Low-budget Moederdag cadeaus: zo leg je jouw moeder voordelig in de watten

Zondag 8 mei is het weer Moederdag en hoewel een groot deel van de moeders altijd roept dat ze niets hoeven te hebben, is het natuurlijk wel zo leuk om deze belangrijke vrouw in je leven eens goed in het zonnetje te zetten. Speciaal voor jou en jouw moeder zochten wij de leukste cadeaus voor Moederdag bij elkaar die je bovendien ook nog eens met een fijne korting kunt kopen.


Voor de liefste mama

Gepersonaliseerde cadeaus met je eigen foto of een persoonlijke bericht erop zijn populair om te geven aan een dierbare. YourSurprise heeft nu een leuke actie lopen waarbij je 15% korting op je cadeau ontvangt. Je kunt er een tekening inscannen en op een mok, telefoonhoesje of dienblad laten drukken om je cadeau een persoonlijk tintje te geven. Een bos bloemen doet het ook altijd goed op Moederdag, bij Greetz ontvang je daar met deze kortingscode nu zelfs een gratis kaartje bij. Om het wat meer low-budget te houden kun je ook alleen een kaart geven, dat kan met 10% korting via Hallmark. Ken jij een jonge mama? Dan hebben we een leuke tip voor je! Bij Koeka kun je gratis <3 mama laten borduren op een badcape voor de kleine!

Wellness


Voor de ontspannen mama

Mama zijn kan een stressvolle baan zijn, dus leg je moeder eens in de watten met een wellness uitje, massage of vertroetel haar met een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste. Bij Treatwell boek je een behandeling direct en voordelig bij talloze salons door het hele land met 15% korting. En bij Groupon kun je nu 15% korting pakken op beauty en spa arrangementen bij jou in de buurt.

Lipstick


Voor de goedverzorgde mama

Met parfum, douchesets en verzorgingsproducten scoor je al gauw punten bij de meeste vrouwen. ICI PARIS XL en The Body Shop hebben een aantal leuke kortingscodes lopen waarmee je van tot wel 40% korting profiteert op diverse cadeaus van topmerken. Houd jouw moeder wel van een beetje getut op zijn tijd? Neem haar dan eens mee naar Douglas, waar je met een waardebon een gratis make-up advies en foundation sample krijgt. 

Museum


Voor de actieve mama

Tijd samen doorbrengen met je moeder is een cadeautje op zich, maar je kan het nog specialer maken door er samen een dagje op uit te gaan. Tickets voor het Rijksmuseum, Artis of de Keukenhof koop je met deze kortingscodes nu met 5% extra korting. Van die besparing kunnen jullie weer mooi ergens gaan lunchen!

Tas Louis Vuitton


Voor de stijlvolle mama

Vind jouw moeder het leuk om goed voor de dag te komen? Verwen haar dan met een tas, accessoire of sieraden. Bij Gavetas krijg je nu bijvoorbeeld 15% korting op de mooiste modellen, terwijl je bij Zalando 10% korting ontvangt op alle afgeprijsde artikelen. Wanneer je moeder meer het type is voor sieraden dan heb je vast en zeker wat aan deze kortingscode waarmee je van 10% korting en gratis verzending profiteert op de collecties van My Jewellery.

Hamburger


Voor de levens genietende mama

Kan jouw moeder genieten van een heerlijk gerecht en dito wijntje? Via Groupon kun je bij de beste restaurants boeken voor verschillende arrangementen en wijnproeverijen. Wat dacht je van een 6-gangendiner, sushibox, barbecuepakket of uitgebreide high tea? Je kunt ook een bezoek brengen aan Wijnoutlet, waar je de heerlijkste wijnen met de dagelijkse deal met maar liefst 30% korting kunt kopen. 

Vrouw maakt foto


Voor de meest geweldige mama die je kent

Herinneringen bundel je makkelijk en snel in een fotoboek of laat je afdrukken op canvas of een poster, en dat hoeft helemaal niet duur te zijn! Zo geven deze HEMA actiecodes jou 25% korting op alle canvas formaten en 50% korting op je 2e fotoboek. Je kunt ook de Albelli kortingscode gebruiken om een fotoboek te maken met 15% korting. Wil je nog meer uitpakken? Print Things geeft jou 30% korting op een foto op tuindoek. Voordeliger gaat het echt niet worden!


Wat ga jij je moeder geven voor Moederdag?