National Glamour Day 2018: korting en informatie

De enige echte shoppingday boordevol met korting staat weer voor de deur. We hebben het natuurlijk over National Glamour Day 2018! Zaterdag 7 april mag dikgedrukt in je agenda, want die dag staat volledig in het teken van korting bij heel veel winkels. Oftewel de dag bij uitstek om je voorjaarsgarderobe voordelig bij elkaar te shoppen. Hieronder lees je alles wat je moet weten om op de eerste zaterdag van april voordelig te shoppen! Wij geven je antwoord op alle cruciale vragen. Want, waar krijg je korting tijdens National Glamour Day? Welke National Glamour Day kortingscodes gelden er? En hoe kun je het beste profiteren bij deelnemende winkels op deze dag?


Wat is Glamour Day?

National Glamour Day is een dag dat elk jaar steeds populairder wordt. Steeds meer grote namen sluiten zich aan op deze dag. Vele fashionista’s slaan hun slag en pakken deze dag met beide handen aan om hun garderobe aan te vullen. Je shopt immers niet elke dag met zoveel korting bij grote winkels! Groot gelijk dat jij optimaal wilt profiteren van deze dag, maar wat houdt het precies in en waar krijg je op National Glamour Day 2018 korting? De shopping day is een onderdeel van het gelijknamige grootste fashion tijdschrift van Nederland: de Glamour. Glamour bestaat inmiddels al 17 jaar en heeft al heel wat jaren het concept National Glamour Day onder haar hoede. Elk jaar staan twee dagen in het jaar in het teken van het tijdschrift, maar vooral op de 20% korting in ruim 2.500 winkels én webshops. Eén keer in het voorjaar en één keer in het najaar kan je naar hartelust shoppen met korting bij je favo winkel. 


Wanneer is het Glamour Day?

De lente is begonnen en de lente collecties hangen in de winkels, kortom; tijd om te shoppen! Dit jaar zal de National Glamour Day plaatsvinden op zaterdag 7 april 2018. Het is de perfecte dag om je verlanglijstje erbij te pakken en je lente en zomer outfits bij elkaar te scoren! Zorg er wel voor dat je deze datum met grote koeienletters in je agenda zet, want alleen op deze dag is de Glamour Day korting geldig en dat wil jij niet missen!

winkelen


Hoe werkt Glamour Day?

Je kunt op Glamour Day in de winkelstraat óf online (we like!) korting krijgen. Het is heel simpel. Op 7 april kunnen bij deelnemende webshops speciale Glamour Day kortingscodes verzilverd worden. Zo hoef je niet door drukke winkelstraten te struinen en shop je makkelijk en overzichtelijk. Je vindt de codes op Acties.nl, waardoor je ook meteen ziet waar jij allemaal met voordeel kunt shoppen. Naast online shoppen, kun je ook offline in de winkelstraat met 20% korting winkelen. Het enige wat je moet doen om dan te kunnen profiteren, is editie 4 van de Glamour laten zien tijdens het afrekenen. That’s it! Er is ook goed nieuws voor de trouwe abonnees van de Glamour. Abonnees krijgen namelijk een speciale abonneecover op de deurmat elke maand. Als jij als trouwe abonnee deze editie meeneemt op 7 april, ontvang jij een extra verrassing zoals een extra Glamour Day kortingscode of een goodiebag. Tevens is deze abonneeactie alleen geldig in de desbetreffende winkels en niet online.


Welke winkels doen er mee aan Glamour Day?

Aan de National Glamour Day doen ruim 2.500 winkels én webshops mee. Wil jij weten welke winkels én webshops mee doen en waar je op National Glamour Day 2018 korting krijgt? Op Acties.nl vind je alle kortingscodes en deelnemende winkels voor National Glamour Day dus houd de website in de gaten op zaterdag 7 april! Hieronder vind je alvast een aantal winkels die meedoen.

Glamour Day kortingscodes:

online winkelen


Stay tuned voor alle kortingscodes en shopping tips! Ben je benieuwd naar alle kortingscodes en deelnemende winkels van vorig jaar? Lees dit artikel van vorig jaar dan eens.


Kun jij ook niet wachten tot National Glamour Day 2018?