Voordelig een kerstboom kopen? Dit zijn de beste aanbiedingen

Sinterklaas is sinds het afgelopen weekend weer het land uit. Maar dat betekent niet dat het dure feestseizoen is afgelopen. Sterker nog, het begint pas net! Het is nu tijd om zoek te gaan naar de perfecte kerstboom voor een gezellige sfeer in huis. December is een dure periode en aan de aanschaf van een boom hangt ook een prijskaartje. Maar er zijn altijd manieren om te besparen op een kerstboom! Dit kan bijvoorbeeld door een neppe variant aan te schaffen. Deze ruikt niet zo lekker als een echte maar deze bomen gaan wel jarenlang mee. Het is een investering waar je nog jaren plezier van hebt. En een pluspunt is dat deze boom geen naalden verliest, zodat je niet steeds weer de stofzuiger tevoorschijn hoeft te halen. 


Online een kerstboom kopen

Heb je geen zin om de winkels af te struinen naar een perfecte (neppe) boom? Shop deze dan gewoon online! Er zijn genoeg webwinkels waar je de dennenbomen vindt in alle soorten, maten en in alle prijsklassen. Ook wij zijn op zoek gegaan en hebben een aantal interessante acties gevonden.

Kerstboom met versiering


Vanaf €19,95 haal je een kerstboom bij de Blokker

Bij de Blokker heb je een ruime keuze uit bomen van diverse afmetingen. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende merken, waaronder Black Box en Nordic Collection. De prijzen variëren van €19,99 tot bijna €500,-.


Bij Bol.com bestel je een boom vanaf €6,74

Een hele goedkope kerstboom haal je bij Bol.com. In het assortiment vind je al bomen vanaf slechts €6,74. Dit is een mini boompje van 36 cm hoog. Grotere versies vind je vanaf €25,95.  


Kunstbomen voordelig aanschaffen bij OTTO

Zelfs bij warenhuis OTTO kun je deze maand voordelig een kerstboom aanschaffen vanaf €14,99. En dat is niet het enige voordeel voor Kerstmis! Deze week profiteer je ook nog eens van 15% korting op alles uit de kerstshop van OTTO.

Kerstversiering


Bespaar 20% op de kerstbomen van de V&D

De V&D heeft een hele goede actie speciaal voor iedereen die nog op zoek is naar een mooie dennenboom. Je krijgt namelijk maar liefst 20% korting op alle bomen! De prijs begint vanaf €10,39 en loopt op tot €95,99. Je hebt de keuze uit diverse soorten, maten en kleuren.


Kunstbomen van de HEMA vanaf €5,-

Ook bij de HEMA vind je een aantal kunstkerstbomen in het assortiment. Een kleintje koop je al vanaf €5,- en de duurste schaf je aan voor slechts €50,-. En versiering voor jouw boom haal je natuurlijk ook gewoon voordelig bij de HEMA!


Furnlab: bomen vanaf €9,95 + 30% korting op kerstartikelen

Bij Furnlab kun je niet alleen een nieuwe inrichting voor je huis bij elkaar shoppen, maar ook alles voor Kerstmis haal je eenvoudig bij deze woonwinkel. Kerstbomen koop je vanaf €9,95 en daarnaast pak je 30% korting met de diverse aanbiedingen voor Kerstmis.


Groupon en VSdeal geven tot 65% voordeel

Wil jij een mega goede deal scoren op kerstbomen? Ga dan eens naar een website van een dagaanbieder! Hier vind je vaak de beste aanbiedingen met kortingen die kunnen oplopen tot maar liefst 90%. Bij zowel Groupon als VSdeal kun je voordelig een kunstkerstboom aanschaffen met kortingen tot wel 65%.


We zijn er nog niet helemaal uit over welke boom we gaan kiezen. Maar we hebben nu al in om hem op te tuigen! En jij?

Kerstboom