Bespaar veel geld op beautyproducten met de exclusieve Easter Beauty Egg van LookFantastic

Alle beauty liefhebbers opgelet! Deze blog is in een iets ander jasje gestoken dan de voorgaande blogs. Deze blog gaat namelijk speciaal over de online retailer LookFantastic en dan met name over het fantastische beauty ei! Mocht je denken: wat moet ik hiermee? Dan leggen wij je graag uit waarom het zeker de moeite waard is om verder te lezen en vooral waarom menig beautylover-hartje harder zullen gaan kloppen. De webshop heeft namelijk een exclusieve Easter Beauty Egg gelanceerd en wij mogen onthullen wat er in zit en waarom jij dit wilt hebben. Bovendien bespaar jij ontzettend veel geld met deze bundel van luxe haar, beauty en bodycare producten! Zo kan jij Pasen vieren met een super gave en vooral voordelige beautybox. Lees snel verder!


LookFantastic

Mocht je nog niet bekend zijn met het merk dan leggen we in het kort even uit wat LookFantastic precies is. Al sinds 1996 is de Britse online boetiek zich gaan focussen op beauty-producten voor de Europese markt. Tot op heden is de webshop Europa’s nummer een in retail voor beauty. De webshop heeft meer dan 14.000 producten in haar assortiment en meer dan 350 merken onder haar hoede. Of je nu op zoek bent naar make-up, geurtjes, huidverzorging of elektronica, hier zul je letterlijk alles kunnen vinden op het gebied van beauty!


Easter Beauty Egg

LookFantastic kwam vorig jaar met een ware droom voor beauty lovers met de introducering van de exclusieve Easter Beauty Egg waarmee je veel geld kon besparen op de schoonheid items. Ook dit jaar mogen we weer genieten van dit bijzonder voordelige beauty eitje! Wel moet je er snel bij zijn, want je kunt profiteren van 1 t/m 18 april en je kunt je voorstellen dat de voorraad er doorheen vliegt met zo’n prijs! Je kunt deze Beauty Egg bestellen voor maar €76,- en dat is heel goedkoop als je de waarde van de box berekent. De items in de box hebben een waarde van maar liefst €285,-, dat komt dus neer op een winst van €209,-! En wat het nog goedkoper maakt voor de Beauty Box abonnees is dat zij nog eens €12,- extra korting krijgen bovenop de prijs.

Easter Egg

Ben jij geen Beauty Box abonnee, maar wil jij eigenlijk ook wel profiteren van €12,- korting? Abonneer je dan snel op de LookFantastic boxen en gebruik de volgende kortingscode om €12,- korting op de Easter Beauty Egg te ontvangen: ZIE CODE.


What’s in it?

En dan nu natuurlijk de vraag: wat zit er in de box dat het Beauty Egg zo speciaal maakt? De box is het perfecte geschenk voor jezelf of voor die ene vriendin die maar geen genoeg krijgt van alles wat te maken heeft met beauty, schoonheid of make-up! De box bevat zeven premium producten en zit bovendien verpakt in een super leuke verpakking. Het is niet dagelijks dat je een beauty box ontvangt met items in een eitjes-vorm. De verschillende kleurtjes maken het nóg moeilijker om de Beauty Egg te laten staan. Dit jaar zitten de volgende producten in de box:

  1. Foreo Luna Play (ter waarde van €32,-)
  2. Elemis Pro-Collagen Overnight Matrix Marine Cream 30 ml (ter waarde van €100,-)
  3. Laura Geller Dewdreamer Illuminating Drops 15 ml (ter waarde van €24,-)
  4. AromaWorks Absolute Eye Serum 20 ml (ter waarde van €42,-)
  5. Color WOW Color Security Shampoo 75 ml én Color WOW Dream Coat Supernaturel Spray 50 ml (ter waarde van €25,-)
  6. Erno Laszlo Sea Mud Deep Cleansing Bar 100 g (ter waarde van €35,-)
  7. BareMinerals Good Hydrations Silky Face Primer Hydrate 30 ml (ter waarde van €28,-)

Je kunt de items op de website van LookFantastic vinden, zodat je precies weet waar ze voor zijn. Benieuwd wat anderen ervan vinden? Zoek dan eens op de hashtag #LFBEAUTYEGG en ontdek het zelf! Met die €209,- die jij bespaart kun jij weer volop verder winkelen, de leukste uitjes plannen, reserveren bij je favoriete restaurant, een weekendje weg gaan of je shopt nog meer beauty items bij LookFantastic natuurlijk! 


Houd onze website goed in de gaten zodat je geen enkele LookFantastic aanbieding of kortingscode hoeft te missen!