Last minute cadeau ideeën voor Nationale Secretaressedag

Nationale Secretaressedag is een jaarlijks terugkerende feestdag waarop over de hele wereld secretaresses in het zonnetje worden gezet. Elke derde donderdag van april staan secretaresses een hele dag in het middelpunt van de belangstelling en ontvangt een groot gedeelte van hen een cadeau van hun werkgever of van collega’s. Wij zochten de leukste en voordeligste cadeau's bij elkaar.


Maar eerst even terug naar het begin. Waar komt de Nationale Secretaressedag eigenlijk vandaan? "Secretaryday" werd in Amerika in het leven geroepen, en werd op 20 april 1989 voor het eerst geïntroduceerd als Nationale Secretaressedag in Nederland. De onderliggende gedachte van de feestdag is om je secretaresse een blijk van waardering te geven voor de werkzaamheden die zij voor je doet en de toegevoegde waarde die de secretaresse vormt voor het bedrijf.

Notities

Het oorspronkelijke doel van de Secretaressedag was om het imago van het vak te verbeteren. Het moest bekendheid geven aan de werkzaamheden die een secretaresse uitvoert en wat de secretaresse betekent voor een bedrijf. Een secretaresse beantwoordt niet alleen de telefoon, maar treedt tegenwoordig ook op als een informatie- en procesmanager die oplossingsgericht te werk gaat.

Donderdag 21 april is het dus weer zo ver. Ruim twee derde van de secretaresses in Nederland wordt dan in het zonnetje gezet. Jij besteedt er toch zeker ook wel aandacht aan? Speciaal voor jou (en je secretaresse) hebben we de leukste cadeau ideeën op een rij gezet.


Bos bloemen

Zeg het met bloemen

Bloemen zijn het meest gegeven cadeau op Nationale Secretaressedag, wat niet gek is aangezien Fleurop één van de initiatiefnemers was om het fenomeen in Nederland te introduceren. Speciaal voor de feestdag heeft de bloemist dan ook weer een aantal prachtige boeketten samengesteld om je secretaresse mee te verrassen. Je kunt bloemen ook bestellen bij bijvoorbeeld Euroflorist, daar krijg je nu 12% korting.


Kaarten

Stuur een kaartje

Want post krijgen blijft het leukst! Verstuur via Hallmark, Greetz of Kaartje2go een kaart met daarin je blijk van waardering verpakt in een aantal mooi woorden. Bovendien kan je bij deze aanbieders ook nog eens een leuk cadeau selecteren, zoals een fles wijn of bonbons, die met de kortingscodes van deze week ook nog eens gratis bezorgd kunnen worden.


Geschenkset

Geef een geschenkset

Wil je iets een keer iets anders geven dan een bos bloemen? Pak iets meer uit en laat een geschenkset met verzorgingsproducten bezorgen voor je secretaresse. Via Rituals, Douglas of ICI PARIS XL bestel je eenvoudig en snel de mooiste geschenksets waarmee ze de drukte van het werk even goed achter haar kan laten. Met de verschillende acties bij deze winkels betaal je nooit de normale prijs.


Champagne

Proost met bubbels

Proost samen op een goede samenwerking met een goede fles wijn. Via Gall & Gall, Wijnvoordeel of Wijnoutlet bestel je de lekkerste bubbels en wijnpakketten voor fijnproevers met de lopende kortingscodes extra voordelig.


Wellness

Leg haar in de watten

Heeft je secretaresse wel een dagje vrij verdiend? Geef een wellnessbon cadeau om haar even helemaal te laten ontspannen. Via Treatwell, SpaOnline of Zwaluwhoeve vind je een ruim aanbod van spa’s en sauna’s voor een ultiem dagje ontspannen met de fijnste behandelingen. 


Restaurant diner

Dagje weg

Is je secretaresse niet zo het type voor een wellnessdagje? Geef dan bijvoorbeeld een Bongo-bon cadeau voor een leuke belevenis. Bongo heeft een tal van cadeaubonnen om iemand mee te verrassen. Wat dacht je van een high tea, een verwen ontbijt of een diner voor twee in een goed restaurant?


Fijne Nationale Secretaressedag! Laat je het ons weten als je wat leuks hebt gekregen?