National Glamour Day 2018: alle kortingscodes en deelnemende winkels

Bekijk hier alle kortingscodes voor Glamour Day 2018 »

Aanstaande zaterdag 7 april is het weer zover: National Glamour Day 2018! Op deze dag kun jij heel veel kleding, accessoires en cosmetica shoppen met maar liefst 20% korting! Je kunt profiteren van deze dag in zowel de winkels als in de webshops! Op vertoon van het Glamour magazine (editie 4) ontvang je in de deelnemende winkels de korting, maar ook online kun je flink wat korting scoren dankzij de speciale Glamour Day kortingscodes. Wellicht heb jij jouw aankoop uitgesteld en speciaal gewacht op deze dag, dat snappen wij maar al te goed en daarom heeft Acties.nl alle National Glamour Day kortingscodes voor jou op een rijtje gezet. Sla nu je slag en shop voordelig je nieuwe lente outfit bij elkaar!


Over National Glamour Day 2018

Op 7 april heb je een heel goed excuus om flink te shoppen, namelijk National Glamour Day! De lente is bovendien aangebroken en de temperaturen lopen flink op. Kortom, dit is DE tijd om je lente en zomer outfitjes aan te schaffen! Elk jaar organiseert het tijdschrift Glamour twee maal in het jaar, in het voorjaar en in het najaar, de officiële National Glamour Day waar jij kan profiteren van korting, korting en nog eens korting bij je favoriete winkels! Steeds meer winkels en webshops sluiten zich aan bij deze dag waardoor jij in ruim 2.500 winkels én webshops voordelig winkelt! Alle informatie lees je in deze Glamour Day blog!

Vrouw met tasjes

National Glamour Day 2018 kortingscodes en deelnemende winkels

Online kun je op Glamour Day profiteren van 20% korting bij heel wat winkels en webshops. Speciaal voor jou zijn er deze dag exclusieve Glamour Day kortingscodes beschikbaar die jou 20% korting op het assortiment geven. Perfect om drukke winkelstraten en lange rijen voor pashokjes te vermijden! Bovendien heb jij tijdens het online shoppen veel meer overzicht op het assortiment. Zo zie jij dat ene leuke topje zeker weten niet over het hoofd! Op de site van Glamour vind je alle deelnemende shops, maar wij hebben de codes uiteraard ook even hieronder voor je verzamelt! ! Het enige wat je moet doen is goede research te doen naar de desbetreffende Glamour Day kortingen zodat je precies weet waar je kunt inslaan! Hieronder vind je een overzicht van de deelnemende winkels én webshops met de National Glamour Day kortingscodes.

online shoppen

National Glamour Day 2018 kortingscodes​

P.s: naast winkels die zich hebben aangesloten bij Glamour, spelen ook veel andere shops flink in op deze dag en dit weekend! Houd alle acties in de gaten om korting bij je favoriete shop(s) niet mis te lopen!


Weet jij nog meer kortingscodes voor National Glamour Day 2018? Laat het ons dan weten in een reactie!