Verwen je zus, moeder, oma of vriendin met korting tijdens International Women's Day 2021

Ieder jaar op 8 maart vieren we International Women's Day, ofwel Internationale Vrouwendag. Deze dag staat volledig in het teken van en voor vrouwen overal ter wereld. Aan de hand van een specifiek thema wordt stilgestaan bij de rechten voor vrouwen. Het is dé dag om jouw lieve zus, moeder, oma of vriendin in het zonnetje te zetten. Verwen ze daarom met een mooi cadeau of gebaar die je natuurlijk voordelig scoort met de beste acties en kortingscodes. Wij hebben de beste deals voor je uitgezocht en in dit blogartikel geplaatst.


Wat vieren we?

Het ontstaan van Internationale Vrouwendag gaat al een tijdje terug. Sinds 1908 wordt er al gestreden voor de rechten van vrouwen. Jaren van vrouwenstakingen en -conferenties leiden tot het kiezen van een vaste datum voor de vrouwendag in 1921. Sindsdien wordt elk jaar op 8 maart Internationale Vrouwendag gehouden. Vaak hangt dit samen met een thema, zoals racisme, discriminatie, zorg en arbeid, economische zelfstandigheid, empowerment of seksueel geweld, met als doel om hiervoor aandacht te vragen.


Ode aan de vrouw

Tijdens Internationale Vrouwendag wordt er veel aandacht gegeven aan vrouwenthema's en het actie voeren daarvoor, maar daarnaast is het ook een dag om de vrouw te vieren en om stil te staan bij (succesvolle) vrouwen in de wereld. Tegenwoordig zijn er veel vrouwen die erg succesvol zijn. Bijvoorbeeld omdat ze een eigen onderneming hebben. Iets hebben bereikt in de wereld of gewoon een fantastische moeder is die haar kinderen maar kunnen wensen. Internationale Vrouwendag is een ode aan de vrouw.

Vrouwen op een rij


Verwen de vrouw

Ken jij een vrouw die jij op 8 maart 2021 wel in het zonnetje wil zetten? Misschien wel je lieve zus, vriendin, moeder of oma. Verwen haar dan met een mooi cadeau en laat weten dat je op deze speciale dag aan haar denkt. Dit kan bijvoorbeeld met een lekker geurtje of een heerlijke lunch. Je kunt natuurlijk ook gewoon jezelf verwennen met een heerlijke online shoppingspree. Wij hebben de mooiste acties en kortingscodes voor Internationale Vrouwendag voor je op een rij gezet in deze blog. Het enige wat jij hoeft te doen is klikken en shoppen.


Beautycadeaus

Vier Vrouwendag met heerlijke geuren, giftsets, skincare en make-up. Verras jezelf of een topvrouw in jouw omgeving met een mooi beautycadeau. Laat zien wie je bent en vier diversiteit, empowerment en zelfvertrouwen. Ontdek de International Women's Day hightlights met korting bij de beautywebshops die we hieronder voor je hebben uitgezocht.

Vrouw geeft cadeau


Fashioncadeaus

Veel vrouwen houden nu eenmaal van shoppen. Verwen haar daarom met een nieuwe outfit of paar schoenen om haar zelfvertrouwen een boost te geven. Laat haar stralen met een nieuwe look, zodat ze er weer tegenaan kan. De mooiste kleding en schoenen scoor je bij deze webshops met korting tijdens Internationale Vrouwendag.


Lekkere traktatie

Wil je geen cadeau geven, maar iets anders speciaals doen voor een bijzondere vrouw? Trakteer haar dan op iets lekkers. Denk aan een gezellige lunch, een picknick of een high-tea of -wine. Met deze acties verras je haar gegarandeerd.


Verrassing per post

Een klein gebaar kan het verschil al maken. Zeker als je op dit moment even niet langs kan gaan bij die ene fantastische vrouw. Verstuur dan een lief kaartje, cadeautje of bosje bloemen. Zo kun je haar toch op afstand in het zonnetje zetten. Met deze kortingsacties gaat dat zeker lukken!

Girls power