Scoor de leukste moederdagcadeaus met korting

Ja, je leest het goed! Moederdag staat alweer voor de deur. Op zondag 10 mei mag je jouw moeder flink verwennen. Dit is echter niet altijd even gemakkelijk. Zo zorgt de huidige thuisisolatie ervoor dat je jouw perfecte moederdagcadeau wellicht niet kunt bestellen of dat jullie de dag digitaal met elkaar door moet brengen. Ook is het elk jaar weer een uitdaging om een leuk en origineel cadeau uit te kiezen. Om er toch voor te zorgen dat jij je moeder kunt verrassen, hebben wij de meest voordelige Moederdag kortingen op een rijtje gezet. Hiermee kun je allerlei leuke, persoonlijke of juist originele geschenken met korting shoppen.


Persoonlijke kaartjes

Wil je jouw moeder extra speciaal laten voelen? Dan is het een leuk idee om haar een kaart te sturen met een persoonlijke boodschap! Gelukkig zijn er veel webshops waar je binnen een paar muisklikken iets moois kunt maken. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Hallmark. In deze webwinkel vind je allerlei leuke moederdagkaarten die je voor nog geen €3,- kunt bestellen. Plaats een lief berichtje of een mooie foto op de kaart en Hallmark zal er vervolgens voor zorgen dat jouw kaart op Moederdag bij je moeder op de deurmat valt. Daarnaast heeft Greetz een mooie aanbieding. Hier scoor je tijdelijk 20% korting op alle grote moederdagkaarten. Wil je daarnaast nog een leuk geschenk aan jouw kaartje toevoegen? Ook dan ben je hier aan het juiste adres. Je ontvangt nu tot 15% korting op diverse cadeaus, zoals bloemen, gebak, chocolade, boeken en cadeaubonnen.

Persoonlijk kaartje


Fotocadeaus

Fotodecoraties vallen meestal ook goed in de smaak! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een lieve mok, plexiglasfoto of poster. Als je dit persoonlijke geschenk extra voordelig in huis wil halen, kun je onder andere bij Optimalprint terecht. Met deze Optimalprint kortingscode pak je tot 60% korting op fotoboeken, canvassen en posters. Daarnaast staat er ook een kortingscode van Photogifts op onze website. Hiermee bestel je veel fotocadeaus met maar liefst 20% korting. We sluiten het rijtje af met meerdere Foto.com kortingscodes waarmee je tot 25% korting scoort op jouw moederdagcadeau. Of je nu kiest voor wanddecoratie, fotoprints of een fotoboek: het zal sowieso een glimlach op het gezicht van je moeder toveren.


Beautygeschenken

Deze tip mag natuurlijk niet ontbreken in het lijstje. Met behulp van een beautygeschenk kun je jouw moeder heerlijk in de watten leggen. Verder kun je het geschenk eenvoudig personaliseren door bijvoorbeeld voor haar favoriete parfum te gaan. Laten we eerlijk zijn: nieuwe sieraden, geurtjes en andere beauty items komen altijd van pas!

Leuke beauty items voor Moederdag


Elektronica en gadgets

Heb je al een kijkje genomen bij webwinkels waar je allerlei handige gadgets en elektronica met korting aan kunt schaffen? Op Moederdag is dit waarschijnlijk een minder gebruikelijk cadeau, maar dat betekent niet dat het niet leuk is om te krijgen. Er zijn zelfs meerdere webshops die een speciale moederdagpagina aan hebben gemaakt. Hier scoor je allerlei cadeautips én korting. Zo ontvang je bij Bose tot wel €70,- korting op cadeaus voor Moederdag. Je kunt hier onder andere terecht voor draadloze oordoppen, geluiddempende koptelefoons en speakers. Ook Gearbest heeft een uitgebreide selectie gemaakt waarmee je de belangrijkste vrouw in je leven kunt bedanken. Van smartwatches tot massage-apparatuur en handige gadgets: je shopt het allemaal bij Gearbest. Om het nog leuker te maken, bestel je jouw geschenk hier met minstens 10% korting.


Iets leuks om naar uit te kijken

De bijzondere en onzekere periode waarin Moederdag dit jaar valt heeft wellicht roet in het eten van jouw Moederdag plan gegooid. Zo het is dit jaar bijvoorbeeld niet vanzelfsprekend dat je je moeder kunt bezoeken of samen op een leuk uitje kunt gaan. Daarom is het des te leuker om haar een cadeau te geven waar ze naar uit kan kijken. Wat is er fijner dan getrakteerd worden op een gezellig etentje of spadagje? Natuurlijk zullen we ook hiervoor de beste low-budget cadeautips opsommen. Wist je bijvoorbeeld dat je bij Social Deal tot €10,- korting scoort op speciale Moederdag deals? Daarnaast kun je met deze Groupon kortingscode tot wel €20,- besparen op allerlei leuke uitjes. Ook heeft Bongo een aantal originele ideeën op een rijtje gezet. Je kunt tijdelijk exclusieve cadeauboxen bestellen die speciaal voor Moederdag zijn samengesteld. Door met de Bongo kortingscode van onze website te shoppen, pak je ook nog eens 15% korting op deze geschenken. We sluiten het rijtje af met een mooie aanbieding van Thermen Berendonck. Aangezien veel wellnesscentra tijdelijk gesloten zijn, heeft Thermen Berendonck een oplossing bedacht. Het bedrijf heeft een wellness geschenkset gemaakt die je nu met tot €100,- korting online kunt bestellen. Het geschenk bevat allerlei fijne producten om thuis net zo te kunnen ontspannen als in de spa. Daarnaast zitten er twee saunatickets in het cadeaupakket! Hierdoor kan je moeder lekker binnenshuis relaxen en hebben jullie samen iets leuks om naar uit te kijken.

Wellness cadeau

Kun je nog meer inspiratie of voordeel gebruiken? Neem dan een kijkje in de uitgelichte Moederdag categorie op Acties.nl! Hier vind je de meest actuele aanbiedingen en kortingscodes.