Autumn Deals: vul heel voordelig je garderobe aan met herfst- en wintermode

De bladeren vallen van de bomen, de temperaturen dalen langzaamaan en de korte broeken kunnen weer terug de kast in. De herfst is in volle gang en hier hoort natuurlijk ook een nieuwe garderobe bij! Om je kledingkast zo voordelig mogelijk aan te vullen met herfst- en wintermusthaves, hebben we uitgezocht wat de beste herfstaanbiedingen en kortingscodes van dit moment zijn. Ook hebben we de trends van dit seizoen op een rijtje gezet, zodat je snel de favorieten van het najaar kunt inslaan.


Goedkope outdoorkleding

De herfst brengt een hoop regen en kou met zich mee, maar gelukkig ook een heleboel zonnige dagen. Dit onvoorspelbare weer kan ervoor zorgen dat je niet zo goed weet wat je moet dragen wanneer je de deur uit gaat. Een tussenjas is dan ook een perfecte oplossing voor dit wisselvallige weer. Denk bijvoorbeeld aan een trenchcoat of een bikerjas. Je kunt deze modellen bijna overal mee combineren en deze jassen zorgen voor genoeg warmte tijdens de herfstdagen. Voor de koudere dagen is een puffer jacket of een oversized mantel een goede keuze. Deze jassen bieden een stuk meer warmte en je kunt deze de hele winter door dragen. Door te kiezen voor een jas van topkwaliteit, zoals de jassen van The North Face, heb je jarenlang plezier van je winterjas. Zo hoef je niet elk jaar een nieuwe jas aan te schaffen, wat ook enorm scheelt in je portemonnee.

Man en vrouw herfstbladeren


Laagjes dragen tijdens de herfst

Door het onvoorspelbare weer en de snel veranderende gevoelstemperaturen, is het slim om verschillende laagjes te dragen. Zo kun je iets uittrekken wanneer het te warm voor je wordt en een extra laag toevoegen om voor wat meer warmte te zorgen. Ook deze herfst en winter zijn sweaters, knitwear en veel laagjes trendy. Je kunt een dikke trui afstylen met een nette blazer of combineer een hoodie met een bodywarmer voor een stoerdere look. Zoals je ziet kun je eindeloos veel combinaties maken, zolang je de basics maar in huis hebt. Check daarom alle aanbiedingen van de meest populaire webshops op onze "Autumn Deals" pagina.


Regenkleding met korting

Wist je dat het ongeveer maar 8% van de tijd regent in Nederland? Dit lijkt niet veel, maar dit is omgerekend toch zo'n 1 uur en 40 minuten per dag. Vooral tijdens de herfst zijn deze buien een stuk harder, waardoor de kans op een nat pak veel groter is dan in de lente. Om ervoor te zorgen dat jij droog aankomt op bijvoorbeeld je werk of school, is een regenpak een must. Om flink te besparen op een compleet regenpak of een regenjas ben je bij Plutosport, America Today en ANWB aan het juiste adres. Bij deze webwinkels pak je tijdelijk tot wel 50% korting op waterdichte kleding.


Nooit meer natte sokken

De vele regen die in de herfst valt, blijft vaak een tijd op de grond liggen en kan zelfs een flinke modderpoel veroorzaken. Deze plassen op de stoep, in het gras of op het fietspad kunnen ervoor zorgen dat je snel last krijgt van natte sokken. Heb je nog geen stevig paar boots of regenlaarzen in huis? Dan is het de hoogste tijd om hier verandering in te brengen. Hiervoor kun je onze exclusieve Sarenza kortingscode gebruiken voor 12% korting op de hele schoenencollectie. Of neem een kijkje bij Timberland, waar je tot wel 40% korting pakt op gewilde modellen. Mocht je liever het zekere voor het onzekere nemen en voor rubberen regenlaarzen gaan, dan heeft Van Haren een hele collectie voor jou klaarstaan.

Regen en laarzen

Een veelvoorkomend probleem tijdens de herfst- en wintermaanden zijn de zogeheten wintervoeten. De kou zorgt ervoor dat de bloedvaten vernauwen, waardoor de toevoer van het bloed een stuk minder wordt. Dit resulteert in een koud en branderig gevoel aan je voeten en vaak ook in uitdroging en gevoelloze tenen. Gelukkig kun je in de webshop van Podobrace allerlei hulpmiddelen scoren om dit vervelende probleem te verhelpen. Zo zorgt een compressiekous voor een betere bloedsomloop, zodat je geen last meer hebt van pijnlijke en koude voeten.


Warme accessoires

Het lijkt misschien nog vroeg om handschoenen en een sjaal te dragen, maar het is zeker geen overbodige luxe om dit alvast in huis te halen. De temperaturen kunnen in rap tempo dalen, waardoor deze warme accessoires goed van pas komen. Neem nu een kijkje in de webshop van H&M, waar je tot wel 50% korting pakt in de Mid Season Sale. Ook bij NAKD is de Mid Season Sale van start gegaan en bij het modemerk kun je nu heel voordelig winterse accessoires scoren. Denk bijvoorbeeld aan een beanie, wanten of een gebreide sjaal die je outfit helemaal afmaken. Ook is het tijdens de herfstmaanden niet verkeerd om altijd een zonnebril bij de hand te hebben. De combinatie van zon en regen kan voor een flinke weerkaatsing zorgen, waardoor je vaak geen hand voor ogen ziet. Scoor daarom nog snel een zonnebril die matcht bij je herfst- of winterjas bij ASOS. In de webwinkel scoor je de hele week 30% korting op werkelijk alles dankzij onze unieke actiecode. Dus zorg dat je tijdig je bestelling plaatst!