De leukste en goedkoopste Paasuitjes

De lente is officieel begonnen en Pasen staat weer voor de deur! Gelukkig valt Pasen elk jaar op een zondag en tweede Paasdag op een maandag, wat wil zeggen dat we allemaal een extra dagje weekend hebben! Maar wat moet je nu doen met deze vrije tijd? Wij weten het wel en hebben daarom de allerleukste en voordeligste paasuitjes voor je op een rijtje gezet. Zo kun jij dit weekend vullen met de leukste activiteiten!


Naar de dierentuin

De temperaturen gaan weer omhoog en hoe fijn is het om dan te genieten van een heerlijk dagje uit met dit lente weer! Wat denk je van een dagje naar de dierentuin? Dit is en blijft een leuke activiteit voor jong en oud. Je bent immers nooit te oud om een dagje naar de dierentuin te gaan! Acties.nl heeft voor jou ook nog eens de kortingscodes voor een aantal dierentuinen op een rijtje gezet. Wat denk je van het Dolfinarium (nu met €11,- korting)? Hier raken je ogen niet uitgekeken en springen de dolfijnen om je oren! Geniet van de prachtige shows waar de zeezoogdieren hun kunstjes showen. Of ga er eens op uit naar de Beekse Bergen (bespaar online -€7,50), waar je met je eigen auto de safaritour kan rijden! Voor je het weet sta je oog in oog met leeuwen en giraffen! Mocht dat net iets te heftig zijn kun je natuurlijk ook kiezen voor een van de andere safari’s van de Beekse Bergen of kies je voor een dagje Apenheul (en scoor nu tickets met 36% korting!). Ook heel leuk!

dierentuin


Pretpark

Mocht je toch wat meer interesse hebben in wilde achtbanen en attracties, dan is een pretpark de perfecte keus voor jou om je paasweekend mee op te vullen! Hier kun je met je partner, familie of vrienden genieten van een gezellig dagje vol plezier. De keuze is reuze met het aantal pretparken in Nederland. Wil je kunnen genieten van korting op bijvoorbeeld Walibi, Toverland of de Efteling (nu met €2,- of 5% extra korting)? Houd dan de actiepagina’s in de gaten op kortingscodes en aanbiedingen en wie weet profiteer jij van hoge kortingen op je toegangskaartje! Kun jij niet kiezen tussen een pretpark en een dierentuin, dan is Wildlands Adventure Zoo (+ €11,50 korting) in Emmen zeker iets voor jou. Attracties in combinatie met een dierentuin, het klinkt misschien raar maar het kan bij Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Bij Wildlands reis je door de jungle, de savanne en het poolgebied in slechts één park!


Dagje Keukenhof

Om de lente volop te trotseren is een dagje Keukenhof nog niet zo gek. Al die prachtige mooie bloemen in allerlei kleuren, hier moet je wel vrolijk van worden! De bloemenvelden staan bomvol met tulpen, en met bomvol bedoelen we maar liefst 7 miljoen tulpen! Bezoek dit prachtig stukje Nederlandse grond en grijp je kans op je vrije dag. Bovendien is de Keukenhof maar 6 weken in het jaar geopend, namelijk vanaf 22 maart tot en met 13 mei, dus sla je slag!

keukenhof


Paasbrunch

Wat is Pasen nu zonder een paasontbijt of paasbrunch? Het is traditie om met Pasen te genieten van een heerlijk uitbreid ontbijt of brunch (voor de uitslapers onder ons). Bij elke Paasbrunch horen natuurlijk, niet te vergeten, paaseieren! Mocht je helemaal geen zin hebben om boodschappen in te slaan voor Pasen, dan kun je ook ergens op een gezellig terrasje genieten van een brunch! Kan jij wel bespaartips gebruiken voor je Paasbrunch om toch goedkoop uit te zijn? Bekijk dan eens onze bespaartips voor een heerlijke én voordelige paasbrunch of diner.


Meer inspiratie nodig?

Heb jij geen zin in een pretpark of dierentuin? Neem dan eens een kijkje op Vakantieveilingen. Hier vind je een super breed aanbod met de leukste uitjes. Wat denk je van een overnachting in Scheveningen inclusief een paasontbijtje? Of een compleet gourmetpakket zodat je heerlijk kan gaan gourmetten? Inspiratie genoeg! Natuurlijk kun je ook kijken op onze speciale Pasen acties pagina, waar je de voordeligste acties kunt scoren met hoge kortingen!


Heb jij nog tips voor leuke uitjes tijdens het paasweekend?