Najaarstrends 2019: shop de laatste modetrends met korting!

De herfst heeft natuurlijk al veel van zichzelf laten zien, maar de koude natte winterdagen zijn nu ook officieel aangebroken. Plassen water blijven op de grond liggen en de verwarming wordt aangezet wanneer we thuis komen van werk of school. Om onszelf lekker warm en comfortabel te houden tijdens de koudste en donkerste periode van het jaar, hebben vele winkels een najaarscollectie gelanceerd. Uit al deze collecties hebben wij een aantal terugkerende trends voor je op een rijtje gezet, zodat jij deze winter fashionable op je werk of afspraak kunt verschijnen. Bekijk bovendien de winkelpagina's van de genoemde webshops om jouw favoriete fashion items met korting te shoppen.


Tip: heb je niet direct nieuwe kleding nodig en kun je wel even wachten? Sla dan nu al jouw favoriete items op in jouw wishlist en plaats jouw bestelling rond Black Friday. Van 29 november tot en met 2 december kun je namelijk hele hoge kortingen verwachten bij de genoemde kledingwinkels. Vaak profiteer je de week van te voren al van veel korting. Houd Acties.nl dus goed in de gaten!


Trend 1: imitatiebont

Om de winterse kou te trotseren, kan je het beste een goede winterjas in de kast hebben hangen. Dit jaar is een Cruella De Vil-achtige stijl helemaal in! Trek je warme bontjas maar uit de kast of bezoek jouw favoriete kledingwinkel, want bont is helemaal in dit seizoen. Uiteraard gaat het hierbij om imitatiebont in plaats echt bont afkomstig van panters, konijnen, zeehondjes of 101 dalmatiërs. Vroeger liepen vrouwen wel vaak rond in dure jassen van echt bont. Dit zag er namelijk chique uit en straalde rijkdom en klasse uit. Hedendaags kiezen we vaker voor een ecovriendelijke optie door een jas van imitatiebont te kopen. Dit brengt vele voordelen met zich mee, want de jassen stralen nog steeds klasse uit maar zijn een stuk goedkoper en zijn gemaakt zonder dierenleed. Wil jij een jas van imitatiebont aan jouw collectie toevoegen? Shop dan de leukste en kleurrijkste imitatiebontjassen bij My Jewellery, H&M, Bonprix of Zalando.

Imitatiebont


Trend 2: panter

Je hebt je afgelopen zomer misschien helemaal scheel gekeken op diverse soorten panterprintjes. Ineens leek iedereen ermee rond te lopen. Echter doen deze katachtigen dit jaar geen winterslaapje, want ook in het najaar kun je volop kleding en accessoires shoppen met een herfstachtig panterprintje. Dit najaar zie je waarschijnlijk diverse items voorbijkomen met donkere herfst- en wintertinten zoals groen, blauw of oranje. Bij My Jewellery kun je van alles shoppen met dit modieuze printje. Denk aan een dikke winterjas van nep bont, blazers, lange broeken, rokjes, sjaals en nog veel meer. Wil je liever even bij andere webshops kijken voordat je een beslissing neemt? Bekijk dan naar de panterprint collecties bij SheIn of Loavies.


Trend 3: ruiten

Mocht je nou eens wat anders willen dan een panterprintje. Ga dan eens voor een ruitenpatroon. Misschien is het dragen van kleding met ruiten wel de grootste trend dit najaar. Bovendien kun je er van alles mee doen. Draag een geheel pak met ruitjes, kies voor een detail met ruiten, grote of kleine ruiten, Schots of niet Schots, pied-de-poule en nog veel meer. Je kunt natuurlijk groot uitpakken door jezelf geheel geruit te kleden, maar een simpele sjaal met een ruitjespatroon voldoet ook. In principe kun je bij de meeste online kledingwinkels wel terecht voor diverse items met een ruitenprint. Maar bij H&M, Bagoes en SheIn weet je zeker dat je slaagt. Hier kun je namelijk verschillende fashion items en accessoires met dit printje shoppen.


Trend 4: oversized truien

Schop jij altijd direct jouw schoenen uit wanneer je thuis komt, waarna je jouw meest comfortabele kleding aantrekt? Dan heb je geluk, want de oversized truien zijn dit jaar erg trendy! Dit betekent dat je ook gewoon lekker in je trui kunt wegkruipen achter jouw bureau, op een afspraakje of gewoon op de bank. Combineer een kleurrijke trui bijvoorbeeld met een leren rokje, zodat het er zo stijlvol mogelijk uitziet. Wil je jouw figuur naar voren laten komen? Kies er dan voor om bijvoorbeeld een riem te dragen om je taille te accentueren. Ben jij overtuigd en wil je kiezen voor een comfortabele maar modieuze kledingstijl? Shop dan heerlijke oversized truien bij My Jewellery, NA-KD en H&M.

Oversized trui


Trend 5: leren laarzen

Om jouw winterlook helemaal compleet te maken, kan je kiezen voor zwarte leren laarzen. Hierbij hoef je niet direct te denken aan hoge leren laarzen. Biker boots en leren enkellaarsjes vallen ook onder deze categorie. Deze schoenen kun je vrijwel altijd combineren met diverse looks. Denk bijvoorbeeld aan de fashion items die we hierboven hebben benoemd. Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat de kleur van je laarzen vloeken met de rest van je outfit. Echter zijn schoenen met panterprint ook een trend dit najaar. Dus mocht je nog niet genoeg hebben van al die pantervlekjes, dan kan je natuurlijk ook overwegen om een extra paar panterlaarsjes of -sneakers aan jouw collectie toe te voegen. Voor schoenen van leer of imitatieleer kun je bijvoorbeeld terecht bij Esprit, Sacha of Dr. Martens. Voor schoenen met panterprint kun je bij Zalando of Omoda.