Begin het nieuwe schooljaar goed met deze aanbiedingen

Nog maar eventjes en dan gaat het nieuwe schooljaar weer van start. Hoewel het eind van de zomervakantie voor veel middelbare scholieren en studenten wellicht minder leuk aanvoelt, is er toch een lichtpuntje aan het eind van de tunnel: er zijn namelijk veel interessante deals waarmee je al jouw studiebenodigdheden extra voordelig in huis kunt halen. In deze blog verblijden we je dan ook met extra scherpe Back To School aanbiedingen. Zo weet jij precies waar je jouw schoolspullen met korting kan shoppen!


Hoogwaardige, maar voordelige laptops

Een laptop gaat een steeds grotere rol spelen in het leven van scholieren. Veel studiemateriaal wordt immers digitaal verstrekt, deadlines moeten vaak online ingeleverd worden en er worden zelfs online colleges gegeven. Het is dan ook belangrijk dat je een goed werkende laptop bezit. Is de jouwe aan vervanging toe? Dan is dit het perfecte moment om een nieuwe laptop aan te schaffen. Je kunt namelijk bij veel webshops terecht voor speciale Back To School kortingen. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Dell, waar je tijdelijk tot 20% korting ontvangt. Bovendien heeft Paradigit een hoop mooie aanbiedingen. Je bespaart hier tot maar liefst 25% op laptops en tot 60% op accessoires en randapparatuur. Daarnaast raden we je aan om het aanbod van MediaMarkt en Expert te bekijken. Hier pak je tot wel 30% korting op een grote selectie elektronica.

Studenten met laptop


Pak korting op jouw nieuwe schooltas

Naast een degelijke laptop kan een comfortabele schooltas er ook voor zorgen dat je fris van start gaat. Dit is dan ook geen overbodige luxe als je dagelijks met een laptop of zware boeken moet slepen. Tijdens de Back To School weken kun je bij verschillende winkels terecht voor mooie rugzakken en tassen. Het is wel verstandig om eerst te bedenken waar je de tas voor nodig hebt. Heb jij bijvoorbeeld alleen een laptop nodig op school? Dan is een laptoptas de meest ideale schooltas. Deze shop je momenteel extra voordelig bij HP, namelijk met tot wel 60% korting! Daarnaast scoor je met deze BagsPlaza kortingscode tijdelijk 15% korting op zowel laptoptassen als rugzakken. Heb je nog niet gevonden wat je zocht? Surf dan eens naar de website van CampusShop. Zoals de naam wellicht al doet vermoeden, biedt deze winkel een groot aantal schooltassen aan. Dit doen ze met toepasselijke studentenprijzen, waardoor je van tot wel 50% korting profiteert.


Flink besparen op jouw studieboeken

Is dit niet jouw eerste jaar als scholier of student? Dan ben je vast al bekend met Studystore. Dit is namelijk dé boekenwinkel voor heel studerend Nederland. Je kunt jouw boekenlijst eenvoudig inladen op de website, waardoor je binnen een paar muisklikken kunt zien welke boeken je nodig hebt. Om het nog leuker te maken, profiteer je hier van 10% korting op een ruim aanbod studieboeken. Zit je momenteel een beetje krap bij kas? Dan kun je je oude studieboeken hier verkopen. De opbrengst hiervan kun je vervolgens gebruiken om nieuwe boeken aan te schaffen. Ideaal!

Studieboeken


Haal je kaftpapier extra voordelig in huis

Wil je jouw studieboeken graag in een goede staat houden of ben je verplicht om de boeken te kaften? Ook dan kunnen we je blij maken met mooie aanbiedingen. Zo kun je deze HEMA kortingscode bijvoorbeeld gebruiken om jouw kaftpapier en etiketten met 20% korting te bestellen. Je kunt overigens ook een kijkje nemen in de webshop van de Blokker. Je vindt hier meer dan honderd verschillende soorten kaftpapier die je voordelig in huis kunt halen. Of je nu op zoek bent naar een effen kleur of je boeken juist wil versieren met een toffe print: het kan allemaal!


Shop jouw kantoorartikelen met korting

Voordat het nieuwe schooljaar begint, is het slim om even te controleren of je nog nieuwe schoolspullen kunt gebruiken. Van schriften en collegeblokken tot een gevulde etui: het komt allemaal van pas tijdens je opleiding. Daarnaast heb je misschien ook nog een rekenmachine, USB-stick, markeerstift, liniaal of post-its nodig. Om ervoor te zorgen dat je al deze schoolspullen met korting kunt scoren, hebben we een aantal toffe Back To School deals op een rijtje gezet. Allereerst kun je een kijkje nemen bij HEMA, waar je schrijfwaren, agenda's, woordenboeken, schriften en nog veel meer kantoorartikelen met tot 70% korting kunt shoppen. Naast HEMA heeft ook CampusShop een ruim assortiment aan schoolspullen. Je kunt hier bijvoorbeeld gebruikmaken van een actuele actie waardoor je €10,- bespaart op alle rekenmachines. Heb je nog niet gevonden wat je zocht? Dan raden we je aan om een kijkje te nemen op Goedkoopste-kantoorartikelen.nl. De winkelnaam verraadt het al: je shopt hier honderden schoolspullen extra voordelig. Hierdoor bespaar je veel geld dat je uit kan geven aan andere leuke dingen.


Heb jij nog andere schoolbenodigdheden die niet in dit lijstje staan? Dan is het goed om te weten dat je alle Back To School aanbiedingen eenvoudig terug kunt vinden op onze speciale aanbiedingenpagina. De pagina wordt dagelijks bijgewerkt, waardoor jij continu op de hoogte bent van de nieuwste acties, sales en kortingscodes. Van schriften tot laptops, muismatten, koptelefoons en fietsen: je shopt het allemaal voor een spotprijsje!