Cyber Monday 2019: alle deelnemende webwinkels en kortingscodes

Het is weer maandag. Vond je het vanmorgen moeilijk om uit bed te komen en weer aan een nieuwe werkweek te beginnen? Vergeet dat dan snel, want het is Cyber Monday! Misschien wel de leukste maandag van het jaar, want vandaag profiteer je van flinke kortingen bij veel webshops! Was jij afgelopen weekend niet in staat om te profiteren van de hoge Black Friday kortingen? Dan heb je vandaag alsnog de kans om veel voordeel te pakken op jouw aankopen. Bekijk hier alle deelnemende winkels en aantrekkelijke kortingscodes.


Wat is Cyber Monday?

Dat Cyber Monday altijd op de eerste maandag na Black Friday plaatsvindt, wist je misschien al. Maar waarom heet het Cyber Monday en waarom wordt het gevierd? Ook deze dag is net als Black Friday overgewaaid uit Amerika. Het is simpelweg nog een schopping day waarop je kunt profiteren van flinke kortingen op diverse producten, omdat Sinterklaas en Kerstmis voor de deur staan. Op deze manier kun je dus flink besparen op jouw inkopen voor de feestdagen. De reden dat deze extra shopping day bestaat, ligt bij de oorsprong van Black Friday. Vroeger kon je namelijk op deze dag alleen maar profiteren van hoge kortingen in fysieke winkels en niet via webshops. Veel mensen trokken dan massaal de stad in, maar konden vaak niet vinden wat ze wilden hebben omdat er maar een beperkte voorraad was. Webshops zagen hierin een kans en creëerden met Cyber Monday een dag waarop je hoge kortingen kunt verwachten bij veel webwinkels. Zo hoef je niet in een super drukke stad rond te lopen en is de kans dat jouw gewenste producten op voorraad zijn veel groter.

Korting op kleding


Cyberweekend

Inmiddels doen ook veel webwinkels mee aan Black Friday. Dit houdt in dat je dus kunt profiteren van extreem hoge kortingen op zowel Black Friday als op Cyber Monday bij een groot aantal winkels. Omdat deze twee shopping days zo dicht bij elkaar liggen, lopen veel acties door van vrijdag tot en met maandag. Zorg er dus voor dat je uiterlijk vandaag jouw bestellingen plaatst om te profiteren van een flinke korting.


Cyber Monday kortingscodes

Garcia kortingscode: 30% korting op alles
Hairandbeautyonline kortingscode: pak 11% korting op alles
Carpardoo kortingscode: profiteer van 18% korting op je bestelling
MyProtein kortingscode: 39% korting op alles
Douglas kortingscode: pak 25% korting
JBL kortingscode: 10% extra korting
Made kortingscode: €40,- korting op alles
Soak kortingscode: 20% extra korting op het hele assortiment
Happy Size kortingscode: 10% korting op alles
Albelli kortingscode: pak nu 30% korting op alle wanddecoratie
SheIn kortingscode: scoor €30,- korting + gratis verzending
Jack & Jones kortingscode: shop met 40% korting
Calvin Klein kortingscode: 30% korting op alles
adidas kortingscode: pak tot 50% korting + gratis verzending
Puma kortingscode: 30% korting op alles
NA-KD kortingscode: pak 30% korting op alles
LookFantastic kortingscode: 25% korting op alles
Tom Tailor kortingscode: pak 20% korting op alles

Sale


Bekijk alle deelnemende winkels en aanbiedingen in de speciale Cyber Monday categorie.