Plan de komende weken vol met leuke uitjes, voor weinig geld

Eindelijk kunnen we weer! Deze week heeft het kabinet besloten om de maatregelen weer te versoepelen. Bijna alles mag tot 22:00 uur 's avonds geopend zijn, waardoor we weer lekker kunnen genieten van een drankje in de kroeg of een dagje weg. Het is nog onzeker wat deze versoepelingen gaan doen met de verspreiding van het virus. Haal daarom de komende weken het maximale uit je vrije dagen en plan leuke uitjes in, zoals een dagje dierentuin of een wellnessresort. Een hoop activiteiten plannen kan uiteindelijk best zeer doen in de portemonnee. In deze blog lees je alles wat je de komende weken kunt doen en hoe je op deze uitjes kunt besparen.


Waar kunnen we weer naartoe?

Om dagjes weg in te kunnen plannen, is het handig om even na te gaan waar we weer naartoe kunnen. Er is gelukkig weer veel open, maar ook met de nodige beperkingen. Sinds afgelopen woensdag kunnen we wederom naar alle attractie-, natuur- en dierenparken. Ook de concertzalen, bioscopen en sportclubs mogen de deuren openen. Wil je weer een hapje gaan eten? Plan dit dan niet te laat in, want de horeca mag ook maar tot 22:00 uur 's avonds open zijn. Via Groupon ontvang je momenteel veel kortingen, zoals tot 50% korting op dierentuinen.


Pretparken en dierentuinen

Voor zowel volwassenen als kinderen is een dagje naar de dierentuin of een pretpark een dag om naar uit te kijken. In Nederland hebben we gelukkig veel opties om naartoe te gaan. Ga op safari in het safaripark van Beekse Bergen, of loop tussen de aapjes in Apenheul. Ben jij meer van de spannende achtbanen? Dan is Walibi hét pretpark om een bezoekje aan te brengen. Als je met kleine kinderen op pad gaat is een pretpark zoals de Efteling een stuk geschikter. Bij veel pretparken kun je ook overnachten, waardoor je er meteen een weekendje weg van maakt. Je scoort nu gelijk €5,- korting op je tickets voor Duinrell, waar je één van de vele accommodaties kan kiezen om in te overnachten. 


Uit eten en borrelen

Misschien hebben mensen dit nog wel het meeste gemist: heerlijk borrelen in de kroeg en een hapje eten in restaurants. Dit was altijd erg vanzelfsprekend, waardoor veel mensen er de afgelopen tijd weer naar uitgekeken hebben om de horeca te mogen bezoeken. Ook het horecapersoneel staat te springen om gasten te mogen ontvangen. Eindelijk kunnen we weer genieten van heerlijke muziek en gezelligheid. Je scoort korting op restaurants in de buurt via VakantieVeilingen.

Restaurant


Film, musea en concerten

De cultuursector heeft het de afgelopen tijd zwaar te verduren gekregen. De bioscopen, concertgebouwen en musea zijn voor lange tijd gesloten gebleven. Veel mensen staan te popelen om binnenkort een voorstelling bij te mogen wonen of te genieten van al de kunst wat in musea te vinden is. Wat ga jij binnenkort bezoeken? Hieronder vind je tickets die je met korting kunt scoren en zeker niet mag missen!


Support je team

De professionele sport heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten. Alleen jammer genoeg zonder publiek. Daar is eindelijk een einde aan gekomen. Sportwedstrijden mogen vanaf deze week namelijk weer doorgaan met publiek. In Nederland is voetbal de meest bekeken sport. Voor supporters met bijvoorbeeld seizoenskaarten was het dan ook een grote tegenslag om alle wedstrijden vanaf de televisie te volgen. Moedig jouw team nu extra aan met een compleet tenue van bijvoorbeeld je favoriete speler. Via Soccerfanshop scoor je het tenue van jouw team met tot wel 70% korting. Ook kun je bij JD Sports terecht voor unieke voetbalproducten om je club mee aan te moedigen.


Beauty en wellness

In de winterperiode is het belangrijk om een momentje voor jezelf te pakken. De feestdagen zijn weer achter de rug en er is vrij weinig om naar uit te kijken. Dit maakt januari ook een van de meest depressieve maanden, met als kers op de taart de welbekende Blue Monday. Veel mensen raken in deze tijd van het jaar in een winterdip en kunnen wel een opkikkertje gebruiken. Een mooi moment om jezelf eens te verwennen in een wellnessresort of te verwennen bij een schoonheidsspecialist. Hier vind je jouw beautybehandeling of dagje wellness met korting:

Vrouw krijgt massage


Er zijn genoeg dingen om voor de komende weken in te plannen. Laat deze kans niet lopen en zorg dat je er snel bij bent. Verras een vriend of familielid met een dagje weg en geniet samen van de dingen die je zo hebt gemist!