Royaal besparen op Koningsdag met de beste tips & tricks

De dag van de koning is weer aangebroken, namelijk Koningsdag! Een dag waarop heel Nederland oranje kleurt en erop uit gaat om de verjaardag van onze Koning te vieren. Of dat nu op een tof feest of een gezellige rommelmarkt is, er is genoeg te doen op deze dag zodat jij zeker geen saaie Koningsdag tegemoet gaat! Wil jij er toch een leuke dag van maken zonder teveel geld uit te moeten geven? Dan ben je hier op het juiste adres. Lees hieronder alle tips over hoe jij royaal kunt besparen op Koningsdag!


Hotel overnachting

Een goedkope hotelovernachting kan de perfecte uitkomst zijn voor een dagje Koningsdag! Het is natuurlijk ook wel ideaal om er gelijk een nachtje aan te plakken, zo ben je dicht bij de bestemming en profiteer je ook nog eens van een overnachting. Bij Hoteldeal winkel je al met flink wat korting op de perfecte overnachting. Als je geluk hebt zit er ook nog eens een heerlijk ontbijtje bij zodat je je daar ook geen zorgen over hoeft te maken. Hoe kun jij je dag nou beter beginnen dan een heerlijk ontbijtje. Waar je ook nog eens geld mee kunt besparen is met de hotelactie van de Kruidvat. Bij het kopen van deze actie betaal jij slechts €11,99 voor een hotelovernachting in een 3- of 4 sterrenhotel. Bovendien heb je de keus uit ruim 80 deelnemende hotels zodat er haast wel een geschikt hotel voor jou bij moet zitten. Haast je snel naar de Kruidvat want de actie is nog te koop t/m 29 april!

bed


Vrijmarkt Koningsdag

Een typische Nederlandse traditie, de vrijmarkt met Koningsdag! Elk jaar staan talloze dorpen en steden weer vol met vrijmarkten. Kun jij wel wat extra geld gebruiken en heb je thuis nog wel wat spullen staan waar je iemand anders blij mee kan maken? Dan is de vrijmarkt zeker iets voor jou. Naast dat het geld oplevert, is het natuurlijk ook erg gezellig om die dag allerlei mensen voorbij je marktkraampje of kleedje zien te struinen. Ben jij iemand die toch liever de vrijmarkt afstruint met als missie leuke, bijzondere en mooie spullen kopen? Dan kan dat natuurlijk ook! Er is geen leukere manier dan het besparen van geld in combinatie met op en top Nederlandse gezelligheid!

markt


Koningsdag festivals

Ben jij het type dat elk jaar in volle glorie te vinden is op een Koningsdag festival? Dan kun jij wel wat extra korting gebruiken op dat al best prijzige Koningsdag ticket. Je kunt natuurlijk ook besparen op jouw outfit. Bij Fun & Feest shop je de allerleukste oranje artikelen om de show mee te stelen! Van oranje T-shirtjes tot aan hoeden, je shopt het hier allemaal! Ook bij de HEMA kun je terecht voor nog wat last-minute oranje artikelen. Je moet natuurlijk wel met oranje kleding de deur uit! Waar je ook nog de blits mee kan maken is een persoonlijk oranje shirt met je eigen tekst of naam erop! Bij YourSurprise is dit mogelijk en profiteer je t/m 26 april van flinke kortingen. Zo betaal je nu slechts €7,95 voor een Koningsdag T-shirt met jouw naam erop! Zo word je altijd herkend aan je T-shirt!

festival


Staatsloterij Koningsdagtrekking

Durf jij wel een gokje te wachten op een gigantische hoofdprijs van maar liefst €250.000,- elk jaar, 20 jaar lang! Dan is een Koningsdag lot van de Staatsloterij echt iets voor jou! Bovendien maak je bij het kopen van een lot ook nog eens kans op 100 extra loten voor deze Koningstrekking! Wie weet ben jij de gelukkige winnaar en kun jij volgend jaar Koningsdag vieren op de meest luxe manier!


Wat ga jij doen op Koningsdag?