Er tussen uit tijdens Pinksteren? Vind hier de beste aanbiedingen!

Wil jij er eventjes tussen uit om even te genieten van je vrije dagen? Dan is volgend weekend de ideale gelegenheid om hiervan te profiteren! Het is dan namelijk weer Pinksteren! Of je nu een vakantiehuisje huurt voor een weekendje weg of je gaat genieten van de leukste dagjes uit, een ding is zeker: wij hebben de meest voordelige aanbiedingen op een rijtje gezet. Hiermee kan jij heel veel geld besparen en geniet jij optimaal van het Pinksterweekend. Lees snel verder om te ontdekken waar jij allemaal korting kunt scoren tijdens Pinksteren!


VAKANTIEPARKEN:

Duinrell
Bij Duinrell moet je wezen als je een echte fanatieke attractie-liefhebber bent! Tijdens Pinksteren kun jij hier tot wel 20% korting ontvangen op je boeking. Je verblijft in een Duingalow of Lodgetent waarbij je altijd onbeperkt toegang hebt tot het Tikibad en de geopende attracties. En als dat nog niet genoeg is ontvang je ook nog eventjes €50,- korting op alle Duinrell last minutes met de exclusieve kortingscode van onze redactie! Trommel al je vrienden op of ga eventjes gezellig met jullie gezin naar Duinrell en vier Pinksteren in het park. Deze korting kan je natuurlijk niet aan je voorbij laten gaan als je er even tussen uit wilt!

Roompot
Ben jij tijdens Pinksteren helemaal vrij en heb je geen verplichtingen? Hoe heerlijk is het dan om samen met je familie of samen met je vriend(in) eens te gaan genieten in een vakantiehuisje aan zee. Met een beetje geluk schijnt de zon het gehele weekend en sta jij binnen enkele minuten met je voetjes aan het water. Bij Roompot kun je nu een lang weekend boeken in een van de vele vakantieparken (dit kan al vanaf €128,-!). Ga jij liever naar Roompot zeeland of kies jij toch voor volledige rust op een van de Waddeneilanden? De opties zijn eindeloos en de kortingen zijn erg hoog dus wees er snel bij als jij nog last-minute wilt kunnen genieten van een van de Roompot vakantieparken!

strand

Center Parcs
Als je denkt aan een weekendje weg dan staat Center Parcs hoogstwaarschijnlijk boven aan het lijstje met de opties. Center Parcs is heerlijk om samen te verblijven en even te genieten van complete rust en ontspanning. Bovendien profiteer je van flinke hoge kortingen wanneer je een last-minutevakantie boekt! De kortingen kunnen dan oplopen tot maar liefst 40% korting. Mocht je dus nog niks geboekt hebben en ben je dringend op zoek? Dan moet je deze optie eens meenemen want het is niet iedere dag dat je kan profiteren van zoveel korting bij Center Parcs!

Belvilla
Ook bij Belvilla kun jij je slag slaan om het Pinksterweekend door te komen. Bij Belvilla kan je namelijk 25% korting krijgen op een last-minutevakantie. Of je nu gaat voor een luxe penthouse in Oostenrijk of toch gaat voor dat kleine chaletje in Italië, de kortingen zijn zeer aantrekkelijk! Heb jij dus een aantal dagen vrij tijdens Pinksteren en wil jij er even tussen uit, dan zou dit de ideale oplossing voor je zijn! De kortingen zijn al verrekend in de prijs en te zien op de website van Belvilla bij ''Last-minutes''.

Beekse Bergen
Heb jij altijd al eens tussen de wilde dieren willen overnachten maar ontbreekt het geld voor een vliegticket naar Afrika? Dan hebben wij goed nieuws! Je hebt namelijk geen dure vliegticket nodig maar je kan gewoon in ons kleine kikkerlandje verblijven tussen de dieren. We hebben het natuurlijk over de Beekse Bergen waar je momenteel tot 30% korting ontvangt op overnachtingen in het park. Word wakker tussen de giraffen en geniet s-'avonds laat van een heerlijke overnachting!


STEDENTRIPS:

Hotels.com
Het lange Pinksterweekend is naast een heerlijk verblijf in een van de vakantieparken, ook de perfecte gelegenheid om eens te genieten van een stedentripje naar jouw favoriete stad. Wil jij bijvoorbeeld naar Parijs om daar eens flink te gaan shoppen met jouw beste vriendin? Dan ben je bij hier aan het juiste adres. De Hotels.com last-minuteaanbiedingen kunnen hoog oplopen waardoor jij nóg goedkoper naar jouw favo-stadje kunt! Bovendien kun je bij Hotels.com nu ook profiteren van 8% korting als jij voor 20 november van plan bent om te gaan. Dat word dus boeken!

reizen

Corendon
Altijd al eens naar Praag, Valencia of een andere Europese stad gewild? Dan is dit je kans! Bij Corendon kun je nu namelijk profiteren van korting op stedentrips. Zo kan je tot €50,- korting ontvangen op alle Corendon last-minutevakanties. Bekijk de opties op de website en boek de goedkoopste optie die er is. Zo ben jij dus nog goedkoper uit en wie weet kan jij voor heel weinig geld naar jouw favoriete stad! Je hebt tevens geen kortingscode nodig om hiervan te kunnen profiteren want de prijs is hiervoor al aangepast inclusief de korting.


DAGJES UIT:

VakantieVeilingen
Heb jij helaas geen heel weekend vrij of ga jij gewoon veel liever een dagje weg in plaats van een lang weekend? Dan ben je natuurlijk bij VakantieVeilingen aan het juiste adres. Hier kun jij een gokje wagen op talloze dagjes uit. Een dagje Apenheul, een dagje Walibi of toch liever een slipcursus? Het kan allemaal bij de dagjes uit van VakantieVeilingen. Bovendien kun je zo heel veel geld besparen waarmee jij soms wel 50% korting kunt krijgen!

HEMA Tickets
Wist je dat je bij HEMA Tickets nu de meest goedkoopste dagjes uit kan kiezen voor een zeer aantrekkelijke prijs? Zo kun je al vanaf €14,- genieten van een goedkoop dagje pretpark kun je zelfs een drie-daagse vliegreis naar een verrassingsbestemming in Europa aanschaffen voor maar €95,- (inclusief vlucht en hotel!). Dat laat je toch zeker niet aan je voorbij gaan! Ben er snel bij want het is voor je het weet al Pinksteren en met deze voordelige prijzen loopt het storm met de tickets!

reuzenrad


Vakantiegeld binnen? Hier haal jij het maximale uit je vakantiegeld!