Profiteer van hoge kortingen tijdens de winter

De koude lucht zit er weer aan te komen en de nacht temperaturen kunnen oplopen tot maar liefst -10 graden! De een houdt ervan, de ander vind het verschrikkelijk. Toch is het niet allemaal zo negatief, maar kun je er wel degelijk van profiteren. Met deze tips kun jij toch nog iets leuks maken van aankomende koude winter dagen en bespaar jij ook nog eens geld!


Schaatsen

Het is nog niet helemaal zeker maar de kans is in ieder geval aanwezig, schaatsen op natuur ijs! En om in de trend van de Olympische Winterspelen te blijven, mag je hier natuurlijk niet in achterblijven. Om hier vol op van te profiteren, moet je snel je schaatsen uit de kast halen. Heb je ze nog niet? Bij Sportbeer zijn de schaatsen nu in de sale en de aanbiedingen lopen op tot 30% korting!

En mocht het schaatsen op natuur ijs toch niet doorgaan, dan kun je altijd nog schaatsen in een indoor schaatshal. Neem eens een kijkje op Groupon om te schaatsen met korting!

schaatsen


Wintersale

Je hebt nu de kans om eens goed én goedkoop in te slaan op heerlijk warme kleding! De winter sale is in volle gang en je kan nu nog snel die leuke en heerlijk warme truien halen met flinke kortingen. Haast je dus snel naar de winkels en pak die hoge aanbiedingen! Is dat koude winter weer toch nog ergens goed voor!


Dagje sauna

Ben jij eigenlijk helemaal klaar met de winter en zit jij al helemaal niet te springen om te gaan schaatsen? Word jij alles behalve vrolijk van de kou? Dan is een dagje sauna de ideale oplossing. Bij VakantieVeilingen vind je een ruim aanbod aan welness dagjes met hoge kortingen. Hiermee ben jij lekker aan het ontspannen en even helemaal weg van die koude temperaturen, beter kan niet toch?!


Lekker thuis blijven

Natuurlijk is het ook gewoon lekker om samen thuis te blijven en met een dekentje op de bank, een film te kijken. Mocht er een dik pak sneeuw vallen, dan is het ook nog een idee om de slee tevoorschijn te toveren, en erop uit te gaan met de kinderen. Gegarandeerd dat de kinderen dit maar al te leuk vinden!  

openhaard


Heb jij nog tips voor de winter?