Low-budget cadeautips om jouw moeder voordelig in de watten te leggen

Ja je leest het goed, het is echt alweer bijna Moederdag. Wat gaat de tijd toch snel! Zondag 12 mei is het dan zover, de dag om jouw moeder eens flink in de watten te leggen. En al hoewel de meeste moeders zeggen dat ze niks hoeven voor Moederdag is het natuurlijk wel zo lief om jouw moeder eens in het zonnetje te zetten. Nog niets in huis? Een lege portemonnee? Geen paniek! Om Moederdag niet te veel geld te laten kosten hebben wij speciaal voor jouw de beste low-budget cadeautips op een rijtje gezet zodat jij niet teveel geld hoeft uit te geven.


Volledig ontspannen

Omdat moeders vaak niet genoeg tijd vrij maken voor een schoonheidsbehandeling, een heerlijke massage, een kappersbezoekje of een dagje sauna is het hoog tijd dat daar eens verandering in komt. Wat dacht je bijvoorbeeld van dagje wellness bij SpaSense? Dit is namelijk de perfecte locatie om heerlijk tot rust te komen. Hier kun je nu ook nog eens profiteren van de seizoensmassage waar je volledig tot rust komt. Of wat dacht je van een schoonheidsbehandeling die je met korting kunt boeken via Treatwell. Je profiteert nu van €10,- korting als je nieuw bent bij Treatwell! Die korting kun je natuurlijk niet aan je voorbij laten gaan!


High tea’en

Hoe leuk is het om samen jullie kookskills in de strijd te gooien en samen een heerlijke cake of taart te bakken. Zoek de meest lekkerste cupcakes ever uit zodat jullie een eigen high tea kunnen maken. Wil je het nog breder aanpakken en nog meer lekkere hapjes maken? Struin dan eens het internet af naar de meest lekkerste high tea hapjes. Zo hoef jij alleen maar de hapjes aan te schaffen. Mocht je toch veel liever genieten van een high tea waar je zelf niet de voorbereidingen voor hoeft te treffen? Dan ben je bij Fletcher aan het juiste adres voor een speciale Moederdagbrunch vanaf slechts €24,95! Zo wordt alles voor jullie geregeld en kun je even gezellig met je lieve moeder bij kletsen over van alles!

hightea


Fotoshoot

Het is misschien een beetje cliché maar dat maakt het zeker niet minder leuk om te geven. Wat dacht je namelijk van een fotoshoot zodat jullie eindelijk een gezinsfoto hebben of wat dacht je van een persoonlijke fotoshoot met jou en je moeder? Ook dit hoeft geen geld te kosten, heb je zelf een mooie camera, trek dan iemand aan z’n jasje die een foto van jullie wilt maken en druk het af! Bij Fotofabriek krijg je nu 25% korting op Moederdagcadeaus zoals canvassen, kalenders en fotoboeken. Natuurlijk is dat ook super leuk om te geven! :)


Veilingsites

Heb je al eens een kijkje genomen bij een van de vele populaire veilingssites waar je een dagje uit, een overnachting en nog veel meer voor een voordelige prijs kunt aanschaffen? Dan moet je dit zeker eens overwegen. Bij VakantieVeilingen is er bijvoorbeeld een speciale Moederdag categorie aangemaakt waar jij de leukste uitjes en de leukste cadeaus kunt winnen voor jouw lieve moeder. Mocht je dus even compleet inspiratieloos zijn en weet je echt even niet meer waar je een leuk Moederdagcadeau tevoorschijn kan toveren? Dan is het zeker de moeite waard om hier eens een kijkje te nemen!


Er tussen uit

Hoe leuk is het om samen met je moeder er eventjes tussen uit te knijpen naar een leuke stad? Een stedentripje met je mama is een echte bucketlist activiteit en moet je minstens een keer in je leven hebben gedaan. Natuurlijk is een stedentripje niet het goedkoopste cadeau om te geven en dat snappen wij maar al te goed. Wellicht maken enkele kortingscodes daar verandering in! Wat dacht je bijvoorbeeld van 8% korting op heel veel bestemmingen bij Hotels.com? Of geniet van 10% korting op hotelboekingen bij Expedia! Dan kan je dat ene hotelletje in jullie favoriete stad nu nóg voordeliger boeken!

stedentrip


Persoonlijke cadeautjes

Hoe leuk is het om een lief, klein persoonlijk cadeautje te geven aan je moeder. Dit hoeft niet eens veel geld te kosten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke Greetz kaart met een kleinigheidje zoals een reep chocolade. Gegarandeerd dat elke moeder al blij wordt van de kleinste dingen. Bij Greetz kun je nu profiteren van een gratis kaart bij alle Moederdagcadeaus. Komt dat even mooi uit! Wil jij een stapje verder in de categorie ‘’Persoonlijke cadeautjes’’ dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij YourSurprise waar je super veel producten kan laten personaliseren. Van een theeglas, een ketting, en fotoboek tot aan broodplanken, badjassen of ovenwanten. Je kan het zo gek niet bedenken en je kan het laten personaliseren. Wat het nu nog mooier maakt is dat je bij YourSurprise nu kan profiteren van 9% korting op alles! Laat jullie mooiste foto afdrukken op een van deze producten en jouw persoonlijke Moederdag cadeau is een feit.


Shoppen

Dit mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Shoppen met je moeder. De ene houdt ervan, de ander vindt het verschrikkelijk. Zijn jij en jouw moeder nu echte shopaholics? Dan moet je zeker een dagje inplannen waarin jullie samen de winkelmandjes eens flink kunnen vullen. Shop je toch liever online of wil je gewoon heel graag een leuk item bestellen voor jouw lieve moeder? Wie weet komen de volgende kortingscodes je dan wel van pas:

  • Scoor 15% korting bij About You
  • Pak 10% korting en gratis verzending bij H&M
  • Ontvang 10% korting op alles bij Boohoo
  • Scoor 10% korting bij OTTO
  • Pak 13% korting op alles bij Hunkemöller
  • Ontvang 20% korting op alles bij Sapph
  • Profiteer van €5,- korting bij Van Haren

In principe hoeft Moederdag geen geld te kosten, liefde is ten slotte kosteloos. Je maakt je moeder al super blij met een wasje draaien, strijken, de tuin doen, een ontbijtje op bed of een heerlijke avondmaaltijd koken. Zo zie je maar weer dat het altijd nog voordeliger kan!

moederdag


Ben jij benieuwd naar nog meer Moederdag kortingscodes, aanbiedingen of acties? Bekijk dan eens onze speciale ‘’Moederdag’’ categorie!