De top 15 kortingscodes & aanbiedingen van deze week

Nu we de eerste zonovergoten dagen achter de rug hebben lijken we eindelijk ook gevoelsmatig het nieuwe seizoen in te gaan en komt de vakantie steeds dichterbij. De zomer vraagt om nieuwe artikelen en veel winkels spelen hier op in door met aanbiedingen en codes in te spelen op de warme temperaturen. Wij hebben voor jou onze favoriete kortingen gebundeld in dit overzicht met de top 15 beste kortingscodes en aanbiedingen van deze week. Lees snel verder en ontdek hoe jij in het nieuwe seizoen veel geld kunt besparen!


1.  Tot 20% korting op Samsonite Termo koffers bij Coolblue
Bij Coolblue profiteer je van 20% korting op Samsonite koffers. Ideaal om alvast voordelig je koffer voor toekomstige vakanties aan te schaffen. Bovendien staan de koffers van Samsonite erom bekend dat ze een leven lang mee gaan. 

Strand accessoires

2. 10% korting bij Bol.com
Bereid je stranddag extra goed voor met de producten uit de strandwinkel van Bol.com. Met deze kortingscode profiteer je van 10% korting op artikelen uit de Sport en Vrije tijd categorie. De kortingscode loopt tot zaterdag 14 mei, dus wees er snel bij!

3. 25% korting op alle uitnodigingen bij Greetz
Ben jij van plan om binnenkort een tuinfeest te geven? De leukste uitnodigingen maak én verstuur je natuurlijk zelf via Greetz. Tot en met zondag 15 mei krijg jij met deze code maar liefst 25% korting op je bestelling.

4. Laat jouw Albert Heijn boodschappen gratis thuisbezorgen
Met dit weer is het zonde om een zonnestraal te missen! Met deze actiecode laat jij eenmalig je boodschappen eenvoudig thuisbezorgen. Dat scheelt toch weer mooi een ritje naar de supermarkt! Je kunt nog tot en met zaterdag 14 mei profiteren van deze aanbieding.

Hardlopers brug

5. Shop je nieuwe sportoutfit met 70% korting bij Decathlon
Decathlon heeft weer een hele stapel sportkleding en accessoires afgeprijsd, waardoor jij met tot wel 70% korting een nieuwe outfit scoort. In de uitverkoop is er voor elke soort sporter wat wils, dus mis 'm niet!

6. €5,- korting op je C&A bestelling
Met deze kortingscode van C&A bespaar jij €5,- op je bestelling. De korting is niet afhankelijk van het product of de collectie die je kiest. De minimale bestelwaarde is €35,-, maar daar kom je met al die leuke items zo aan. Je hebt nog tot 29 mei de tijd om extra voordelig je zomerse outfit bij elkaar te shoppen!

7. Bij Blokker krijg jij tot 60% korting op veel artikelen
Blokker heeft heel veel producten flink afgeprijsd. Zo kun jij profiteren van heel veel voordeel op bijvoorbeeld je nieuwe tuin- of loungeset, die ook nog een gratis thuisbezorgd worden indien je deze online bestelt.

Sandalen

8. Minimaal 30% korting op nieuwe schoenen bij Van Haren
Het woord "uitverkoop" klinkt ons als muziek in de oren. Wij werden dan ook heel blij toen bleek dat Van Haren jullie trakteert op 30% korting op diverse schoenen en accessoires. Wij hebben al een aantal mooie sneakers en sandaaltjes gespot die je nu met flink wat voordeel in huis kunt halen!

9. 15% korting op alle mode van OTTO
Heb jij de leuke nieuwe collectie badmode al gespot bij OTTO? Die ene te gekke bikini kan nu heel voordelig van jou zijn! Met deze kortingscode ontvang jij 15% korting op je bestelling. De korting is trouwens niet alleen geldig op badmode, maar is van toepassing op alle mode van OTTO! Zo kun je ook nog voordelig een bijpassend strandjurkje scoren! De kortingscode is geldig tot en met maandag 16 mei.

10. Minimaal 60% korting bij Zalando
Bij Zalando profiteer je van minimaal 60% korting op ruim 500 verschillende artikelen. Deze korting is van toepassing op zowel dames- en herenmode als op accessoires, tassen, schoenen en sport items. Bovendien hoef je geen verzendkosten te betalen voor je bestelling, zo shop je extra voordelig de laatste trends bij elkaar!

11. €7,50 korting + geen verzendkosten bij Omoda
Ben jij nog op zoek naar een mooie sandaal of hippe sneaker? Bij Omoda kun jij heel gemakkelijk €7,50 korting op je nieuwe paar schoenen verdienen. Het enige wat je hoeft te doen is lid te worden van Club Omoda en (binnenkort) jarig te zijn. Op je verjaardag trakteert Omoda jou namelijk op €7,50 korting op je bestelling. Daarnaast bouw je met je aankopen credits op waarmee jij nog eens €10,- korting kunt verdienen, en als kers op de (verjaardags)taart wordt jouw bestelling gratis bij je thuisbezorgd!

Winkel paspoppen

12. Tot 50% korting op de collectie bij Steps
Is jouw garderobe wel toe aan een zomer make-over? Steps geeft jou nu tot wel 50% korting op geselecteerde vrolijke en luchtige items. Zo koop jij je outfit zonder al teveel kwijt te zijn bij elkaar.

13. €100,- op je vakantie bij Roompot
Boek jouw vakantie extra voordelig met tot maar liefst €100,- korting. De Roompot geeft klanten €100,- korting op een verblijf van een week in een van de parken. Maar ook wanneer je een midweek of weekend weg gaat kan jij profiteren van maar liefst €75,- op je boeking. De Roompot kortingscode is geldig op alle aankomsten in 2016.

14. Tot 50% korting op nieuwe sneakers van Adidas
Verschillende Adidas modellen scoor jij met kortingen die kunnen oplopen tot 50% in de outlet van de Adidas webshop, waar ook (zomerse) hardloopkleding van de Stella McCartney met flink wat voordeel gekocht kan worden.

15. 50% korting op Nike track en field schoenen
Is het al tijd voor nieuwe hardloopschoenen? Wees er dan snel bij! Tot en met woensdag 11 mei kun jij namelijk Nike track en field schoenen met maar liefst 50% korting shoppen in de officiële online shop van het merk.


Staat jouw favoriete winkel er niet tussen? Kijk dan even op de pagina van de winkel om te zien of er een interessante actie beschikbaar is, of wacht tot volgende week!