National Glamour Day 2017: alle kortingscodes en deelnemende winkels

Zaterdag 30 september staat weer geblokt in de agenda van menig fashionista. Dan is het namelijk National Glamour Day 2017! Op deze dag krijg je maar liefst 20% korting bij ruim 2500 winkels in Nederland én België. De korting verkrijg je in de winkel op vertoon van een exemplaar van de Glamour van deze maand en online via de speciale Glamour Day kortingscodes. Lees je vast in voor deze geweldige shopping day en bekijk de kortingscodes en deelnemende winkels van National Glamour Day 2017!

National Glamour Day wordt steeds groter en steeds meer grote namen sluiten zich bij deze shopping day aan. Wist jij dat je bijvoorbeeld zaterdag met 20% korting kunt shoppen in de winkels en webshops van o.a. Hunkemöller, Douglas en River Island? In de winkel krijg je je korting op vertoon van een exemplaar van de Glamour, terwijl je online gebruik kunt maken van de exclusieve National Glamour Day kortingscodes. Dit weekend is dus het ideale tijdstip om de trends van dit najaar voordelig in huis te halen!

Glamour shopping day

Het kan door National Glamour Day 2017 behoorlijk druk zijn in de stad, maar gelukkig kan je online ook gewoon terecht voor jouw korting! Zo shop je lekker vanuit je eigen huiskamer zonder last te hebben van medeshoppers. Je verzilvert de kortingscode simpelweg in het bestelproces om aanspraak te maken op jouw Glamour korting.

National Glamour Day