De beste kortingscodes en aanbiedingen in het paasweekend

Komend weekend is het weer Pasen! Tijd voor gezelligheid, gekookte eitjes en andere lekkernijen, maar ook het perfecte moment om te profiteren van mooie kortingen! Veel winkels hebben goede paasacties lopen om voordelig het voorjaar in te gaan. Wil jij weten waar jij de beste paasdeals kunt scoren? Lees dan snel verder!​


De 10 beste kortingen in het paasweekend

1. Leenbakker TOP 10 daagse met kortingen tot -35%
Tijdens Pasen gaan veel mensen langs de woonboulevards om gezellig samen te shoppen. Leenbakker heeft nu de TOP 10 daagse, waar ook het paasweekend in valt. Tijdens deze dagen kun je kortingen pakken tot wel 35% op verschillende artikelen. Daarnaast heeft Leenbakker nog een actie waarbij tuinmeubelen gratis thuis worden bezorgd. Op naar de lente!

2. €10,- korting op boodschappen bij Albert Heijn
Of je nu jouw paasboodschappen in huis wilt halen of in het paasweekend niet weg wilt voor de boodschappen voor de week erna: Albert Heijn heeft nu een hele fijne actie waardoor jij vanuit thuis jouw boodschappen kunt bestellen met een korting van €10,-.

Boodschappen

3. 10% korting op het hele assortiment van Beter Bed
Beter Bed heeft voor eerste paasdag een speciale actie klaarstaan: een kortingscode voor 10% korting op de gehele collectie. De code is enkel en alleen geldig op eerste paasdag. Even in je agenda zetten dus!

4. Hudson Reed geeft 20% paaskorting op alles
Is je badkamer toe aan vernieuwing? Goed nieuws! Want dit hele weekend profiteer je van 20% extra korting op je bestelling bij Hudson Reed. Van douches en wastafels tot badkamerverlichting en badkameraccessoires: alles koop je tijdelijk met 20% extra korting met deze kortingscode.

5. Paaskorting bij Steps: 20% korting op de hele collectie
Vandaag en morgen ontvang je 20% korting op de hele collectie van Steps. Bestel dus alvast je nieuwe zomerjurkjes, luchtige shirtjes en shorts en ga voordelig de lente en zomer in! Let op: de korting is slechts geldig t/m 26 maart.

6. Dress For Less paasaanbieding: het hele aanbod met maar liefst 50% korting
Ook Dress For Less heeft een mooie paasactie online staan. Je bestelt nu alles in de webshop voor de helft van de prijs. Je leest het goed: 50% korting! De korting is geldig op artikelen voor zowel mannen als vrouwen, en zowel op kleding als schoenen (en alle andere categorieën). 

Kleding

7. €15,- korting op alles in de webshop van Pink or Blue
Op eerste en tweede paasdag geeft Pink or Blue jou €15,- korting op het hele assortiment. Van kinderwagens tot autostoelen en van speelgoed tot de leukste kleertjes: op alles kun je besparen. Gebruik hiervoor de kortingscode die je vindt via de link hierboven. 

8. OTTO geeft maar liefst 10% korting op alle mode
Het is dan wel geen actie voor Pasen, maar deze korting wilden wij je niet onthouden. Er is een OTTO kortingscode beschikaar voor 10% extra korting op alle mode - ook op afgeprijsde items. De actie is nog wel even geldig, dus tijd genoeg om voordelig een nieuwe outfit te scoren!

9. Gratis paasonbijt cadeaus bij een bestelling bij Conrad
Om een geweldig paasontbijt neer te zetten kun je bij Conrad terecht. Wanneer je deze kortingscode gebruikt ontvang je namelijk gratis paasontbijt cadeaus bij jouw bestelling. Zo haal je nieuwe elektronica in huis én zet je een uitgebreid paasontbijt op tafel. Smakelijk!

Paasontbijt

10. Tot 40% korting tijdens de Mama Mazzel Dagen bij Prenatal
Het zijn op dit moment Mama Mazzel Dagen bij Prenatal, wat betekent dat jij op bijna alles 10% tot 40% korting krijgt. Enkele artikelen zijn niet afgeprijsd, maar daarop krijg je 10% korting met de kortingscode op onze website. Je betaalt dus nooit de volledige prijs!


Wij van Acties.nl wensen jou fijne paasdagen!