Hier scoor je de mooiste kersttrends met korting

Sinds een paar dagen is de Sint alweer het land uit. Veel winkels en webshops hebben deze week hun assortiment meteen omgetoverd naar Kerst. Hoewel de meeste mensen de kerstboom pas zetten nadat Sinterklaas is vertrokken, hebben veel mensen dit jaar hun boom extra vroeg gezet. Met name omdat we nu veel tijd thuis doorbrengen, wil iedereen het extra gezellig maken in huis. Zo werden de eerste kerstbomen al in oktober en november gespot. Ook veel kerstshows openen hun deuren al vanaf oktober. Kerst begint elk jaar steeds vroeger, dus kunnen we de kersttrends ook eerder spotten. Moet jij de kerstboom nog zetten? Lees dan in deze blog waar je de mooiste kersttrends van 2021 met korting kunt scoren.


Echte of neppe boom?

De kerstboom optuigen begint natuurlijk bij het halen van een kerstboom. Ben jij iemand die voor een heerlijk ruikende echte boom gaat? Of hou je van makkelijk en geen onderhoud met een goede neppert? Tegenwoordig heb je zoveel keuze! Als je voor een echte boom gaat, dan kun je kiezen uit verschillende soorten, zoals een Nordman, Blauwspar of Fijnspar. Daarnaast kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een recyclebare kerstboom te nemen met kluit die je na de kerstperiode weer kunt terug planten. Maar, ook in neppe bomen heb je tegenwoordig eindeloos veel keuze. Sommige zijn niet van echt te onderscheiden, maar kosten vaak wel flink wat euro's. Bovendien heb je geen losse naalden en andere viezigheid in huis met een nepboom. Het is maar waar je van houdt! Hier scoor je kerstbomen met korting:


Kerstboom in thema

Je ziet het steeds meer: kerstbomen in thema. Bij veel kerstshows zie je vaak hoekjes met diverse thema's waar bepaalde kleuren en ornamenten bij passen. Zo is jouw kerstboom of kerstversiering één geheel, waardoor het een mooie aanvulling is in huis en geen rommelige indruk wekt. Ga jij voor een traditionele boom met veel rood, het luxe loft thema met goud en velvet ballen of juist voor een jungle thema met groen, panter en veel dieren? Je kan het tegenwoordig zo gek maken als je wil, van klassieke ballen tot sprookjesachtige bomen in roze, paars of blauw. Bij Bijenkorf kun je heel gemakkelijk shoppen op kersttrends, waardoor je met één klik alle bijpassende kerstversiering kunt shoppen. HEMA maakt het ook makkelijk doordat je kunt selecteren op kleur. Wil je graag veel zilver in je boom, dan kun je dat makkelijk vinden in de webshop.

Roze kerstversiering


Unieke ornamenten

Volgens stylisten versier je de boom eerst met een paar mooie basisballen in kleuren die passen bij jouw thema of die je mooi vindt. Dat zijn meestal de standaard ronde ballen, versierd met glitter, in het mat of glimmend. Deze vind je meestal met meerdere bijpassende kleuren in een doos. Vervolgens ga je de boom aankleden met unieke ornamenten wat de blikvangers gaan worden. Vandaag de dag kun je zoveel grappige en gekke ornamenten scoren. Denk bijvoorbeeld aan de rookworst en tompouce ornamenten van HEMA of aan de grappige kerstballen van Xenos in de vorm van broccoli, een donut, wijnflessen of croissant. Hiermee kun je de boom versieren met items die jij leuk vindt en waarmee je de boom helemaal persoonlijk maakt.

Kerstboom versieren


De rest van het huis

Eén kerstboom niet genoeg? Of geen plek voor een kerstboom? Je kunt je hele huis in kerstsfeer brengen, want er zijn tal van manieren om de kerst in huis te halen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie guirlande, een kerstkrans of een stolp gevuld met kerstversiering. Kan je niet wachten tot het zover is? Zet dan een adventskalender neer en tel elke dag af tot Kerst met een klein cadeautje. Heel veel webshops en merken hebben tegenwoordig een adventskalender, dus kies er een waar jij helemaal weg van bent. Zo kun je een bier- of wijnkalender bestellen, maar er zijn ook kalenders met beautyitems of chocolade. Daarnaast mag Kerst buiten ook zeker niet ontbreken. Versier je balkon met lampjes of bestel bijvoorbeeld een fairybell voor aan de vlaggenmast in de tuin. Shop hier de leukste kerstversiering extra voordelig:

Kerst adventskalender


Kan je geen genoeg krijgen van Kerst? Neem dan een kijkje op onze kerstpagina! Daar vind je alles voor de feestdagen met korting!