Ontdek hier de leukste Paasdeals (+ kortingscodes)!

Wat gaat de tijd toch hard, volgende week is het namelijk alweer Pasen! De dag waarop heel Nederland weer volop kan genieten van een dagje vrij! De lente is inmiddels wel merkbaar aanwezig is en de voorjaarstemperaturen komen langzamerhand tevoorschijn. Het is de ideale gelegenheid om er op uit te gaan met Pasen. Geniet van een cheap paasontbijtje, beleef de leukste Paasuitjes en profiteer van de beste deals. De redactie van Acties.nl heeft alle Paasdeals bekeken en hier een selectie van gemaakt. Bekijk alle bijhorende kortingscode en Pasen was nog nooit zo voordelig en leuk als nu!


Paasuitjes

Omdat heel Nederland vrij is en de weersvoorspellingen meer dan prima zijn, is een eerste uitstapje met Pasen een echte must-do op je lijstje! Wat dacht je bijvoorbeeld van een dagje vol pret in een attractiepark? In onze vorige blog las je alles over de opening van het pretparkseizoen en waar jij korting kon krijgen. Want wist je bijvoorbeeld dat je door jouw Air Miles in te leveren, gratis naar de Efteling kan? Je dient hiervoor wel heel wat Air Miles voor in te leveren. Mocht je net niet goed hebben voor een gratis kaartje, vraag dan je moeder, je oma of je tante voor wat extra Air Miles! De vorige blog staat vol met handige tips, informatie en kortingscodes om nóg voordeliger te genieten van een dagje uit!

Ben jij niet zo’n groot fan van de attracties en ga jij eigenlijk veel liever iets doen wat meer ontspannend werkt? Wat dacht je dan van een wellnessdagje of weekend? Bij Sanadome in Nijmegen kun je namelijk genieten van de beste en meest relaxte Paasdeals! Want tijdens het Paasweekend kun je hier genieten van voordelige arrangementen. Zo profiteer je van de Paas Halfpension Deluxe arrangement waar je kan genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet, een heerlijke overnachting in een Deluxe kamer, 2 dagen onbeperkt toegang tot de Thermen én tot de Sanadome fitness center! Mocht je alleen een dagje of avondje willen genieten van de wellness dan kun je dankzij de Sanadome kortingscode profiteren van 20% korting op dag-en avondentree!

Spa

Mocht je toch nog opzoek zijn naar een ander leuk Paasuitje voor niet teveel geld, kijk en bied dan eens mee op de uitjes van VakantieVeilingen. Hier kun je namelijk een gokje wagen op heel veel activiteiten en kun je helemaal zelf je prijs bepalen. Ga jij voor die gave slipcursus of toch voor een dagje Dierentuin? Het kan allemaal!


Voordelige Paasontbijtjes

Als je denkt aan Pasen dan denk je natuurlijk ook aan de vrolijke en lekkere Paasontbijtjes of de Paasbrunches. Wij hebben daarom alles wat je nodig hebt voor een waanzinnig Paasontbijt/brunch. Van tafeldecoratie tot aan een must-have Paasrecept!

Tafeldecoratie:
Een netjes opgedekte tafel mag natuurlijk niet ontbreken bij een traditioneel Paasontbijt. Het blijf een opgave en tegelijkertijd een uitdaging om je tafel er op z’n Paasbest uit te laten zien ;). HEMA maakt het je misschien wat gemakkelijker. Hier shop je namelijk alle Pasen vormkaarsen 1+1 gratis. Ook kun je een kijkje nemen bij de Blokker en de Xenos want hier verkopen ze ook heel veel leuke Paasdecoratie voor op tafel voor aantrekkelijke prijzen. Zo profiteer je bij Xenos zelfs van 2+1 gratis op alle Paasdecoratie. Mocht dat nog niet genoeg zijn dan kun je ook nog gebruik maken van de Xenos kortingscode waar je 15% korting ontvangt!

Paasrecept: Ham kaas croissants met ei
Volgens ons is het volgende recept een echte must-have voor jouw Paasontbijt. Het is gemakkelijk te maken en je kunt he

Benodigdheden:

  • 1 rol croissantdeeg
  • 2 eieren
  • 75 ml slagroom
  • 6 plakjes schouderham
  • Handje geraspte kaas
  • Peper en zout
  • Snufje peterselie

croissant

Bereiding
Verwarm de oven op 200 graden en klopt ondertussen de eieren en de room samen waarna je het in de pan opwarmt. Schep met een houten spatel van binnen naar buiten in de pan en voeg de peper, zout, kaas en peterselie toe. Rol vervolgens de croissantrol uit en maak een sneetje in het midden van de rechterzijde. Leg een plakje schouderham in het midden, schep het roerei erop, rol het in elkaar en leg het in de oven. Bak het 12 minuutjes lang en klaar is kees!


Paasshoppen

Heb jij nog wat tijd over of wil jij het liefst vanuit je luie stoel je vrije dagen doorbrengen? Groot gelijk! Helaas is Glamour Day weer achter de rug maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken want gelukkig kun jij bij veel winkels nog korting scoren. Denk bijvoorbeeld aan onze exclusieve kortingscode voor adidas waar je 20% korting kunt krijgen. Of wat dacht je van de Bra Party bij Hunkemöller waar je kan profiteren van een derde bh gratis! Bij H&M kun je momenteel profiteren van het nieuwe membership waar je als je Member Plus zijnde heel veel voordeel krijgt. Zo profiteer je bijvoorbeeld altijd van gratis verzending en retournering en je ontvangt direct een welkomstkorting ter waarde van 10% korting. En als kers op de taart kun je bij JD Sports ook nog profiteren van 50% korting én gratis verzending! Ook dat is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!

Mocht je Glamour Day hebben gemist, niet getreurd want door onze website in de gaten te houden en je in te schrijven voor onze nieuwsbrief hoef je geen enkele kortingscode meer te missen! Binnenkort komt er namelijk weer een shoppingday aan waar jij weer volop kunt genieten van nóg meer korting!

shoppen


Heb jij nog leuke ideeën voor Pasen? Laat het ons hieronder weten!