Tips om te besparen op de leukste buitenactiviteiten

De lente is al een tijdje geleden van start gegaan, toch hebben we nog maar weinig van de zon kunnen genieten. Hier komt eindelijk verandering in! De komende weken zien er zonnig uit en het is dan ook perfect weer om de buitenlucht op te zoeken. Ontdek via deze blog wat de leukste activiteiten zijn om te ondernemen tijdens het prachtige weer en kom erachter hoe je hier flink op kunt besparen. Wij hebben uitgezocht wat de beste kortingsacties zijn, dus lees snel verder.


Activiteiten op het water

Het natuurwater mag misschien nog wel te koud zijn om in te kunnen zwemmen, maar dat mag de pret niet drukken! Er zijn veel andere mogelijkheden om verkoeling te zoeken op het water. Check bijvoorbeeld Social Deal of Ticketveiling, waar je voor een prikkie een compleet verzorgde rondvaart kunt scoren. Daarnaast zijn er nog veel andere opties op het water. Tegenwoordig is suppen razend populair, onder andere omdat het een erg toegankelijke watersport is. Bestel nu extra voordelig bij Plutosport een SUP board, vind een mooi plekje bij jou in de buurt en geniet van een lekker tochtje op het water. Maar pas wel op: je hebt een goede balans nodig om niet in het water te vallen.

Vrouw op sup board


Sporten in de buitenlucht

Nu de regenachtige dagen voorbij zijn, is buiten sporten een stuk aantrekkelijker. Je kunt in je eentje een rondje hardlopen, maar er zijn ook genoeg sportscholen die trainingen geven in de buitenlucht. Dit is zeker een aanrader wanneer je jezelf moeilijk tot sporten kan zetten, want je hebt altijd mensen om je heen die je steunen. Ben jij ook van plan om jouw workout naar de buitenlucht te verplaatsen? Zorg dan dat je een paar sportschoenen weet te bemachtigen die genoeg grip hebben op de straatstenen. Bij Asics heb je volop keuze uit sportschoenen waarmee je op elke ondergrond kunt sporten. Mocht je liever een flinke wandeling maken, dan heeft The North Face de perfecte wandelschoenen voor jou.


Voordelig een zomerse outfit

Wanneer je een activiteit in de zon gepland hebt staan, is het erg belangrijk om hierop gekleed te zijn. Met de warme temperaturen in het verschiet is het de hoogste tijd om je garderobe te voorzien van korte broeken, jurkjes en nog meer zomerse musthaves. De aanschaf van je nieuwe outfits hoeft helemaal niet duur te zijn, zo scoor je bijvoorbeeld de leukste NA-KD fashion met tot wel 60% korting! Om je nieuwe zomeroutfit helemaal af te maken is een zonnebril vrijwel onmisbaar. Het is hierbij slim om te kiezen voor een bril van topkwaliteit, waar je de hele zomer en zelfs langer plezier van hebt. Ben je nog op zoek naar een echte eyecatcher? Dat komt goed uit, want tijdelijk profiteer je bij Ray-Ban van maar liefst 50% korting op veel populaire modellen. Zo scoor je nog snel én goedkoop een compleet nieuwe look voor je buitenactiviteiten.

Zomermode


Dierentuinen en pretparken

Wil je het maximale uit je vrije dag halen? Kies dan voor een dagje naar een pretpark of dierentuin. Dit is wel iets prijziger dan een rustig dagje in het park, maar gelukkig zijn er veel manieren om korting te pakken op deze toffe uitjes. Hieronder vind je de beste aanbiedingen en kortingscodes waarmee je je entreetickets zo goedkoop mogelijk kunt aanschaffen.


Buitenspeelgoed voor jong en oud

Sommige mensen kunnen tijdens een dagje in het park of in de achtertuin maar niet stil blijven zitten. Het is dan ook zeker niet verkeerd om te zorgen voor wat vermaak, zoals spelletjes of buitenspeelgoed. Voor de kleintjes heeft Lidl nu een mooie aanbieding, waarbij je tot maar liefst 50% korting pakt op kinderspeelgoed. Denk hierbij aan trampolines, schepjes en schommels. Zijn je kids hier net iets te oud voor? Dan ben je bij Tennis-Point aan het juiste adres voor sportartikelen zoals badmintonrackets en alles voor een potje padel. En het mooie is: er staat momenteel een kortingscode online waarmee je maar liefst 15% korting pakt! Voor nog meer buitensportartikelen zoals voetballen en basketballen kun je bij JD Sports nu flink besparen. Vergeet ook niet om Top1Toys te checken voor de meest populaire bordspellen voor jong en oud.

Badminton in het park


Barbecueën in je tuin of het park

Als de temperaturen oplopen kunnen de meeste Nederlanders haast niet wachten om de barbecue weer aan te steken. De komende weken zijn dus ideaal om weer lekker met zijn allen te genieten van een gegrilde maaltijd in je achtertuin. Heb je geen tuin? Geen zorgen: in veel parken is het gewoon toegestaan om je barbecue aan te steken. Om te kunnen genieten van een lekker stukje vlees, vis of een vleesvervanger mag de barbecue zelf natuurlijk niet ontbreken. Er zijn veel webshops waar je kunt slagen voor zo'n outdoorgrill. Zo kun je bij AllesvoorBBQ terecht voor barbecues van topmerken zoals Weber, Big Green Egg en Boretti. Ook heeft Vrijbuiter een uitgebreid assortiment aan barbecues, waaronder handige kleine varianten die je ook mee kunt nemen naar de camping.


Weet jij al wat je tijdens deze zonnige dagen gaat doen? Zoals je ziet zijn er veel mogelijkheden om je dag vol met leuke activiteiten te vullen. Ben je benieuwd naar nog meer exclusieve kortingscodes en aanbiedingen voor een onvergetelijk dagje uit? Check dan onze "Dagje uit"-categorie, waar je flink bespaart op je tickets voor pretparken, dierentuinen en andere dagactiviteiten.