Profiteer nu al van de beste PRE BLACK FRIDAY deals

Officieel begint Black Friday pas op vrijdag 27 november 2020, maar bij veel webshops kun je nu al profiteren van korting met de early Black Friday deals en kortingscodes. In de aanloop naar hét shoppingevent van het jaar beginnen diverse shops al eerder met hun kortingsacties om zo de beste deals te kunnen bieden. Sommige webshops houden zelfs een Black Week, waarbij je de hele week tot en met Cyber Monday kunt shoppen met korting. Ben je benieuwd bij welke webshops je alvast korting kunt scoren? Lees dan dit blogartikel hieronder verder.


Early deals

Steeds meer winkels en webshops beginnen eerder met hun Black Friday deals. Zo zijn er veel shops met early- of pre Black Friday acties. Dit zijn bijvoorbeeld weer andere deals of kortingen dan tijdens Black Friday zelf. De beste kortingsacties en aanbiedingen bewaren de shops vaak voor Black Friday zelf, maar misschien geldt het dan niet op de items die je wil kopen of bestaat de kans dat het misschien al is uitverkocht. Kijk dus bij sommige shops goed op welke dag je korting op je favoriete producten ontvangt, want dit kan zomaar verschillen per dag of met de korting die tijdens het Black Friday weekend geldt.

Bij deze winkels vind je alvast de leukste early Black Friday deals:


Black Week

Diverse webshops geven zelfs de hele week korting op producten en noemen de periode Black Week of Cyber Week. Hiermee bedoelen we de week voor Black Friday vanaf 20 november 2020. Veel winkels zullen ook starten met acties op maandag 23 november 2020. De verschuiving van Black Friday naar Black Week is dit jaar zelfs groter dan ooit. Met name door corona hebben veel winkels besloten hun kortingen en acties te verspreiden over een hele week in plaats van één piekmoment op vrijdag of in het weekend. Met het verspreiden van de acties hopen de shops een piek te kunnen voorkomen. Dit is natuurlijk wel ideaal voor de shoppers, want zij kunnen een langere periode genieten van hoge kortingen én hopelijk op hun gemak winkelen. Hieronder vind je een overzicht van de leukste shops waarbij je de hele week kunt profiteren van kortingen.


Exclusieve toegang

Bij veel webshops kun je je inschrijven voor speciale Black Friday-meldingen of deze ontvangen via de nieuwsbrief, zodat je als een van de eersten op de hoogte bent van alle deals en kortingsacties. Vaak kun je dan als member of clublid ook nog eens eerder toegang krijgen tot de Black Friday deals en sales. Zo krijg je dit jaar bijvoorbeeld bij H&M eerder toegang tot Black Friday en maak je ook nog eens kans op 30% korting. Ook bij Philips en Samsung kun je je inschrijven voor exclusieve toegang tot de Black Friday deals. Het is dus zeker aan te raden om je hiervoor aan te melden bij je favoriete webshops, zodat je zeker weet dat je geen korting misloopt en je niet bang hoeft te zijn dat alle producten die je graag wil aanschaffen al zijn uitverkocht.

Online shoppen met creditcard


Black Friday in alle kleuren

Dit jaar zien we naast Black Friday ook op andere vrijdagen deals en aanbiedingen voorbijkomen. Vaak gebeurd dit in de weken voor Black Friday. Met name bekende elektronicazaken en modewinkels stunten met dit soort kortingsdagen om zo op een unieke manier er bovenuit te springen en om de klanten al een beetje op te warmen voor Black Friday zelf. Zo is er al een Blue Friday en een Red Friday voorbijgekomen. Elke vrijdag gelden er weer andere deals. Twijfel dus niet te lang over je aankoop, want voordat je het weet zijn je favoriete items uitverkocht. Zo ontvang je nu bijvoorbeeld 60% korting op alles tijdens Pink Friday bij PrettyLittleThing.

Black Friday winkelwagen


Op de speciale Black Friday pagina vind je een overzicht van alle pre Black Friday deals en -kortingscodes.