Bespaar op de leukste cadeautjes voor Dierendag

Dit weekend is het weer zover: Wereld Dierendag! Deel jij het leven met een trouwe viervoeter en wil je deze op zondag 4 oktober trakteren op een leuk cadeautje? Dan is dit blogartikel gegarandeerd iets voor jou! Speciaal voor alle dierenliefhebbers hebben we namelijk een aantal tips op een rijtje gezet, waardoor je weer wat geld kunt besparen én extra inspiratie hebt om je huisdier in de watten te leggen.


Voordelig snackplezier

Veel huisdieren worden op Dierendag verwend met wat lekkers. Laten we namelijk eerlijk wezen: dit is vaak hét moment waarop honden met hun staart beginnen te kwispelen en katten tevreden beginnen te spinnen. Des te meer reden om jouw huisdier een heerlijke snack of maaltijd te geven. Als je zelf geen lekkernijen meer in huis hebt, kun je bijvoorbeeld bij bol.com terecht. Je scoort hier tijdelijk tot 40% korting op diervoeding. Ook kun je een kijkje nemen bij Huisdierplein en Zooplus. Zo bespaar je €5,- met deze exclusieve Huisdierplein code en profiteer je van tot wel 50% korting in de sale bij Zooplus. Daarnaast kun je natuurlijk ook zelf aan de slag gaan. Op het internet vind je veel makkelijke recepten waar je je huisdier maar al te gelukkig mee maakt. Denk bijvoorbeeld aan viskoekjes voor je kat, kauwbotjes voor je hond of juist een groentetaart voor je cavia.


Goedkope speeltjes

Speelt jouw huisdier al jarenlang met hetzelfde speeltje en is dit inmiddels wel aan vervanging toe? Dan is aanstaande zondag het perfecte moment om hier verandering in te brengen. Veel webwinkels hebben namelijk speciale Dierendagaanbiedingen, wat betekent dat jij de leukste speeltjes met korting aan kunt schaffen. Wanneer je een kijkje neemt bij Welkoop, zul je zien dat je hier tijdelijk 20% korting ontvangt op een grote speelgoedselectie. Nog niet gevonden wat je zocht? Surf dan eens naar de webshop van Pets Place. Hier vind je een ruim speelgoedassortiment voor honden, katten, knaagdieren, vogels, vissen, paarden en erfdieren. Kortom: voor ieder wat wils! Om het shoppen nog leuker te maken, pak je hier tot maar liefst 70% korting op sale-items.

Puppy met knuffels


Luxe verzorging

Vindt jouw huisdier het heerlijk om lekker te luieren of geborsteld te worden? Dan bieden luxe producten de oplossing! Trakteer je huisdier bijvoorbeeld op een borstel en gezellige borstelsessies. Een ander cadeau dat vaak in de smaak valt, is een nieuwe mand of kussen. Als je dit zo voordelig mogelijk wil bestellen, is het goed om te weten dat er een exclusieve kortingscode is waarmee jij €5,- korting pakt bij YourSurprise. Hoewel je het misschien niet zou verwachten, biedt deze winkel een groot aantal dierenproducten aan waarmee je Dierendag 2020 nog specialer kunt maken. Of je nu op zoek bent naar een mand, kussen of voerbak: je kunt het allemaal personaliseren met de naam van jouw lieveling. Naast deze webshop kun je ook terecht bij Plein.nl. Hier vind je een ruim assortiment aan manden, dekens, krabpalen en andere items waarmee je huisdier helemaal tot rust komt. Vanwege Dierendag is er momenteel zelfs een Plein.nl kortingscode actief waarmee je 5% bespaart op alle huisdierproducten.


Warme winterkleding

Nu het herfstseizoen is aangebroken, is er nog een cadeau waar je veel huisdieren blij mee maakt: warme kleding. Zo vind je bij Alsa Nature bijvoorbeeld een ruim assortiment aan regen- en winterjassen waarmee je huisdier vrolijk door de regen kan blijven rennen zonder ziek te worden. Klinkt dit als het perfecte cadeau voor jouw viervoeter? Maak dan gebruik van onze exclusieve Alsa Nature kortingscode waarmee je €15,- korting pakt op jouw hele orderwaarde. Daarnaast hebben we ook een goede tip voor alle paardenliefhebbers onder ons! Je kunt nu namelijk bij De Kroo Ruitersport terecht voor een grote selectie paardendekens. Of je nu op zoek bent naar een regendeken, een staldeken of juist een showdeken: je bestelt het allemaal met tot wel 50% korting.

Paard met regendeken


Mooie fotodecoraties

Onze laatste tip is net zozeer een cadeautje voor je huisdier als voor jezelf. De kans is namelijk erg groot dat je jouw konijn, paard, vogel, hond of kat op elk moment van de dag wil bewonderen. Dit kan gelukkig geregeld worden met behulp van toffe fotoproducten. Maak bijvoorbeeld gebruik van deze Smartphoto kortingscode waarmee je 25% korting ontvang op alle wanddecoraties. Zo kun je jouw lievelingsfoto extra voordelig in je interieur verwerken. Een andere optie is om een mok te laten bedrukken. Op die manier kun je jouw huisdier altijd met je meenemen, ook als je naar je werk of op vakantie gaat. Lijkt dit je wat? Dan raden we je aan om het aanbod van Albelli te kijken. Er is nu namelijk een kortingscode actief waarmee je maar liefst 40% korting scoort op alle fotomokken.

 

Vergeet tenslotte niet om je huisdier aanstaande zondag extra veel te knuffelen!