De intocht van Sinterklaas: voordelig schoencadeautjes kopen

Zaterdag 14 november is de landelijke intocht van Sinterklaas. De goedheiligman zal samen met zijn pieten met de stoomboot vanuit Spanje aankomen in een plaats in Nederland. Dit jaar vindt de intocht plaats in de stad Meppel. Het is voor kinderen heel leuk om hier bij te zijn of dit te volgen op tv. En het is ook nog eens het startsein dat ze hun schoen weer mogen zetten! En dan aan jou de taak om de schoentjes te vullen met lekkers en leuke (kleine) cadeautjes. Wij hebben een aantal winkels met schoencadeautjes op een rijtje gezet. Een bijkomend voordeel is dat we alleen naar aanbiedingen en kortingen hebben gekeken, zodat je ook nog voldoende budget hebt om iedereen blij te maken tijdens Pakjesavond!

Intocht Sint en Piet


Voordelig schoencadeautjes aanschaffen voor de Sint

Weet je nu al dat er dit weekend bij jouw in huis de schoen wordt gezet? Dan is het leuk om een aantal leuke schoencadeautjes aan te schaffen, zodat het aftellen naar Pakjesavond wat verdraagzamer wordt. Maar iedere keer een duur geschenk geven is natuurlijk ook van de zotte. Gelukkig kun je kleine en voordelig schoencadeautjes kopen bij verschillende online winkels. Vele webshops hebben aanbiedingen en kortingen speciaal voor de Sint. Wil je weten bij welke winkels je moet zijn? Bekijk dan het lijstje hieronder eens!

  • Bij IKenIK vind je sintcadeaus vanaf slechts €2,95.
  • Via Subside Sports shop je leuke geschenken voor de Sinterklaas & Kerstmis vanaf slechts €5,-.
  • Deze week pak je 15% korting op alles uit het assortiment van Bart Smit!
  • Bestel op ffShoppen leuke artikelen voor minder dan €5,- en ontvang een gratis jute zak.
  • Schoencadeautjes kun je voordelig aanschaffen met het AllesVoor Sint assortiment van Bol.com.
  • Bij Drogisterij.net vind je speelgoed in het assortiment. Sla je slag en pak tot 50% korting!

Sint en Piet


Voorbereiden op Pakjesavond

Pakjesavond. Hoe ga je deze avond vieren? Je kunt natuurlijk alleen cadeaus uitpakken, maar het is veel gezelliger om het te combineren met een lekker etentje. Kijk in het assortiment van de Blokker en shop alles voor de feestdagen met korting. De avond maak je compleet met een heerlijke chocoladeletter. Bij de HEMA kun je deze al kopen vanaf €0,75 en je kunt ook profiteren van 15% Sinterklaas korting op bijna het gehele assortiment.

Vind je dit te veel gedoe en ben je wel toe aan een weekendje ontspanning? Dan kun je het weekend van Sinterklaas voordelig doorbrengen in een van de vakantieparken van Center Parcs. Je boekt het verblijf nu voor een scherpe prijs. En als je snel bent kun je nog tientallen euro’s korting pakken tijdens de Bungalow Race!

Pepernoten


Kijk naar de aankomst in Gouda van vorig jaar

Kun je niet wachten tot de intocht van Sinterklaas? Dan kun je natuurlijk de filmpjes van vorig jaar terugkijken. Hier zie je hoe de goedheiligman in 2014 aankwam in Gouda. Welkom Sinterklaas!