Op vakantie in eigen land: 6 prachtige budgetbestemmingen die je niet wil missen

Sta jij te popelen om op vakantie te gaan, maar weet je niet zeker of je het aandurft om naar het buitenland te gaan? Dat is begrijpelijk! Je weet immers niet hoe de situatie er in andere landen uitziet en loopt het risico dat je je reis eventueel moet annuleren. Gelukkig biedt ons eigen land genoeg mogelijkheden om er even tussenuit te gaan. Fiets door mooie natuurgebieden, bezoek authentieke dorpjes of waai lekker uit aan de kust. De vele mooie budgetbestemmingen maken de keuze zelfs extra lastig! Daarom hebben wij voor je uitgezocht welke mooie natuurgebieden je met korting kunt bezoeken.


De Veluwe

Omdat op vakantie gaan in eigen land nu erg gewild is, zijn er veel vakantiehuizen en hotels die mooie deals aanbieden. Zo kun je deze Stayokay kortingscode gebruiken om 15% korting te pakken op last-minute boekingen. Lijkt het jou heerlijk om de Veluwe al wandelend of fietsend te verkennen? Dan komt de kortingscode gegarandeerd van pas! Stayokay heeft namelijk twee mooie hostels in deze regio. Daarnaast kun je ook een kijkje nemen bij Heerlijke Huisjes. Hier kun je meer dan driehonderd vakantiehuizen en groepsaccommodaties in De Veluwe huren! Om het nog leuker te maken, scoor je in deze regio zelfs tot wel €80,- korting op je reservering.


Het Limburgse heuvellandschap

Zuid-Limburg is een vakantiebestemming die ieder jaar populairder wordt en dat is ook niet zo gek. Dit is namelijk een ideale locatie om low budget op vakantie te gaan. Daarnaast vind je er niet alleen historische steden, maar ook een heuvellandschap waar je mooie fiets- en wandeltochten kunt maken. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Dan is het slim om het aanbod van Hotels.com te bekijken. Je vindt hier een groot aantal Limburgse hotels, stadsappartementen en buitenverblijven waar jij kunt overnachten. Als je deze exclusieve Hotels.com kortingscode gebruikt, ontvang je ook nog eens 8% korting op je boeking. Wil jij het liefste in een vakantiepark verblijven? Dan kun je bij Droomparken terecht, waar je tot €50,- korting pakt.

Heuvellandschap


De Waddeneilanden

Kom jij helemaal tot rust als je omringd bent door de zee en het strand? Dan zijn de Waddeneilanden een aanrader! Elk eiland heeft zijn eigen karakter, maar één ding is zeker: je kunt er enorm genieten van de rust en de omgeving. Daarnaast vind je er vele luxe vakantiehuizen en -appartementen die je met korting kunt huren. Zo profiteer je bij Interhome van 15% korting op tientallen accommodaties. Bovendien kun je via VakantieVeilingen besparen op diverse hotelovernachtingen op de Waddeneilanden. Dit voordeel kan oplopen tot maar liefst 80%!


De Biesbosch

Een andere parel onder de Nederlandse natuurgebieden is Nationaal Park De Biesbosch. Je vindt hier talloze rivieren, eilandjes, zand- en slikplaten, wilgenbossen en bovenal veel bijzondere dieren. De omgeving leent zich uitstekend om met een bootje of kano op pad te gaan. Daarnaast kun je langs de randen van het natuurgebied wandelen en fietsen. Kortom: er is genoeg te doen voor zowel jong als oud! Krijg jij al zin om je koffer te gaan pakken? Vergeet dan niet om de vele deals van Groupon te bekijken. Met behulp van deze aanbiedingen pak je namelijk tot €50,- korting op hotels en vakantieparken in deze omgeving. Ook ben je extra voordelig uit met behulp van deze Stayokay kortingscode, waarmee je 10% korting ontvangt op je reservering.

Biesbosch


De Zeeuwse kust

Of je nu op familievakantie gaat of juist een weekendje weggaat met je partner of vrienden: aan de Zeeuwse Kust kom je gegarandeerd tot rust. Je kunt volop van het strand, de zon en de zee genieten, maar hebt daarnaast ook de kans om authentieke dorpjes te bezoeken, verse zeevruchten te verorberen en te gaan wandelen of fietsen. Het is dan ook niet gek dat dit een van de meest geliefde vakantiebestemmingen in Nederland is. Vanwege de drukte betekent dit helaas wel dat de prijzen op kunnen lopen. Daarom hebben wij haarfijn voor je uitgezocht waar jij van extra voordeel kunt profiteren. Je kunt onder andere bij een van de Droomparken terecht, waar je met een actuele kortingscode 30% korting pakt. Bovendien kun je jouw droomaccommodatie ook voordelig boeken via Belvilla. De vakantiespecialist biedt meer dan honderd vakantiehuizen aan de Zeeuwse kust aan die jij kunt huren. Gebruik jij onze kortingscode tijdens het reserveren? Dan bespaar je ook nog eens €100,-.


De Achterhoek

Een andere prachtige vakantiebestemming die niet mag ontbreken is De Achterhoek! Dankzij de vele rivieren, beekjes en weilanden kun je hier eenvoudig ontspannen. Of je nu rust zoekt of juist uitkijkt naar een actieve vakantie: er is hier van alles te beleven. Klim bijvoorbeeld op de fiets, stap in een bootje, zwem in een van de recreatieplassen of trek je wandelschoenen aan. Klinkt dit als jouw ideale zomervakantie? Dan zul je extra blij worden als we je vertellen dat je ook hier met korting kunt overnachten. Check bijvoorbeeld het aanbod van Oad, waar je diverse wandel- en fietsarrangementen kunt boeken. Er is momenteel zelfs een kortingscode actief waarmee je €10,- bespaart op je reservering. Een andere mogelijkheid is om bij NH Hotels te verblijven. Deze luxe hotelketen heeft biedt overnachtingen aan in Amersfoort, waardoor je zowel van de stad als van de natuur kunt genieten. Dit doe je tijdelijk met tot maar liefst 25% korting.