Goedkoop kleding en accessoires voor carnaval aanschaffen

Je vindt het leuk of je hebt er een gruwelijke hekel aan: carnaval. Dit van oorsprong katholieke feest werd gevierd om de vastentijd in te luiden. Tegenwoordig gaan mensen verkleed de straat op en zetten de bloemetjes buiten. Hoewel carnaval pas vanaf de zondag (dit jaar 7 februari) van start gaat, vieren velen al feest vanaf vrijdag. Kenmerkend aan veel steden in Noord-Brabant is het geven van een andere naam aan de stad, zoals Oeteldonk (Den Bosch), Lampegat (Eindhoven) of Kruikenstad (Tilburg). De meeste Limburgse steden geven de voorkeur aan het dialect, zoals bijvoorbeeld Mestreech (Maastricht). Wil jij mee gaan feesten maar heb je nog geen outfit? Schaf je kleding en accessoires dan goedkoop aan met onze tips!

Meisje verkleed als boself


Waar kun je goedkoop carnavalsartikelen bestellen?

Toys R Us
Meisjes en jongens kunnen hun verkleedkleding voordelig aanschaffen vanaf €8,99 bij Toys R Us. En je pakt extra veel korting met de 4 halen = 3 betalen actie. Deze is geldig op zowel kleding als accessoires!

VidaXL
In de webshop van VidaXL vind je een uitgebreid assortiment aan kostuums en accessoires. Jouw pakje voor carnaval heb je dus zo gevonden. En met de speciale kortingscode krijg je ook nog eens 10% voordeel op alles uit deze categorie!

Bol.com
Of je op zoek bent naar een masker, pruik of kleding, bij Bol.com vind je het allemaal. De online aanbieder heeft zelfs een speciale carnaval categorie waar jij rustig in kunt neuzen. Niet alleen de allerjongsten, maar ook volwassenen van iedere leeftijd kunnen hun kostuum voordelig bestellen. De populairste outfits voor meisjes zijn prinses, K3 en Bumba. Jongens verkleden zich liever als Darth Vader, Stormtrooper of minion. Maar er zijn nog honderden andere kostuums om uit te kiezen bij Bol.com!

Bellatio
Carnaval hoeft niet duur te zijn. Er zijn natuurlijk vele kostuums te vinden voor €60,- of meer maar ook met een beperkt budget kun je nog lekker carnavallen! Bij Bellatio vind je carnavalskleding en –accessoires vanaf slechts €0,30. Een koopje! Snuffel snel door het aanbod en maak jouw outfit af.

Vrouw verkleed als indiaan

Bart Smit
Niet alleen Toys R Us viert feest, ook Bart Smit doet gezellig mee. Veel van de complete kostuums kosten rond de €25,-  maar vanaf €1,49 kun je al een van de honderden artikelen bestellen. Helaas voor de volwassen verkoopt de webshop alleen kindermaatjes.

Kiabi
Bestel bij Kiabi de leukste accessoires en kleding voor het feest. Accessoires schaf je aan vanaf €1,- en diverse kostuums voor mannen, vrouwen en kinderen koop je tijdelijk vanaf €9,-. Wil je op de centjes letten? Met alleen je eigen kleding in combinatie met een dierensetje (o.a. oren en staart) ben jij klaar voor carnaval!

MaxiAxi
MaxiAxi is niet de eerste webshop waar je aan denkt om met carnavalskorting te shoppen. Toch kun je hier tijdelijk tot 40% korting pakken op een geselecteerd aanbod van artikelen. Dit zijn geen accessoires en kleding, maar geluid- en lichtinstallaties om zelf een feestje te bouwen!

Fun & Feest
De feestartikelenwinkel Fun & Feest heeft alle artikelen om een feestje te vieren. Je kunt vele verkleed- en themakleding bestellen via de website. Een aantal populaire kostuums zijn de 1001 nacht, rock chick, verpleegster, piloot en dokter.

MegaGadgets
Leuke gadgets voor carnaval vind je in het assortiment van MegaGadgets. Deze koop je voordelig vanaf €2,95. Neem bijvoorbeeld photobooth accessoires, een opblaasschaap of hartjes paraplu mee tijdens jouw kroegentocht!

MiniInTheBox
Wat je ook wilt bestellen, MiniInTheBox heeft het. Dus ook kleding en accessoires voor carnaval. En je kunt het bijna niet goedkoper aanschaffen dan bij deze webshop. Vanaf slechts €0,77 gooi jij al een artikel in je winkelmandje. Bestel je pas later, let dan even op de levertijd. MiniInTheBox zit namelijk niet in de buurt en het kan al gauw een aantal dagen duren voordat je jouw bestelling thuis krijgt.

Carnavalsmasker


Carnaval ontvluchten

Zit jij in de groep die een hekel heeft aan carnaval, maar woon je wel in een dorp of stad waar het feest volop wordt gevierd? Je bent zeker niet de enige! Ga lekker een paar dagen naar een andere stad in Nederland of het buitenland. Pak €10,- korting bij Vueling, WTC geeft €20,- korting op vliegtickets en met de Hotels.com kortingscode bespaar je 10% op overnachtingen.