Top 15 beste kortingscodes van deze week: pak er je voordeel mee!

Wat zijn nou de beste kortingscodes van de afgelopen week? Dagelijks voegen wij honderden nieuwe aanbiedingen en codes toe waarmee jij een hoop geld kunt besparen op je aankopen. Logisch dat je ze niet allemaal gezien kunt hebben en daarom tippen wij in dit overzicht 15 erg interessante kortingscodes. In verband met Valentijnsdag hebben veel webshops acties gelanceerd om jezelf of je geliefde in de watten te leggen. Wie weet heeft jouw favoriete winkel een fijne korting voor je of scoor je dat ene artikel dat je nog echt nodig had een stuk voordeliger. Dit zijn ze, de 15 beste kortingscodes van deze week!


1. Converse | 30% extra korting in de sale
De laatste sale rondes zijn in een aantal winkels en webshops nog in volle gang en daar komen af en toe leuke kortingen voor voorbij, waarmee jij tot tientallen euro’s extra bespaart. Zo ook bij Converse! Daar krijg je deze week met een code tot 30% extra korting op artikelen in de uitverkoop.


2. OTTO | 15% korting op alle mode
Bij OTTO vind je een hoop nieuwe artikelen uit de meest recente collecties van veel grote en kleinere merken. Met deze kortingscode van 15% bespaar jij direct een aantal fijne euro’s op je aankopen!


3. Home24 | 14% korting op het hele assortiment
Geef je interieur een oppepper met het leuke, veelzijdige assortiment van Home24. Je vindt er meubels en woonaccessoires volgens de laatste trends, waarmee jij weer een frisse wind door je huis kunt laten waaien. In het kader van Valentijnsdag krijg je deze week ook nog eens met een kortingscode 14% korting op je complete bestelling, dus waarom zou je het niet doen?

Interieur


4. Bongo | 10% korting op alle activiteiten
Bij Bongo vind je voor elke gelegenheid een passend cadeau in de vorm van leuke, unieke activiteiten. Heeft er iemand binnenkort iets te vieren? Koop je Bongo nu met 10% extra korting en verras iemand met een te gek cadeau!


5. Hunkemöller | 4e artikel gratis
Bij Hunkemöller zijn er recent een aantal nieuwe collectie gelanceerd, waaronder de Private Collection, Doutzen Sport Stories en Fifty Shades Darker by Coco de Mer. Kiezen wordt zo een stuk lastiger, maar gelukkig krijg je deze week het 4e artikel gratis met de Hunkemöller kortingscode!


6. TOMS | 5% korting op je bestelling
Voor elk paar schoenen dat je bij TOMS bestelt, wordt een paar gedoneerd aan een kind dat het hard nodig heeft. Een mooie gedachte! De nieuwste collectie ligt net in de (web) winkel en die shop je meteen met 5% korting dankzij de kortingscode van deze week!

Schoenen


7. HP | 30% korting op accessoires
Bij HP krijg je nu bij aankoop van diverse producten en PC’s 30% korting op bijbehorende accessoires. Verzilver de kortingscode tijdens het afrekenen en bespaar zo tot tientallen euro’s op je bestelling!


8. Philips | 10% korting op bijna alles (exclusief)
Mocht je een mooi product van Philips op het oog hebben, dan is dit het moment om het te kopen. Met deze exclusieve kortingscode krijg je namelijk maar liefst 10% korting op bijna het hele assortiment. Je mag de code overal voor gebruiken, behalve voor Philips Hue producten, in de uitverkoop of op beeld en geluid artikelen.


9. Desigual | 15% korting op de collectie
Bij Desigual ligt sinds kort de nieuwe collectie in de winkel. Ben jij een nieuwe klant van Desigual? Dan profiteer jij met deze kortingscode direct van 15% korting.

Outfit


10. Weight Watchers | €29,95 korting op een 1- of 3-maanden plan
Lid worden van Weight Watchers was nog nooit zo voordelig. Een lidmaatschap sluit je nu namelijk met €29,95 korting af dankzij de kortingscode!


11. Pixum | €10,- korting op fotoboeken
Maak deze week een fotoboek bij Pixum en ontvang maar liefst €10,- korting op de prijs dankzij deze kortingscode. Zo bundel jij je herinneringen van het afgelopen jaar extra voordelig en heb je meteen een leuk Valentijnscadeau.


12. Greetz | 25% korting op super size kaarten
Valentijnsdag staat voor de deur! Verras je (toekomstige) liefde via Greetz. Met deze kortingscode krijg je nu namelijk maar liefst 25% korting op super size kaarten. Dan kan hij of zij helemaal niet meer om je heen!

Post


13. After Eden | 20% korting op de gehele collectie (exclusief)
Haal je lingeriesetje nog snel voor Valentijnsdag in huis! Gebruik deze exclusieve kortingscode en je ontvangt ook nog eens 20% korting op de complete collectie van After Eden.


14. Protest | 10% korting op ALLES (exclusief)
Heb jij je wintersportvakantie nog te goed? Scoor de warmste en leukste items voor in de bergen nu nog voordeliger bij Protest dankzij deze exclusieve kortingscode waarmee je 10% korting op je hele bestelling krijgt!


15. Albert Heijn | €10,- korting op je boodschappen
Wist jij dat je via de website van Albert Heijn makkelijk en snel online boodschappen kunt doen? Laat ze bezorgen bij een pick-up-point bij jou en in de buurt en je haalt ze ook nog eens op in je eigen tijd. Met deze kortingscode krijg je nog eens €10,- korting op al je boodschappen.


Heb jij nog een mooie actie gezien? Deel hem met ons in een reactie!