Autumn Deals: korting op musthaves voor dit seizoen

Een nieuw seizoen betekent voor veel mensen ook een nieuwe garderobe! In de herfst gaan we ons wat warmer kleden, dragen we meer boots en laarzen en bergen we onze sneakers op in de kast. Daarnaast zijn er nog een heleboel andere musthaves die je voor dit seizoen kunt gebruiken. In deze blog hebben we de beste Autumn Deals voor je op een rijtje gezet. En waar zijn wij van Acties.nl nou het beste in? Juist! De ‘beste aanbiedingen en kortingscodes zoeken. Daarom vind je hier alles wat je nodig hebt voor de herfst met korting!


(Winter)jassen

De dagen worden steeds kouder en natter tijdens de herfst. Dan wordt het echt wel tijd om een jas aan te trekken. Op sommige herfstdagen, als de zon lekker schijnt, is een tussenjas ruim voldoende, maar op een dag met veel wind, kou en regen is een warme jas toch wel lekker. Dit is hét moment om een nieuwe (winter)jas aan te schaffen, want bijna elke webshop heeft wel een nieuwe collectie online staan. Ideaal als je deze ook nog voor het winterseizoen kunt gebruiken. Denk aan een gewatteerde jas, een warme, waterdichte parka of een lange teddycoat. Maak je herfst/winter look helemaal af met een fijne sjaal, handschoenen of wanten en/of een warme muts. Zo kom jij de koude dagen wel door.


Knitwear

T-shirts en dunne blouses zijn misschien net wat te koud voor deze dagen. Combineer ze daarom met fijne knitwear. Trendy gebreide items, zoals truien en vesten, die je ook nog eens lekker warm houden. Een echte musthave voor dit seizoen; of je nu lekker thuis aan het chillen bent of comfortabel en warm in de buitenlucht wil zijn. Je kunt ze perfect combineren met een spijkerbroek voor een casual look, maar met een nette pantalon maak jouw look net wat chiquer.

Knitwear passen


Laarzen en boots

Wanneer het buiten koud en nat is, zijn sneakers misschien niet zo fijn voor buiten. Dan zijn laarzen en boots een veel betere optie. Vooral echt leren laarzen houden je voeten lekker warm en met een beetje geluk zijn ze ook nog eens waterdicht. Zo kun je altijd een mooie herfstwandeling maken, zonder je druk te hoeven maken over je schoenen. Ga jij dit seizoen voor dé schoenentrend van 2021: chunky boots? Of ben jij fan van de onverwoestbare Dr. Martens laarzen? Wat je smaak ook is, je vindt het perfecte paar vast bij één van deze webshops.

Dr. Martens veters strikken


Gezellige items voor in huis

De avonden buiten in de tuin zitten ervoor nu weer op. Tijd om het binnen gezellig te maken! Shop gezellige kussentjes, plaids, kaarsen en andere woonaccessoires bij HEMA, Leen Bakker of Xenos waarmee je het binnen helemaal warm kunt aankleden. Denk aan warme materialen en kleuren, zoals velours, teddystof en goudkleurige elementen. Dat maakt het binnen meteen gezellig en warm. Geniet met een lekker kopje thee op de bank in je favoriete loungewear en van een nieuwe Netflix-film of Videoland-serie.


Tuinartikelen voor de herfst

Naast je huis en garderobe herfstproof maken, kun je ook je tuin klaarmaken voor de herfst en winter. Berg je tuinmeubels en -kussens op, veeg de herfstbladeren uit de tuin en snoei je planten terug voor de winter. Daarnaast kun je ook de bloembollen die je in het voorjaar graag uit wil zien komen alvast planten. De musthaves die daar bij niet mogen ontbreken scoor je nu extra voordelig bij deze webshops:


Vitamines en mineralen

De “r” zit ook weer in de maand en dat betekent dat er veel mensen verkouden zijn, griep hebben of zich gewoon een beetje futloos voelen. Dan is een portie met extra vitaminen en mineralen wel welkom. Zeker in de koude maanden kunnen extra supplementen helpen bij het behouden van een gezond lichaam. Denk aan vitamine C voor de weerstand en vitamine B om je energie op peil te houden. Maar, ook vitamine D is extra belangrijk in deze periode van het jaar. Het ondersteunt de botten en is goed voor je immuunsysteem. Normaal halen wij vitamine D uit zonlicht, maar tijdens deze donkere dagen schijnt deze een stuk minder. Daarom kan een extra dosis vitamine D geen kwaad.

Herfstblaadjes


Zit jouw perfecte herfstdeal er niet tussen? We hebben nog veel meer Autumn Deals voor je gevonden en verzameld op één pagina. Klik hier om alle acties en kortingscodes voor dit seizoen te scoren.