Bespaar met de 15 beste kortingscodes en mid season sales van deze week!

Wij hebben de 15 beste kortingscodes en sales van deze week weer voor je bij elkaar gezocht. Met 1.000 shops op de website kan je even aan het zoeken zijn voordat jij jouw ideale korting gevonden hebt, en dus heeft de redactie haar best gedaan om de allerbeste acties te selecteren, met leuke kortingen en promoties voor het hele gezin. Hieronder volgen alle acties, zodat jij ook deze week niet te veel hoeft te betalen voor je online aankopen!


1. 25% korting + gratis verzending bij BALR.
Het sportmerk dat is opgezet door onder andere 3 profvoetballers is razendpopulair en dat snappen wij wel met zo’n collectie. Je ontvangt nu 25% korting op geselecteerde producten in de webshop en je krijgt met de huidige kortingscode ook nog eens de verzendkosten cadeau!


2. 12% korting op reserveringen via Treatwell
Ben jij al klaar voor het voorjaar? Leg jezelf eens in de watten met een van de behandelingen die je in een paar klikken hebt gereserveerd via boekingssite Treatwell. Met de kortingscode krijg je op dit moment 12% korting op je reservering!

Make-up


3. €29,95 korting op een 1- of 3- maanden plan van Weight Watchers 
Voel jij je niet lekker in je vel? Zet dan nu de stap en sluit een abonnement op het succesvolle Weight Watchers af! Je krijgt bij Weight Watchers nu €29,95 korting op een 1- of 3- maanden plan, waardoor je het eerst eens voordelig kunt uitproberen.


4. €15,- of 10% korting op het assortiment van VidaXL 
Op diverse artikelen uit het assortiment heeft VidaXL nu leuke acties lopen. Zo zijn er kortingscodes voor 10% korting op voertuigen en onderdelen, €15,- korting op loodgieterswerk, 5% korting op alle buitenrecreatie artikelen EN €5,- korting op het hele assortiment!


5. €10,- korting op je bestelling bij Pink or Blue
Via Pink or Blue haal jij alles voor je kleintje in huis. Er loopt nog tot 30 april een kortingscode waarmee jij €10,- korting krijgt op je bestelling. Dat is nog eens mooi meegenomen om je kinderkamer in te richten of de garderobe zomer klaar te maken!


6. €10,- korting op een Allerhande box van Albert Heijn 
Wist je dat we gemiddeld maar tussen zo’n 7 gerechten wisselen wat betreft avondeten? Val jij ook snel in hetzelfde patroon terug? Dat kan een goed argument zijn om de Allerhande box eens te bestellen. In deze box zitten recepten en boodschappen voor 3 heerlijke avondmaaltijden die je binnen 30 minuten op tafel zet. Met deze Albert Heijn kortingscode krijg je €10,- korting op je box en haal je hem al vanaf slechts €27,50 in huis!

Eten


7. Ontvang €5,- korting bij C&A 
Via C&A shop je altijd al heel voordelig, maar die bestelling wordt dankzij deze kortingscode nog een stukje goedkoper: €5,- korting op het hele assortiment! Let er wel op dat deze geldig is bij besteding van minimaal €35,-.


8. €25,- korting op vakanties van Oad 
Heb jij nog geen vakantie in het vooruitzicht? Boek hem dan voor 19 april en pak dankzij deze Oad kortingscodes maar liefst €25,- korting mee. 


9. Mid season sale bij Sarenza met kortingen tot -50%
Ook bij Sarenza is de mid season sale losgebarsten. Daardoor krijg je op heel veel schoenen tot 50% korting waardoor je al snel tientallen euro’s bespaart. Combineer dat met de €10,- kortingscode via een nieuwsbriefinschrijving bij de webshop en je bent lekker goedkoop uit!


10. €10,- korting op het assortiment van SmartBuyGlasses 
Bij (hopelijk heerlijk) zomerweer op komst hoort een nieuwe zonnebril. Bestel hem voor 1 mei via SmartBuyGlasses en je pakt met de huidige kortingscode €10,- korting op je aankopen. De code is overigens ook geldig op normale brillen en monturen.

Zonnebril


11. 15% korting bij TomTom 
TomTom heeft momenteel een kortingscode lopen waarmee je 15% korting krijgt op reeds afgeprijsde producten uit de outlet. Geldig op reeds afgeprijsde sporthorloges in de outlet van TomTom.


12. Tot 50% korting en gratis verzending bij Nike 
Over sporten gesproken, ook bij Nike zijn er weer veel modellen toegevoegd aan de sale. Profiteer van tot maar liefst 50% korting op heel veel sportkleding- en schoenen! Bovendien hoef je ook geen verzendkosten te betalen om jouw nieuwe sportoutfit thuis te laten bezorgen. 


13. 10% korting + gratis verzending bij My Jewellery 
Bij My Jewellery vind je de leukste kleding, schoenen en sieraden voor het voorjaar! Het mooie is dat je naast tot 50% korting in de sale ook nog eens 10% extra korting kunt krijgen via de kortingscode. Als je deze My Jewellery kortingscode gebruikt hoef je overigens ook geen verzendkosten meer te betalen!

Shoppen


14. 25% korting op diverse producten van ICI PARIS XL 
Korting op make-up en verzorgingsproducten is (dankzij de prijzen) altijd fijn! Het mooie is dat er bij ICI PARIS XL weer een aantal leuke kortingscodes beschikaar zijn waarmee je 25% korting krijgt op o.a. gezichtsreinigers, serums en oogcrèmes. Alles voor een goede verzorging mét extra voordeel!


15. 15% korting op alle speelhuisjes, trampolines en glijbanen van Intertoys 
Het wordt weer mooi weer dus de kinderen kunnen weer heerlijk buiten spelen. Bij Intertoys snappen ze dat en daarom geven ze maar liefst 15% korting op alle speelhuisjes, trampolines en glijbanen! Zo bestel jij heel voordelig de leukste speelattributen online. 


Heb jij een mooie korting gespot? Deel hem met ons in een reactie!