Hittegolf alert: deze voordelige aanbiedingen en tips mag je niet missen

De zomer is nog maar net begonnen en de temperaturen schommelen behoorlijk. Je hebt het vast wel gemerkt deze week, er is een ware hittegolf on his way waardoor we eigenlijk het beste binnen kunnen blijven zitten. Ben jij wel toe aan wat leuke aanbiedingen om deze dagen door te komen? Of misschien kun jij wel wat extra tips gebruiken als het aankomt op zonbescherming? Dan moet je snel verder lezen want in deze blog lees je alles over de hittegolf aanbiedingen (+ handige tips!).


Voorkom een verbrande huid

Met dit weer is het heel verleidelijk om eens lekker buiten te gaan zitten. Grote kans dat je huid verbrand als je dit doet. De UV-index is namelijk heel hoog, waardoor je soms binnen vijftien minuten al kan verbranden. Dat moet je natuurlijk niet hebben. Om een verbrande huid te voorkomen is het heel belangrijk om je goed in te smeren. Een factor 50 is niet geheel overbodig met een hittegolf en een zeer scherpe zon! Insmeren is erg belangrijk om op latere leeftijd permanente huidschade te voorkomen.

Tips:

 • Voorkom de zon tussen 11.00 uur en 15.00 uur
 • Smeer je iedere twee uur opnieuw in
 • Drink voldoende water

Aanbiedingen:

zonnebrand


Zoek verkoeling

Om te voorkomen dat je enigszins oververhit raakt, is het belangrijk dat je de verkoeling op zoekt. Zowel overdag als 's-nachts, want niks is zo irritant als in extreme hitte te moeten slapen. Je hebt je slaap ten slotte hard nodig dus een beetje verkoeling is geen overbodige luxe. Natuurlijk denk je als eerste aan een airco of ventilator. Maar heb je ook al eens in voordeligere opties nagedacht over dit probleem? Lees hieronder wat je het beste kan doen om verkoeling te zoeken en waar je de meest voordelige aanbiedingen van dit moment kunt scoren!

Tips:

 • Pak een natte handdoek of washand en leg het op je hoofd voor het slapen
 • Neem een lauwe douche voor het slapen gaan
 • Neem een koud voetenbadje
 • Beperk pikant eten, alcohol, sigaretten en cafeïne

Aanbiedingen:

 • Ontvang 50% korting op ventilatoren en airco's bij Westfalia
 • Bestel een draadloze ventilator nu met 70% korting bij ActievandeDag
 • Pak tot 20% korting op opblaaszwembaden bij Megekko

Zo houd je je huis koel

Niks is zo vervelend als thuis komen na je werk en een warme broeikas in stappen. Als je geen airco thuis hebt, zul je toch enkele maatregelen moeten treffen om te voorkomen dat je het huis uit smelt. Weg met die hitte uit je huis en tijd voor verandering. Wij hebben de allerbeste tips op een rijtje gezet om de warmte buiten te laten en de verkoeling de overhand te laten krijgen. Hoog tijd voor wat verandering dus!

Tips:

 • In de nacht de ramen open, overdag alles dicht doen (ook de gordijnen)
 • Zet grote apparaten uit want deze geven warmte af
 • Groen zorgt voor verkoeling, tegelvloeren en stenen juist niet

Aanbiedingen:

 • Scoor een mini aircooler bij Vouchervandaag nu met 50% korting
 • Pak 42% korting op een staande torenventilator bij ClickToBuy
 • Ontvang 10% korting op plafondventilatoren bij Lampenlicht

ventilator


Voordelig vakantie-items scoren voor de vakantie

Ga jij bijna op vakantie en ben je de dagen al aan het aftellen? Is het daar ook zo bloedheet als hier en heb je al enigszins lichtelijke stress als het aankomt op kleding? Dan wordt het hoog tijd dat je eens gaat winkelen. Je moet er natuurlijk wel mooi uit zien op vakantie, desondanks de hitte. Hoog tijd dus om eens de winkelmandjes vol te gooien bij de volgende winkels, want deze aanbiedingen en kortingscodes mag je absoluut niet missen. Bovendien is de sale bij heel veel winkels opgelopen tot soms wel 70% korting!


Nice-to-know tips

Nu we een hele hoop tips (en aanbiedingen) hebben gegeven met betrekking tot het zoeken van verkoeling, is het hoog tijd voor wat nice-to-know tips. Met deze tips houd jij het hoofd koel en weet je precies wat je te doen staat tijdens deze hittegolf. Wat betreft eten en drinken is het enige wat je vooral moet doen: water drinken. Dankzij water droogt je lichaam niet uit want als je veel zweet, verlies je veel vocht. Drink vooral koud drinken of heet drinken. Een kopje thee kan ervoor zorgen dat je lichaam net boven een bepaalde kerntemperatuur komt, zodat je nog meer gaat zweten en dus af gaat koelen. Kijk ook uit met dieren. Ga niet een rondje met de hond wandelen om 15:00 uur s 'middags. Het asfalt kan extreem heet worden waardoor de pootjes kunnen verbranden. Denk dus ook aan onze dieren en geef ze extra veel zorg én liefde. En als laatste tip: smeren, smeren en nog eens smeren maar volgens mij hadden we die al goed benadrukt! ;)

ijsje


Hoe houd jij je hoofd koel deze dagen?