ELLE Smart Shopping Day 2021: alle kortingscodes en deelnemende winkels

Shopaholics opgelet! Aanstaande zaterdag kun je jouw favoriete kleding, schoenen, accessoires en cosmetica met maar liefst 20% korting scoren! Deze dag, die ook wel bekend staat als ELLE Smart Shopping Day, is dan ook de dag bij uitstek om jouw herfstgarderobe extra voordelig bij elkaar te sprokkelen. Wil jij meer weten over dit evenement of ben je benieuwd bij welke winkels je op zaterdag 25 september flink kunt besparen? Lees dan snel verder en ontdek alle belangrijke ELLE Smart Shopping Day weetjes.


Over ELLE Smart Shopping Day 2021

ELLE Smart Shopping Day is een shopfestijn dat dit jaar voor het eerst georganiseerd wordt. Dit betekent echter niet dat het een onbekend concept is. Het evenement is namelijk gebaseerd op de geroemde National Glamour Day waarop je bij allerlei topmerken van 20% korting kunt profiteren. Nu het tijdschrift Glamour niet meer bestaat, heeft ELLE het stokje overgenomen. Dit betekent dat je ook dit jaar weer de kans krijgt om de allernieuwste modecollecties extra voordelig in huis te halen. Denk hierbij aan items van modezaken zoals About You en H&M, maar ook schoenspecialisten als Sarenza. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Dan is het natuurlijk belangrijk om te weten hoe je deze korting kunt scoren. Er zijn dit jaar namelijk een paar dingen veranderd. Voorgaande jaren was het verplicht om een speciale editie van het modetijdschrift Glamour, de oorspronkelijke organisator van het evenement, te kopen. Op vertoon van dit magazine kon je in de stad de nodige euro's besparen. Vanaf dit jaar kun je het shoppen echter op een andere manier aanpakken. Zo krijg je de kans om jouw favoriete fashion- en beautyartikelen vanuit je luie stoel te bestellen. Je kunt alle bijbehorende kortingscodes terugvinden in het oktobernummer van ELLE. Daarnaast hebben wij een online overzicht gemaakt van alle deelnemende winkels en de bijbehorende codes.

Online shoppen


ELLE Smart Shopping Day kortingscodes

Kan jouw garderobe wel een opfrisser gebruiken? Dan is ELLE Smart Shopping Day de perfecte dag om op zoek te gaan naar jouw nieuwe kleding, schoenen, accessoires en beautyproducten! De najaarscollecties liggen namelijk net in de winkels, waardoor jij de nieuwste trends kunt shoppen. Dankzij ELLE kan dit zelfs met maar liefst 20% korting! Met behulp van speciale ELLE kortingscodes kun je dit voordeel gemakkelijk pakken bij alle deelnemende webwinkels. Zodra deze kortingscodes bekend zijn, vind je ze op Acties.nl. Verder kun je alle codes en deelnemende winkels die tot nu toe bekend zijn gemaakt in het lijstje hieronder vinden.

Sale ballonnen


ELLE Smart Shopping Day korting

Staat jouw favoriete winkel niet in het rijtje hierboven? Niet getreurd! Er zijn nog veel weer (web)winkels waar jij op zaterdag 25 september terechtkunt voor extra voordeel. Maak bijvoorbeeld gebruik van deze Marlies Dekkers kortingscode waarmee je 20% korting op het hele assortiment ontvangt. Daarnaast heeft VILA een interessante aanbieding. Hier bestel je je lievelingsmode tijdelijk met 20% korting. Bovendien kun je ook bij G-Star terecht voor speciaal ELLE Smart Shopping Day voordeel. Je bespaart hier tijdelijk 20% op alle jeans. Ben jij benieuwd naar alle andere acties waar je aanstaande zaterdag van kunt profiteren? Neem dan een kijkje op Acties.nl en vul je winkelmandje alvast met je lievelingsitems, zodat je dit weekend direct je slag kunt slaan.