Aanbiedingen en kortingscodes voor last minute Sinterklaas cadeautjes

Sinterklaas hoeft zijn hulp Pieten niet te vertellen dat het tegenwoordig ontzettend gemakkelijk en voordelig is om cadeautjes online te bestellen. Hoe gezellig het feest ook kan zijn, pakjesavond doet in de portemonnee soms toch ietwat pijn. Kortingscodes en acties helpen je gelukkig te besparen, zodat jij dit klusje zonder al te veel financiële schade kunt klaren. Sint heeft de beste kortingscodes en aanbiedingen voor jou bij elkaar gezet, bekijk ze dus gauw en scoor extra voordeel!


Speelgoed kortingscodes en aanbiedingen

Sint kan zich goed indenken dat het lijstje van je kleintje(s) vol staat met speelgoed geschenken. Dat is natuurlijk ook het leukste om te geven, want daar zullen ze een hoop plezier aan beleven. Ga wel achter de allerleukste items aan, anders blijft de helft onaangeroerd in de hoek staan. Meer Sint cadeautips lees je verder op, maar voor nu eerst de beste speelgoed kortingscodes en acties in een notendop:

 • Bart Smit: Profiteer van tot maar liefst 50% korting op geselecteerde artikelen van Bart Smit!
 • Intertoys: Bij Intertoys kan je ook dit jaar terecht voor extra voordeel op speelgoed. Zo vind je in de online shop geselecteerde artikelen met tot 50% korting!
 • Internet Toys: Scoor speelgoed met tot maar liefst 80% korting bij Internet Toys. Kies uit een heel veel producten voor spotprijzen!
 • Prenatal: Speciaal voor de allerkleinsten krijg je bij Prenatal 15% korting op AL het speelgoed!

Knuffel


Praktische Sint cadeaus met korting

Naast speelgoed is pakjesavond ook de plek bij uitstek om praktische spullen cadeau te geven, zo heb jij een blij kind en hoef jij je de komende tijd op andere vlakken niet meer uit te leven. Sla simpelweg twee vliegen in een klap, dat scheelt je weer een extra bezoekje aan het winkelschap.

 • Bol.com: Bij Bol.com krijg je nu tot 50% korting op cadeaus! Vind de leukste (voorlees) boekjes en educatieve spelletjes in het online warenhuis.
 • Dekbed Discounter: Vind Sint cadeautjes in de outlet al vanaf €4,95 en geef je kindje bijvoorbeeld een Disney dekbed of rugtas cadeau!
 • Van Haren: Bij Van Haren krijg je nu tot 50% korting op verschillende artikelen. Scoor bijvoorbeeld pantoffels met extra voordeel!
 • My Jewellery: Bestel te gekke sieraden en horloges tegen kleine prijsjes bij MyJewellery en pak nog eens extra voordeel met een van de kortingscodes waarmee je tot €20,- bespaart!

Sinterklaas schoen


Smaakvolle, voordelige Sinterklaas cadeautjes

Wie zoet is krijgt lekkers! Een tafel en zak vol lekkernij hoort er met Sinterklaas natuurlijk wel een beetje bij! Pepernoten op de tafel en inclusief gevuld speculaas met amandelschaafsel, een heerlijke letter in je schoen, nu hoef je nog even niet gezond te doen!

 • HEMA: €5,- korting op je hele bestelling met deze kortingscode. Bovendien vind je er heerlijke Sint cadeautjes vanaf €1,-. Die karamel/zeezout chocoladeletter mag natuurlijk niet ontbreken in de zak!
 • Jamin: Bij Jamin vind je chocoladeletters in werkelijk alle smaken. Laat je verrassen en scoor ze al vanaf €0,80!
 • Albert Heijn: 30% korting op pepernoten, kruidnoten en meer Sint snoepgoed!

Kruidnoten


Wat staat er hoog op jouw Sinterklaas verlanglijstje?