5 tips voor een geweldige (en voordelige) Nationale Vriendinnendag!

Aanstaande zaterdag is het Nationale Vriendinnendag. Een dag die in het leven is geroepen zodat vriendinnen elkaar kunnen laten weten dat ze aan elkaar denken en kunnen laten zien dat ze elkaar waarderen.​ Heb jij al een idee hoe jij je BFF laat weten dat je haar nooit meer kwijt wil, of wil je nog wat inspiratie opdoen? Lees dan snel verder voor onze vijf tips voor een gezellige, geslaagde en bovendien voordelige Nationale Vriendinnendag!


Dagje weg

Een ontzettend leuk idee (waar je misschien zelf ook al aan hebt gedacht) is om een dagje weg gaan met je vriendin(nen)! Door de hele dag tijd voor elkaar in te plannen, kun je weer even ouderwets genieten van elkaars gezelligheid. Dagjes weg kunnen best aan de prijzige kant zijn, maar dat hoeft zeker niet! Kijk maar eens bij veilingssites zoals VakantieVeilingen en TicketVeiling en Groupon die dagelijks nieuwe aanbiedingen hebben voor dagjes weg. Met de aanbiedingen van deze aanbieders kan het niet anders dan dat jij een topdag hebt samen met je vriendin(nen)!

Vrouw in auto


BFF: Best Food Friends

Draait het bij jullie vriendschap vaak om eten? Een lunchje hier, een hapje daar. Eten brengt nu eenmaal mensen bij elkaar! Een goed idee voor Nationale Vriendinnendag is dan ook om eens heerlijk samen een maaltijd te bereiden (en die maaltijd daarna natuurlijk lekker samen op te eten!). Een en al gezelligheid wat al begint tijdens het snijden van de groenten en wat eindigt met een volle buik op de bank. Heb je geen inspiratie wat je moet eten, of geen tijd meer om boodschappen te halen? Tot en met zaterdag kun je jouw boodschappen van Albert Heijn gratis laten bezorgen bij jou thuis. Kijk daarnaast ook eens bij onze acties van HelloFresh. HelloFresh biedt maaltijdboxen aan, compleet met recepten en alle benodigde ingrediënten: hoeven jullie er alleen nog iets moois en lekkers van te maken. Tot en met eind maart hebben wij een mooie code waarmee jij €20,- korting krijgt op jouw eerste maaltijdbox. Check de kortingscode en eet smakelijk alvast!

Pan met eten


Samen shoppen: maar dan wel heerlijk thuis

Een middagje samen shoppen is natuurlijk iets wat vriendinnen vaak doen. Een goede manier dus ook om Nationale Vriendinnendag te vieren! Dit kan natuurlijk gewoon door samen naar de stad van jouw keuze te gaan en alle winkels langs te struinen... Of gewoon heerlijk thuis op de bank: compleet met dekentje, een kop warme thee en een laptop. Voor onder meer Wehkamp, HEMAH&M, OTTO en ModeMusthaves hebben we op dit moment fijne kortingen online staan. Daar wordt het shoppen nog leuker van!

Tip! Bestel samen en deel de verzendkosten met je vriendin(nen). Dan heb je daarna nog een goede reden om weer af te spreken: kleding passen!

Online shoppen op laptop


Maak je eigen spa

Na samen online te hebben geshopt, is het tijd om te relaxen. Lak je nagels, breng een heerlijk masker aan, doe een lekker geur op en tut jezelf daarna helemaal op. Dat is al fijn, alleen dan nog gezelliger samen met je vriendin(nen). Yves Rocher biedt nu maar liefst 50% korting op het hele aanbod. En bij Parfumswinkel scoor je nu de nieuwste parfums met €5,- korting. Zo kunnen jullie er weer opgefrist en stralend tegen aan, voor een kleine prijs!

Masker


Een kaartje zegt meer dan 1.000 woorden

Het kan natuurlijk zijn dat je (om welke reden dan ook) Nationale Vriendinnendag niet met je beste vriendin door kunt brengen. Erg jammer, maar dat betekent niet dat je haar niet kan laten weten hoeveel ze voor je betekent. Via o.a. Greetz, Hallmark en KaartWereld bestel je heel eenvoudig online een kaartje dat zij vervolgens bij jouw vriendin laten bezorgen. Zeker weten dat zij daar hartstikke blij mee zal zijn. En natuurlijk kunnen jullie dan op een andere dag écht iets samen doen!

Kaartje


Weet jij al wat je gaat doen op Nationale Vriendinnendag?