Last minute kerstvakantie uitjes met de beste aanbiedingen

Yes! De kerstvakantie is vanaf vandaag officieel van start gegaan en dat wil zeggen dat de meest fijne tijd van het jaar weer is aangebroken. Over een aantal dagen is het weer kerst, het feest om tijd te spenderen met je geliefde, familie en vrienden. Ook is het de tijd om te profiteren van je vakantie of misschien van je vrije dagen. Heb jij nog geen idee wat je tijdens de kerst wilt gaan doen en kun je wel wat inspiratie gebruiken om jouw vrije dagen optimaal te benutten? Lees dan vooral deze blog eens door! Wij hebben namelijk de beste aanbiedingen van dit moment op een rijtje gezet, zodat jij kan genieten van de leukste last minute kerstvakantie uitjes en tegelijkertijd geld bespaart! De maand december is immers al duur genoeg!


Bezoek een kerstmarkt

Misschien had jij dit uitje al wel verwacht in dit lijstje, toch is het een heel erg leuk idee om eens te gaan doen! Heb jij bijvoorbeeld Eerste kerstdag nog niks gepland overdag en wil je graag het ultieme kerstgevoel ervaren? Een bezoekje aan een kerstmarkt zal je hierbij helpen. Door heel Nederland heen zijn er veel kerstmarkten te vinden, maar ook bij onze buurlanden kun je terecht voor de meest prachtige kerstmarkten. Wij hebben daarom speciaal voor jou de mooiste en leukste kerstmarkten op een rijtje gezet.

  • De kerstmarkt van Maastricht
    Een bezoekje aan de kerstmarkt in Maastricht mag zeker niet ontbreken in dit lijstje. Elk jaar belooft kerst hier weer een feest van jewelste te worden. Bezoek het reuzenrad, schaats een rondje op de overdekte schaatsbaan of raas naar beneden van de reuzeglijbaan. De markt is geopend van 1 december t/m 31 december.
     
  • De kerstmarkt van Valkenburg
    Bij Valkenburg moet je zijn als je de meest nostalgische kerstmarkt in de ondergrondse gangen wilt bekijken! Van de vele kerstkramen tot aan de magische sfeer in de stad, je moet het gezien hebben! De kerstmarkt in Valkenburg is geopend van 16 november t/m 30 december.
     
  • De kerstmarkt van Gent
    In Gent is de kerstmarkt ook ieder jaar weer de gezelligste periode van het jaar. Met meer dan 150 kerstchalets zit deze markt verspreid over de binnenstad. Ook hier kun je het ultieme kerstgevoel ervaren door een rondje te schaatsen, het reuzenrad te bezoeken of gewoon door de lichtgevende straatjes te lopen. De kerstmarkt is geopend van 7 december t/m 6 januari 2019.

Kerstmarkt

  • De kerstmarkt van Brussel
    De kerstmarkt in Brussel is een must-see als je een gezellige kerstmarkt wilt bezoeken. Het zogeheten Winterpret in Brussel trekt ieder jaar ruim 2,5 miljoen bezoekers en tikt dit jaar weer het 18e opeenvolgende jaar aan. De markt bevat ook dit jaar weer een reuzenrad, schaatsban, een levensgrote kribbe, verschillende tentoonstellingen en meer dan 250 chalets. De Brusselse kerstmarkt is dit jaar geopend van 30 november t/m 6 januari 2019.
     
  • De kerstmarkt van Düsseldorf
    In Düsseldorf combineren ze maar liefst 7 kerstmarkten met verschillende thema’s met elkaar. Door middel van kerstverlichting en de verschillende thema’s maakt een bezoekje aan deze kerstmarkt je kerst compleet. De markt is geopend van 22 november t/m 30 december.

Beleef kerst in een pretpark

Wil jij jouw vrije dagen iets actiever spenderen dan door over de kerstmarkten te slenteren? Dan is een bezoekje aan een pretpark echt iets voor jou. En wat het nu nog leuker maakt is dat een aantal pretparken hun park helemaal hebben ingericht op de kerst. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de Winter Efteling waar je het ultieme kerstgevoel zelf mag ervaren. Ga in de leukste attracties, schaats een rondje of ga heerlijk met een warme chocolade melk voor het kampvuur zitten. Ook bij Phantasialand ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar de perfecte combinatie tussen attracties en het kerstgevoel. Phantasialand heeft haar park momenteel omgetoverd tot een Wintertraum paradijsje. Wil jij met korting naar de pretparken? Dat kan! Bij de Efteling profiteer je nu van €2,- korting op je entreeticket. Bij Phantasialand kun je nu profiteren van een tijdelijke aanbieding waarmee jij jouw online ticket kunt bestellen vanaf €37,50! Of wat dacht je van een verblijf bij Disneyland Parijs? Hier beleef je pas echt het ultieme kerstgevoel! Bestel je tickets nu al vanaf €40,- of profiteer van 25% korting op je entree en het verblijf. Bekijk alle aanbiedingen op de actiepagina’s van de pretparken!


Geniet van een dagje ontspanning

Ben jij na al dat harde werken wel toe aan een dagje complete rust? Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Heb je dan al nagedacht over een dagje wellness in een wellness resort in Nederland? Hiermee kom jij gegarandeerd zen terug en kun je de drukke feestdagen weer trotseren. Bij Elysium ontvang je ruim 50% korting op je dagentree en bij Thermae 2000 profiteer je van verschillende kerstarrangementen al vanaf €34,50 (hierbij ontvang je ook entree tot de kerstmarkt in Valkenburg!). Je kunt jouw kerst ook ultiem ontspannen vieren tijdens de kerstvakantie op de meest prachtige uitgestrekte wellness resort op de Veluwe, namelijk de Veluwse Bron. Hier heb je al een entreeticket voor slechts €14,95 waarbij je ook nog eens een wellnessvoucher voor 2019 ontvangt als je een bezoekje brengt in de kerstvakantie. Zo kun jij in het nieuwe jaar ook nog genieten van volledige ontspanning!

Wellness


Kerststedentripjes

Misschien heb jij wel twee weken vakantie en wil je de feestdagen graag spenderen in hartje Londen of in het prachtige Parijs? Of misschien wil jij jouw kerstvakantie doorbrengen in een vakantiehuisje in Nederland? Aanbiedingen zijn hierbij niet geheel overbodig! Dus als jij benieuwd bent waar je allemaal korting kunt krijgen op stedentripjes of op bungalowparken tijdens de kerstvakantie, bekijk hieronder dan de aanbiedingen zodat jij precies weet waar je met korting naar toe kunt gaan.

ActievandeDag: profiteer van een dagje kerstshoppen in Londen vanaf €38,95

Transavia: bezoek de kerstmarkt in Praag al vanaf €25,-

Traveldeal: scoor 35% korting op een reis naar de kersmarkt in Parijs

Oad: bezoek een kerstmarkt al vanaf €15,-

Roompot: profiteer van last minute kerstvakanties

Bungalows.nl: boek een last minute voor de kerstvakantie nu met €100,- korting

CheapTickets: scoor een vliegticket al vanaf €26,- voor de kerstvakantie

Kerst


Fijne kerstdagen toegewenst! Hoe spendeer jij de feestdagen in je kerstvakantie? Laat het ons weten in een reactie!