Geld besparen door zelf je spullen te verkopen

Feit is dat consumeren behoorlijk centraal staat in onze maatschappij. Nieuwe spullen volgen elkaar in rap tempo op en dat resulteert in volle kasten. Wordt het niet eens tijd om je spullen eens uit te zoeken en een nieuwe eigenaar te zoeken? Zo recycle jij je spullen en houd je er ook nog eens een leuk bedragje aan over. Denk jij bij online verkopen direct aan Marktplaats? Dat kan, maar er zijn een hoop andere (wat meer) specifieke (online) opties waar jij je spullen kwijt kunt. Hieronder een aantal online verkooptips op een rij!


Kleding & schoenen

Kleding en schoenen hebben we vaak, eh, in overvloed. Tijd om je kledingkast eens kritisch uit te spitten en om op zoek te gaan naar wat je eigenlijk niet meer draagt of wellicht nooit gedragen hebt. Hier op de redactie zijn we fan van de app United Wardrobe, waar je via je eigen account kleding en schoenen aan kan bieden. Let wel op de prijs waarvoor jij je items aanbiedt. United Wardrobe houdt namelijk 10% van de verkoopprijs en je moet natuurlijk ook nog de verzendkosten betalen van het bedrag.

Online verkopen


Studieboeken en literatuur

Gedurende het schooljaar kan je nogal eens wat schoolboeken verslijten. Dat brengt niet alleen de nodige kosten met zich mee, maar is vaak ook een opstapeling aan papier dat jij maar een bepaalde tijd nodig hebt. Heb jij bepaalde boeken niet meer nodig? Zet ze nu ze nog tot één van de nieuwste drukken behoren in de verkoop. Dat doe je al gemakkelijk en eenvoudig via Studystore of Bol.com!


Games

Na verloop van tijd heb je weer een game uitgespeeld en belandt hij ergens op de stapel. Via Nedgame kan je gelukkig je games direct inruilen. Je hoeft dus niet te wachten totdat een eventuele koper zich meldt. Je neemt contact op met de medewerkers en krijgt vervolgens een offerte opgestuurd. Als jij akkoord gaat, kan je de games opsturen en krijg je je geld!

Koptelefoon laptop


Muziek & instrumenten

Staat je muziekinstrument wat in de hoek te verstoffen? Kies eieren voor je geld en verkoop je instrument aan Bax Shop. De webshop doet een bod op bijvoorbeeld jouw tweedehands gitaar. Ga jij akkoord met deze prijs? Stuur je instrument dan op en je zal het bedrag binnen enkele dagen ontvangen op je rekening. Dat scheelt jou mooi weer een (lange) zoektocht naar een koper!


Heb jij nog een goede online verkooptip?