De leukste cadeaus voor meesters- en juffendag

Was jouw juf of meester de leukste van allemaal? Voor alle inspanningen die ze hebben geleverd, hun verjaardagen en 1.000 andere redenen verdienen ze aan het einde van het schooljaar natuurlijk wel het leukste bedankje ooit! Steeds meer scholen organiseren op één datum een centrale meester- en juffendag, waarbij alle leerkrachten flink in het zonnetje staan en er symbolisch wat cadeaus kunnen worden gegeven om hem of haar te bedanken voor alles wat ze gedaan hebben. Valt dit bij jouw school ook aan het einde van het jaar? Scoor leuke cadeaus voor meesters- en juffendag met deze tips of doe alvast ideeën op voor het nieuwe schooljaar!


Koop één groot cadeau

Heb je een klassen WhatsApp waar alle ouders en vertegenwoordigers in zitten? Opper het idee eens om via een Tikkie een paar euro de man in te zamelen, zodat jullie samen één groot cadeau kunnen kopen. Vis vooraf eens subtiel naar wat de eventuele wensen zijn van de leerkracht. Eén groot cadeau wat de juf of meester echt nodig heeft of wilt hebben is natuurlijk veel leuker dan 25x een doucheset ontvangen!

horloge


Gepersonaliseerde cadeaus

Geef een aandenken aan jullie leuke schooljaar en personaliseer te gekke cadeaus, zoals een mok, notitieboek of kalender. Via een hoop sites kan je tegenwoordig de meest praktische spullen die de meester of juf aan leuke tijden zal herinneren personaliseren met namen, kleuren, foto's en teksten. Op deze manier geef je een praktisch items dat de leerkracht in het nieuwe schooljaar met veel plezier gebruikt kan worden.

Cadeautip:

YourSurprise heeft een heel assortiment aan leuke bedankcadeaus samengesteld. Zo doe je meteen de leukste ideeën op van spullen die alle juffen en meesters wel kunnen gebruiken. De items kan je bovendien allemaal personaliseren met de namen van de kinderen of de klassenfoto van dat jaar! Met onze exclusieve YourSurprise kortingscode pak je bovendien nog een paar euro korting op je bestelling mee!


Creatieve cadeaus

Het vraagt iets meer organisatietalent, maar maak een creatieve cadeau met de hele klas! Maak een soort vriendenboekje waarin elk kind een aantal vragen beantwoord, maak en geef cadeaus in een bepaald thema (bijvoorbeeld kleine bloempotjes, beschilderd door elk kind), theedoos met zelfgemaakte theeverpakkingen of maak een fotolijst met alle foto’s van de kinderen met eventueel een bordje in thema (“beschrijf juf X in één woord?”).

mok


Stel een verwenmand samen

Maak met de hele klas een verwenmand. Verdeel het budget en geef een aantal cadeaus om te ontspannen (snacks, bier/wijn, boek) en verstop er eventueel nog een groter cadeau in, zoals een tegoedbon voor een sauna- of wellness center, zodat de leerkracht even goed bij kan komen van het schooljaar!

Cadeautip:

Elysium en Zwaluwhoeve hebben veel aanbiedingen voor een voordelig verwenbezoekje aan één van de centra.


Heb jij al een leuk cadeau op het oog?