National Glamour Day 2018: alle kortingscodes en informatie

Zaterdag 29 september staat gegarandeerd met dikgedrukte koeienletters bij alle shopaholics in de agenda genoteerd! De tweede dag in het jaar is weer aangebroken waar jij kan profiteren van korting, korting en nog eens korting. We hebben het natuurlijk over National Glamour Day 2018. Tijdens deze dag shop jij met flinke kortingen en wat het nog leuker maakt is dat je in sommige winkels nog een extra cadeautje ontvang als je abonnee bent! Het is de perfecte dag om je gehele herfst/winter gardrobe bij elkaar te shoppen. Ben jij benieuwd geworden en kun jij niet wachten waar je kunt winkelen met korting en welke National Glamour Day kortingscodes er allemaal zijn? Lees dan vooral verder!


Bekijk hier alle Glamour Day 2018 kortingscodes »


Over Glamour Day 2018

Glamour is een modetijdschrift voor vrouwen en bestaat al tientallen jaren. Sommige van jullie zullen denken ‘Huh Glamour Day? Was dat ook niet een aantal maanden geleden?’. Dat klopt! Het tijdschrift organiseert tweemaal per jaar National Glamour Day, zowel in het voorjaar als in het najaar. Op deze dag heb jij eindelijk de kans om je meterslange verlanglijstje af te vinken en is goed te gaan shoppen (mét korting ofcourse). De kans is groot dat jij een groot gedeelte van je verlanglijstje kan afvinken aangezien er ruim 2.500 winkels in Nederland en België meedoen! Heb je geen tijd hebt om zaterdag de stad in te duiken of misschien heb jij geen behoefte aan de massale drukte tijdens deze Glamour Day? Niet getreurd, ook online valt er met exclusieve National Glamour Day kortingscodes te shoppen! Zo kun jij heerlijk vanuit je luie stoel alles bij elkaar winkelen :-)!


Hoe werkt Glamour Day?

Eigenlijk is het super simpel, je hebt namelijk maar een ding nodig en dat is natuurlijk het Glamour tijdschrift. Met editie nummer 10 kun jij bij 2500 winkels korting regelen! Het enige wat je moet doen is dus het tijdschrift aanschaffen. Hoeveel korting je krijgt? Bijna overal ontvang jij 20% korting op het hele assortiment. Bovendien krijg je als je abonnee bent bij een aantal winkels nog een tof extraatje! Ook kun je online terecht bij een select aantal webshops. Alle National Glamour Day 2018 kortingscodes zijn te vinden in dit artikel zodat je goed voorbereid te werk kan gaan!

Korting


Waarom je Glamour Day deze zaterdag niet mag missen:

- Je ontvangt bij ruim 2500 winkels 20% korting!
- Als abonnee profiteer je van nóg meer korting en cadeaus in een leuke goodiebag!
- Je korting ontvangt op vele topmerken zoals Levi’s en Guess!
- Je jouw gehele wintergarderobe in een dag bij elkaar kunt sprokkelen mét korting!
- Je ook vanaf de bank kunt profiteren van alle Glamour Day kortingscodes!
- Naast winkels die zich hebben aangesloten bij Glamour ook veel andere shops meedoen aan deze dag!
- Sommige webshops niet alleen zaterdag korting weggeven maar ook op zondag!


National Glamour Day 2018 kortingscodes + deelnemende winkels

Wil jij graag goed voorbereid zijn op aanstaande zaterdag en wil jij maar al te graag weten waar je met korting kunt shoppen? Dan hebben wij hieronder alvast een klein overzicht gemaakt met de National Glamour Day 2018 kortingscodes én de deelnemende winkels. Natuurlijk kun je onze site ook in de gaten houden op deze dag zodat je zeker weet dat je niks over het hoofd ziet! Ook is het goed om te weten dat sommige winkels uiteraard op hun webshops ook korting weggeven. Hieronder is alvast te lezen waar jij jezelf eens goed kunt uit gaan leven :-)!


Extra National Glamour Day kortingen

Alle meiden die geabonneerd zijn op de Glamour worden nog eens extra in het zonnetje gezet door nóg meer korting te ontvangen! Alle abonnees krijgen maandelijks een speciale abonneecover. Als je deze meeneemt naar de volgende winkels krijg je leuke extra’s:

  • De Bijenkorf: een niet-alcoholische drankje op de FOOD afdeling
  • Designer Outlet Rosada: een extra cadeautje bij de Guest Services
  • Hunkemöller: 5% extra korting in de Hunkemöller winkels
  • Ikks: 5% extra korting in de winkels
  • Marlies Dekkers: €10,- korting op je volgende aankoop
  • Monki: make-up of accessoire cadeau bij een aankoop in de Monki winkel
  • Piet Zoomers: 5% extra korting in de winkel
  • Siebel : 5% extra korting op Siebel eigen merken
  • Vans: een cadeautje bij aankoop
  • Zadig & Voltaire: een extra cadeautje bij een aankoop

Cadeau


Plan je route door de stad of ga los met alle National Glamour Day kortingscodes die er die dag beschikbaar zijn! Speur alle webshops af en wie weet kom jij nóg meer kortingscodes tegen voor National Glamour Day 2018!