Goedkoop St. Patrick’s Day vieren doe je zo!

Morgen is het weer zover, St. Patrick’s Day! Tegenwoordig wordt dit typische Ierse volksfeest niet alleen in Ierland gevierd, maar vieren mensen wereldwijd de nationale feestdag van Ierland mee. Op 17 maart wordt er stilgestaan bij beschermheilige Sint-Patricius en kleuren veel landen in het groen, waaronder ook Nederland. Het belooft elk jaar weer één groot feest te worden, waarbij de nodige Guinness biertjes zullen worden genuttigd. Dat is weer eens wat anders dan de zaterdagavond in je stamkroeg doorbrengen. Hieronder lees je hoe jij dit feestje kan vieren en toch goedkoop uit kunt zijn door te besparen op deze feestdag!


Feestkleding

Eén van de tradities rond dit feest is de speciale kleding voor St. Patricks Day. Waar je hierbij aan moet denken? Met alles wat groen is, zit je eigenlijk wel goed! Daarnaast mogen de typerende hoge hoeden en langer (Ierse) rode baarden niet ontbreken. Je kunt het zo gek niet bedenken. Er zijn heel veel accessoires te vinden in de trend van St. Patrick! Bij Fun & Feest hebben ze bijvoorbeeld een speciale St. Patrick’s Day collectie, waar zeker iets voor jou bij moet zitten! Van een dwergenhoed tot aan een groene glitter bril en van een groene pruik tot aan een rode baard, de keuze is reuze!

feestkleding

Bovendien is het slechts een eenmalige aankoop, want gelukkig kun je jouw kostuum en bijhorende accessoires ieder jaar weer gebruiken voor deze feestdag! Daarnaast kan je jouw outfit wellicht ook gebruiken bij een Oktoberfeest, carnaval of bij een typische thema feestje. Jouw feestkleding is nooit weggegooid geld en kan je altijd nog een keer aan!


Reisje naar Ierland

Waar kun je deze typische Ierse feestdag eigenlijk nu het beste vieren? Juist, in Ierland zelf! Elk jaar wordt in de hoofdstad van Ierland, Dublin, het feest optimaal ingeluid. Wel is het zo dat deze dag enorm geliefd is wereldwijd, dus de kans op drukte is aanwezig! Bovendien is het slim om goed voorbereid te zijn en ver vooruit te boeken zodat jij zeker weet dat de vlucht en overnachting je niet zullen teleurstellen. Ben je te laat om nu nog snel een ticket te boeken voor morgen, dan kun je alvast een ticket boeken voor volgend jaar. Gegarandeerd dat het feest dan net zo’n groot spektakel is! Wil jij geld besparen op je vliegticket en overnachting? Neem dan eens een kijkje op Booking.com, hier kun je jouw vlucht en hotel goedkoop én gemakkelijk tegelijk boeken!

vliegtuig

In Nederland belooft het op de Grote Markt in Den Haag één groot feest te worden. Wat je hier kunt verwachten? Veel Ierse muziek, bier, in het groen uitgedoste feestgangers, eten en een groot scherm waarop Six Nations Rugby live wordt uitgezonden. De hoogste tijd dus om even een goedkoop treinkaartje bij NS te scoren en richting de stad achter de duinen te vertrekken!


Geef je eigen St. Patrick’s Day feestje!

Je hoeft dus niet naar Ierland om te genieten van dit feestje. Dat kan ook gewoon in ons oud en vertrouwd kikkerlandje in Den Haag of wellicht zijn er nog kroegen en clubs bij jou in de buurt die inhaken op deze feestdag ien hun kroegen omtoveren tot een waar Iers bier festijn. Een andere optie is om het thuis te vieren! Zoek jij een reden voor een feestje dit weekend dan is dit feest jouw perfecte excuus! Haal het Ierse bier maar in huis en schaf die groene vlaggetjes aan om jouw huis om te toveren. Bij Feestwinkel.nl bestel je leuke en bovendien goedkope vlaggen, lampionnen en ballonnen met 10% korting dankzij de kortingscode. Alles om jouw huis voordelig St. Patrick’s Day proof te maken! Wil jij toch niet veel geld kwijt zijn aan de nodige drank en hapjes? Dan is het slim om de bonus van deze week te bekijken bij verschillende supermarkten zoals de Albert Heijn of bekijk de acties van Heineken. Hiermee kan jij ook al heel wat geld besparen op jouw aankoop en profiteer je van hoge kortingen!

heineken bier


Heb jij nog tips om goedkoop St. Patrick’s Day de vieren?