De leukste voorjaarsvakantie uitjes voor de meest voordelige prijs? Je leest het hier!

De voorjaarsvakantie staat weer voor de deur, wat gaat de tijd toch snel! De kerstvakantie is nog maar enkele weken achter ons en de voorjaarsvakantie staat weer voor de deur. De noordelingen onder ons zijn al bijna aan de beurt, waar onze zuiderlingen nog eventjes geduld moeten hebben. Geen zorgen! Deze blog komt namelijk goed uit als jij je voorjaarsvakantie door wilt brengen met de leukste en goedkoopste uitjes en nog geen idee hebt wat je kan gaan doen. Daarom willen wij jou graag wat inspiratie geven, zodat jij je zeker niet hoeft te vervelen in de vakantie. En nog belangrijker, waar jij korting kunt krijgen op uitjes in de voorjaarsvakantie!


Disneyland

Heb jij altijd al eens een bezoekje willen brengen aan Disneyland Parijs? Heel begrijpelijk, want Disneyland is stiekem niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor de volwassenen is het een super gaaf park. Wat het nog mooier maakt zijn de acties van Disneyland op dit moment. Zo profiteer je momenteel van 25% korting op je entree en op je verblijf. Hiermee breid jij je Disneyland experience nog wat uit én ontvang je korting! Deze aanbieding kun je natuurlijk niet laten schieten aangezien je nu nog een dagje extra kan genieten in het park. En om de experience helemaal af te maken en je bent nog druk aan het zoeken naar vervoer, dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij Thalys. Je kunt namelijk met de speciale Disney trein rechtstreeks naar het park (en dat in slechts 3,5 uur én voor slechts €35,-)! Jouw Disney ervaring wordt een ervaring om nooit te vergeten!

Disneyland


Winkelen in de sale

Wat is er nu leuker dan je vakantie spenderen met een dagje shoppen? Daar wordt toch iedereen gelukkig van! Pak die grote shoppingbag vooraan in de winkel maar en laadt ‘m vol met sale items aangezien de kortingen in de sale nu hoger dan ooit te voren zijn. Het einde van de sale is namelijk bereikt en dat wil zeggen dat jij nog goedkoper kunt shoppen in de final sale. Mocht je liever vanuit je luie stoel willen shoppen? Dan ben je bij H&M aan het juiste adres, want hier profiteer je online van tot 70% korting in de sale. Voor meer tips over shoppen in de sale kun je deze vorige blog bekijken, zodat je precies weet waar jij de hoogste kortingen kunt scoren!


VakantieVeilingen

Bij VakantieVeilingen ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een random uitje dat je misschien wel helemaal niet in je planning had. Wie weet ga je jouw voorjaarsvakantie spenderen met een super vette slipcursus of geniet je van een dagje Duinrell. Of misschien vind je het toch leuker om te genieten van een heerlijke lunch of ga jij toch bieden op een gloednieuwe koekenpannenset? Het kan allemaal! Bij VakantieVeilingen hoef jij geen enkel moment te vervelen en bespaar jij ook nog eens een hoop geld door te bieden. Wie weet scoor jij wel een kaartje voor de dierentuin voor de helft van de prijs!


Dagje sauna

Heb jij het even helemaal gehad met je school of met je werk en kun jij wel ultieme ontspanning gebruiken? Wat is er dan beter dan een dagje sauna/wellness? En komt dat even goed uit want bij Zwaluwhoeve kun je nu tot wel €20,- korting krijgen wanneer je een arrangement boekt. Daarbij kun je bij Thermae 2000 tot €10,- korting krijgen op je entreeticket. Zo wordt een dagje sauna dus nog wat goedkoper. Mocht je interesse hebben in andere sauna’s dan kun je natuurlijk altijd nog een gokje doen door te bieden op een sauna veiling bij VakantieVeilingen!

Wellness


Treinen en acties

Bij de NS kun je momenteel profiteren van heel veel leuke aanbiedingen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een retourtje te kopen waarbij je een hotelovernachting cadeau krijgt ter waarde van €49,-!  Daarnaast kun je er ook voor kiezen om te profiteren van meerdere acties waarbij je heel veel korting kunt krijgen op bijvoorbeeld dagjes uit, hotelovernachtingen of een drankje en hapje eten! Kijk op de website van NS naar alle aanbiedingen om te kijken waar jij deze maand van kan profiteren!


Last minute vakantie

Zit jij meer met de gedachte in je hoofd om er even helemaal tussen uit te gaan tijdens de vakantie, maar kun je wel wat last minutes aanbiedingen gebruiken? Dan moet je zeker eens kijken bij Center Parcs, waar je kunt profiteren van heel veel korting als je een last minute boeking doet. Wat ook leuk om te doen is om een Mystery Park te boeken. Hierbij bespaar je veel geld en is het nog maar een verrassing naar welk park je gaat. Natuurlijk kun je ook een kijkje nemen bij de last minutes van Corendon als je liever naar het buitenland gaat. Hier kun je al genieten van een last minute vakantie vanaf €59,-! Vlieg volgende week nog naar het buitenland waar jij met een cocktailtje in je hand aan het strand kan liggen! Of wat dacht je van een goedkoop stedentripje? Bij Expedia boek je nu al een vliegticket voor nog geen €79,-. Zo kun je heel veel geld besparen door een last-minute vakantie te boeken.

Vliegtuig


Bezoek de Huishoudbeurs

Ben jij er nog nooit geweest en lijkt het je wel iets om een dagje de Huishoudbeurs te gaan bezoeken met bijvoorbeeld je moeder? Dan kun je hier terecht op 16 t/m 24 februari. Geniet van super leuke workshops, meet & greets, modeshows én maak kans op super leuke goodiebags! Hiermee haal jij alles uit een dagje Huishoudbeurs. Benieuwd of je korting kunt krijgen op je entreeticket? Bekijk hier dan hoe jij korting kunt ontvangen en geld kunt besparen!


Hoe spendeer jij je voorjaarsvakantie? Laat het ons weten in een reactie hieronder!