Oktober woonmaand: geef jouw huis een make-over met extra veel voordeel

Wanneer je van plan bent om je huis opnieuw in te richten, dan is deze maand hét moment om dat te doen. Het is namelijk de oktober woonmaand! Dit betekent dat je deze hele maand van heel veel korting kunt profiteren op diverse artikelen die een totaal andere look and feel aan jouw huis kunnen geven. Is het verbouwen van jouw woning wat teveel gevraagd? Je kunt ook met een paar kleine dingetjes de kamers in jouw huis opfleuren. Bovendien kan dit ook nog eens heel voordelig!


Woontrends 2019/2020

Wil jij graag jouw huis opnieuw inrichten en de trends van dit jaar mee in gedachten nemen? Dit jaar is duurzaamheid een grote woontrend. Naast het feit dat duurzame producten een leuke sfeer aan jouw woning kunnen geven, is het ook nog eens goed voor de natuur. Door natuurlijke en pure materialen in huis te brengen, creëer je voornamelijk rust in je woning. Wanneer je deze trend wil volgen, zorg dan voor een witte basis of kies juist voor een natuurlijke kleur, zoals groen of blauw. Daarnaast komen ronde vormen ook steeds vaker terug dit jaar. Zo zie je steeds vaker ronde eetkamertafels of ronde kussens. Tenslotte worden kleuren steeds vaker doorgetrokken in het gehele interieur. Zo worden diverse meubels of accessoires geshopt met kleuren die in dezelfde keurgroep horen. Op deze manier past alles goed bij elkaar.

Bank met bijzettafel


Verlichting

Verlichting is een erg belangrijke factor in huis. Het zorgt er natuurlijk voor dat je woning verlicht is, maar ook de sfeer wordt er grotendeels door bepaald. Zo kunnen kaarsen voor knusheid zorgen, terwijl te fel of te veel licht juist een kille sfeer creëert. Echter is te weinig licht ook niet heel handig. Daarom is het belangrijk dat je voor jezelf nagaat welke sfeer je wilt creëren in jouw woning en wat voor lampen je graag wilt hebben die dit voor jou waar kunnen maken. Je kunt eenvoudig zelf een lichtplan opstellen of laat een expert het werk voor je doen. Bovendien kun je momenteel van veel korting profiteren op lampen. Zo shop je bijvoorbeeld lampen met tot 60% korting bij Woonexpress of tot 40% korting bij Lampen24.


Verven

Ook het verven of behangen van muren in jouw woning kan voor extra sfeer zorgen. Kleuren hebben hier namelijk een grote impact op. Zo geven zachte tinten een fris en krachtig karakter, terwijl donkere tinten voor rust kunnen zorgen. Het is daarom verstandig om goed na te gaan welke sfeer jij wilt creëren. Vaak kun je verfadvies krijgen wanneer je verf gaat kopen. Zo kun je bij Verf.nl profiteren van gratis advies. Ook als je al een idee hebt over welke kleuren je in jouw kamers wilt gebruiken, is het altijd handig om advies op te vragen. Wie weet vind je de kleuren achteraf toch niet mooi staan, wat erg zonde zou zijn. 

Muur verven


Accessoires

Wil je niet veel tijd besteden aan het verbouwen van je woning door nieuwe meubels aan te schaffen of muren te verven? Een paar nieuwe accessoires kan jouw woonkamer al snel wat opfleuren of zelfs wat veranderen. Denk bijvoorbeeld aan wat sierkussens voor in de bank, fotolijsten voor aan de muur, vazen voor op of naast een tafel en nog veel meer. Momenteel kun je erg veel acties vinden op onze website waarmee jij korting kunt krijgen op woonaccessoires. Hieronder vind je een kleine selectie. Mocht je graag alle acties voor woonaccessoires willen bekijken, bezoek dan deze pagina.


Wintertuin

Ben jij een buitenmens en wil je ook graag in de winter van jouw tuin gebruik maken? Dan hoef je misschien maar een paar kleine dingen toe te voegen aan jouw tuin, mocht je dit nog niet hebben gedaan. Het belangrijkste is dat je warmte creëert, zodat je lekker buiten kunt zitten. Dit kan met behulp van terrasverwarmers, maar het is veel gezelliger en leuker om bijvoorbeeld een vuurkorf te plaatsen. Uiteraard kun je ook wat dekentjes gebruiken om het extra comfortabel te maken. Bovendien doet wat groen ook erg veel in de tuin. Door de herfst en winter verdwijnen de bloemen en vallen de blaadjes van de bomen, waardoor kale takken achterblijven. Dit ziet er wat ongezellig en kil uit, maar er zijn ook genoeg planten, bomen en bosjes die het hele jaar door groen blijven. Laat je groene vingers weer tevoorschijn komen en plaats wat leuke planten, die ook in de winter mooi blijven.

Wintertuin


Oktober woonmaand kortingscodes

Uiteraard zijn er ook kortingscodes actief waarmee jij korting kunt scoren op woonartikelen. Een selectie daarvan hebben we hier voor je op een rijtje gezet: