ELLE Smart Shopping Weekend: bekijk de deelnemende winkels en kortingscodes

Yes, het ELLE Smart Shopping Weekend komt er weer aan! Op zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober kun je bij ruim vijftig populaire winkels profiteren van maar liefst 20% korting of meer op de nieuwste collecties. Zet het alvast in je agenda, want dit is je uitgelezen kans om jouw garderobe te vullen met musthaves voor de herfst en de winter. In deze blog vertellen we jou alles over dit evenement, bijvoorbeeld welke winkels hieraan deelnemen en hoe je slim kunt shoppen.


Wat is ELLE Smart Shopping Weekend?

Voor de tweede keer dit jaar organiseert het modeblad ELLE het ELLE Smart Shopping Weekend. Afgelopen jaren duurde dit event slechts één dag, maar sinds dit jaar kun je een heel weekend profiteren van 20% korting of meer op de nieuwe collecties bij populaire winkels. Het weekend staat in het teken van bewuste keuzes maken en smart shoppen. Het is dus de bedoeling dat je bewuste aankopen doet waar je vervolgens lang van kunt genieten. Dit doe je bijvoorbeeld door tijdloze items aan te schaffen, zoals een heerlijke gebreide trui, een winterjas van topkwaliteit of sieraden die je overal bij kunt combineren. Om de juiste keuzes te maken is het handig om alvast een wishlist aan te maken bij je favoriete winkel. Veel van de deelnemende modewinkels beschikken ook over een app, waar je snel je favorieten terug kunt vinden. Zo heb jij op 1 oktober je hele winkelmandje al paraat staan en hoef je alleen nog maar af te rekenen. Daarnaast kun je nog een aantal dagen goed nadenken over de bestelling die je gaat plaatsen, zodat je een miskoop voorkomt.

Herfstmode

Ook deze editie kun je al je nieuwe items achteraf betalen via Klarna. Sinds dit jaar is ELLE een samenwerking aangegaan met Klarna, wat dit evenement voor veel meer mensen toegankelijk maakt. Zo kun je je slag slaan tijdens deze koopdag, ondanks je nog enkele dagen moet wachten tot je loon op je rekening staat.


Alle kortingscodes en winkels op een rijtje

Een nieuwe winterjas, een stel truien of warme jurken kan een flinke uitgave zijn. Dit is dan ook hét moment om voordelig jouw herfstessentials in te slaan. Ook veel beauty- en accessoirewinkels doen mee aan het shopping weekend, zodat je de finishing touch aan je outfit kunt geven. Hieronder vind je de meest populaire merken en winkels die deelnemen aan dit shopping event met een bijbehorende kortingscode. Hou onze site goed in de gaten om op de hoogte te blijven van nog meer kortingscodes en acties rondom dit weekend.


Klassiekers voor de herfst en winter

Je herkent het vast wel: in een opwelling heb je een shirt gekocht, die later ergens in een hoekje van je kledingkast verdwijnt. Zulke miskopen wil je natuurlijk voorkomen tijdens dit weekend! Warme en neutrale kleuren zijn altijd erg stijlvol tijdens de herfst- en wintermaanden. Kies daarom voor kleuren die goed passen bij het seizoen en jouw haar- en huidskleur. Zoek je nog een warme jas? Dan is een trenchcoat of een parka zeker een aanrader. Deze jassen blijven elk jaar weer terugkomen in de nieuwe collecties van populaire shops en verliezen dus niet het wow-effect. Ook zijn enkellaarsjes ieder jaar weer populair onder de dames. Deze schoenen kun je onder vrijwel iedere outfit dragen en gaan vaak een hele tijd mee. Als laatste mag de welbekende knitwear niet ontbreken. Gebreide truien en jurken kun je met heel veel andere kledingstukken combineren en de knitwear houdt je warm tijdens de koude maanden.


Nog meer winkels met herfstaanbiedingen

Zit jouw favoriete webshop hier niet tussen? Wees dan niet getreurd! Er zijn namelijk veel (web)shops die niet officieel meedoen aan ELLE Smart Shopping Weekend, maar wel dezelfde korting geven tijdens dit weekend. Ook kun je nu bij heel veel webshops profiteren van herfstaanbiedingen en exclusieve kortingscodes om je garderobe voordelig mee aan te vullen. Neem bijvoorbeeld een kijkje naar onze "Autumn Deals" pagina, waar we de beste kortingscodes en -acties in één overzicht hebben geplaatst. Zo pak je met deze Boohoo kortingscode 10% extra korting op de nieuwe herfstcollectie. Of wissel deze unieke NAKD code in voor 20% korting op de gehele collectie. Waar je ook gaat shoppen: hou Acties.nl goed in de gaten voor de beste deals tijdens het najaar.

Online shoppen