Profiteer van griezelig goede Halloween kortingen

Komende zaterdag – 31 oktober 2015 – vieren we weer Halloween. Dit is in de Keltische kalender het einde van het jaar en de avond voor Allerheiligen. Vroeger verkleedden de mensen zich om boze geesten af te schrikken. Tegenwoordig is het de traditie dat kinderen zich verkleden en ’s avonds langs de huizen gaan voor trick or treat om een heleboel snoep te verzamelen. De feestdag komt uit de Verenigde Staten en Canada en is overgewaaid naar Nederland. Waar in Amerika straten worden versierd, festivals worden gehouden en ieder kind de straat op gaat om snoep te verzamelen, is dat in Nederland wat minder. Toch wordt Halloween de laatste jaren ook in Nederland steeds populairder. Wil je deze feestdag vieren maar heb je nog geen idee hoe? We geven je een paar ideeën! 


Geef of ga naar een feestje

Als jij een Halloween thema feest hebt of geeft, is het natuurlijk de bedoeling dat je je verkleed. Bij Feestbeest kun je voordelig jouw outfit shoppen. Doe je een avond voor als heks, vampier, duivel of ander angstaanjagend personage. Is het niet nodig om je te verkleden? Dan kun je bij vele fashion webshops toch profiteren van Halloween korting. Zo profiteer je dankzij deze feestdag van ruim 30% korting op geselecteerde items bij o.a. Bershka, Kinderkleding.nl en Blue Tomato. Bij Light In The Box kun je tot $35 besparen op de meest griezelige kostuums. En in de webshop van Dress For Less kun je zelfs 70% besparen op de gehele collectie!

Halloween decoratie en accessoires

Maar als gastvrouw of heer komt er heel wat meer kijken bij het geven van een party. Je moet de juiste sfeer creëren met decoraties en accessoires. Bij Light In The Box en Megagadgets schaf je met tientallen euro’s korting de meest enge en bloederige gadgets aan.

En dan is er nog het verzorgen van het juiste eten. Of je nu kiest voor chips, borrelhapjes of zelfgemaakte thema hapjes, voor dit feest kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Bij de Albert Heijn kun je deze week alle pompoenen in de bonus kopen. Wil je van te voren nog even snel genieten van je avondeten? Bij HelloFresh kun je profiteren van 15% korting bij een bestelling van minstens 2 boxen.


Halloween eten

Erop uit

Plopsa geeft jou een leuke korting speciaal voor Halloween. Zo kun je verschillende shows bezoeken met korting maar ook kun je met maar liefst €7,50 korting het park bezoeken! In vele andere parken wordt Halloween uitgebreid gevierd. Zo kun je bijvoorbeeld naar Bobbejaanland of de Fright Nights van Walibi waar je rondloopt tussen gruwelijke figuren en loopspookhuizen in kunt gaan. Biedt via VakantieVeilingen mee op kaarten!


Een horror film kijken

Heb je geen zin in een feestje? Een bezoek aan de bios is altijd leuk. Op het moment draaien er 2 horror films: "Paranormal Activity: The Ghost Dimension" en "Crimson Peak". Als je liever thuis blijft dan kun je zappen naar een van de tv zenders waar ze een enge film draaien of zelf een goede film opzetten.


Trick or Treat

Het is niet gebruikelijk in Nederland maar je kunt natuurlijk ook langs de huizen gaan voor Trick or Treat. Verkleed je, bel aan bij de buren en kijk hoeveel snoep je kunt verzamelen. Misschien is dit wel het begin van een nieuwe traditie in Nederland!


Dit weekend zijn er naast Halloween specials ook nog andere interessante acties waarbij je kunt profiteren van veel korting:

Halloween pompoen en waxine licht


Wat heb jij gepland op deze spannende avond?