Overleef de hete zomer (voordelig) met deze musthaves

Na lang wachten kunnen we eindelijk genieten van zomerse temperaturen. Aankomende week belooft het dan ook erg warm te worden met temperaturen tussen de 25 en 30 graden. Tijd om de korte broeken, jurkjes en hemdjes uit de kast te trekken en te genieten van het warme weer. Krijg jij snel last van de hitte en zoek je daarom liever de verkoeling op? Dat kan op veel verschillende manieren. Lees snel verder als jij graag wil besparen op verkoeling en andere musthaves om de zomer mee door te komen.


Airconditioners en ventilators

Het eerste waar je aan denkt om voor verkoeling te zorgen is natuurlijk een ventilator of airconditioner. Deze apparaten kunnen ervoor zorgen dat je hele woning in een mum van tijd is afgekoeld. Helaas kan deze verkoelende elektronica best prijzig zijn. Gelukkig ontvang je bij Dyson nu tot maar liefst €100,- korting op luchtkoelers, waar je jarenlang plezier van hebt. Is jouw budget iets minder groot? Geen probleem! Bij INTOLED krijg je tijdelijk tot 40% korting op ventilators in de zomeruitverkoop. Ook bij Lampenlicht is de zomersale in volle gang en kun je plafondventilators kopen met tot wel 40% korting. Zo geniet je van verlichting en verkoeling tegelijkertijd. 

ventilators


Een heerlijk plekje in de schaduw

De temperaturen lopen volgende week hoog op en daarbij zijn de zonnestralen extra sterk. Wil je graag naar buiten, maar zit je liever uit de zon? Dan kun je heel eenvoudig een koelere plek creëren met parasols en zonneschermen. Zo kun je toch genieten van het warme weer, zonder de schadelijke zonnestralen op je lichaam te krijgen. Door je zonwering te shoppen bij Leen Bakker krijg je tot wel 50% korting. En dat is niet alles: bij de woonwinkel krijg je ook fikse korting op het gehele tuinassortiment. Dankzij deze deals kun je het jezelf erg comfortabel maken door bijvoorbeeld een nieuwe loungeset of heerlijke tuinkussens te kopen. Ook bij AVH Outdoor profiteer je nu van flinke zomerkorting op tuinmeubelen, parasols en complete sets.


Benodigdheden voor aan het strand

Niet iedereen beschikt over een eigen achtertuin, of een tuin waarin de zon in volle overvloed aanwezig is. Je kunt dan bijvoorbeeld een dagje naar het strand gaan om alsnog van het zomerweer te genieten. Nederland kent veel mooie stranden die zeker de moeite waard zijn om deze zomer te bezoeken. Wil je binnenkort een dagje naar zee? Haal dan snel alles in huis voor een relaxed dagje aan het water. Zorg dat je een parasol bij de hand hebt om altijd even uit de zon te kunnen zitten. Zo voorkom je een mogelijke zonnesteek en verbrand je een stuk minder snel. Ook is het erg fijn om even uit de zon te kunnen zitten wanneer het je te heet wordt. Bij HEMA kun je nu kleine parasols kopen die je handig mee kunt nemen naar het strand.

zonnebrand-smeren

Iets wat ook zeker niet mag ontbreken in je strandtas is een fles of tube zonnebrand. Door je goed in te smeren voorkom je niet alleen een verbrande huid, ook ga je met behulp van zonnebrandcrème de veroudering van je huid en eventuele gezondheidsproblemen tegen. Bij Vitaminstore kun je natuurlijke zonbescherming scoren, die niet alleen je huid beschermt, maar ook verzorgt. Neem snel een kijkje en ontvang tot wel 25% korting op zonnebrandcrèmes en -sprays.

Mocht je tijdens deze hitte bovendien graag make-up dragen, dan kun je bij ICI PARIS XL en Douglas terecht voor een groot assortiment aan cosmetica met een beschermende factor. Shop bijvoorbeeld een foundation met SPF 30 of een dagcrème met beschermingsfactor 50 om je gelaat de bescherming te bieden die het verdient. 


Waterpret

De zwembaden zijn weer geopend en de stranden zijn toegankelijk voor alle zonaanbidders. Verveel je je echter snel aan het water? Dan kunnen opblaasartikelen voor jou een uitkomst zijn. Bij Blokker heb je volop keuze uit opblaasspeelgoed, luchtbedden en waterpistolen. Voor extra veel voordeel kun je deze Blokker kortingscode verzilveren voor wel 10% korting op het waterspeelgoed. Geniet je liever in je eigen tuin van een frisse duik? Scoor dan een opblaasbaar zwembad bij Voordeelvanger, waarop je momenteel tot wel 60% korting pakt.


Hou je drankjes koel

Of je nu een dagje naar het strand of het park gaat: tijdens dit warme weer zijn koude drankjes zeer gewenst. Bij bol.com heb je gelukkig de keuze uit veel stijlvolle koelboxen, die je gemakkelijk mee kunt nemen. In de webshop kun je gelijk koelelementen bestellen, of kies voor een elektrische koelbox die je bijvoorbeeld in je auto kunt aansluiten. Nadat je de koelbox binnen hebt, is het tijd om deze te vullen met je favoriete drankjes. Kies voor zomerse biertjes, frisse wijnen of non-alcoholische cocktails. Bestel je deze dranken bij Gall & Gall, dan ontvang je tot wel 25% korting op je bestelling. Heb je jouw boodschappen graag binnen een half uur in huis? Sla dan je slag bij Gorillas! Deze bezorgingsdienst staat binnen no time bij jou voor de deur en de drankjes zijn alvast gekoeld. Zo hoef jij ze alleen nog maar koel te houden in jouw koeltas of -box. Verzilver direct deze Gorillas kortingscode voor wel €15,- korting op je boodschappen.


Wat jouw plannen voor volgende week ook zijn, zorg dat je goed bent voorbereid op het warme weer en vergeet vooral niet om jezelf goed in te smeren!