Tips om jouw favoriete buitensport te beoefenen voor weinig geld

Het weer mag dan nog wat wisselvallig blijven, de temperatuur is inmiddels goed genoeg om weer volop buiten te kunnen sporten. Wie weet heb jij je sportritme weer helemaal opgepakt en kom je er nu achter dat je sportkleding tekort komt, je sportschoenen versleten zijn of dat je gewoon net iets fijner sport in een nieuw pakje. Wat je motivatie en tak van sport ook is, deze tips om je sportieve zelf voordelig in het nieuw te steken komen vast goed van pas!


Hardlopen

Hardlopen is de afgelopen jaren een ontzettend populaire buitensport geworden. Logisch, want je kunt zelf bepalen wanneer je gaat en kan er heel fijn je gedachten mee verzetten. Een essentieel onderdeel van het hardlopen is een goed paar schoenen. Laat eventueel de stand van je voeten opmeten om te weten of je nog moet opletten of je extra steun nodig hebt tegen bijvoorbeeld overpronatie. Dit kan je bij veel gespecialiseerde hardloopzaken laten doen. Heb jij een geschikt paar gevonden? Gebruik dan deze Keller Sports kortingscode voor 10% korting op je nieuwe sportschoenen of shop de schoenen bij Zalando in de sale met tot wel 70% korting. Met die gedachte ren je net een stuk lekkerder!

Hardlopen


Bootcamp

Vind jij het heerlijk om buiten flink af te zien tijdens een heftige bootcamp sessie? Een goede outfit inclusief schoenen kan hierbij niet ontbreken. Het is belangrijk dat jij tijdens alle heftige spring- en opdruksessies steun hebt. Goede schoenen zijn essentieel bij deze sport. Bij Under Armour en Reebok scoor je momenteel in de sale goede sportschoenen en kleding met ruim 70% korting.


Paardrijden

Het is heerlijk weer voor paardrijders om lange buitenritten te maken door het bos of langs het strand of juist fanatiek te trainen voor de komende wedstrijden. Natuurlijk mogen ook bij het paardrijden de juiste benodigdheden niet ontbreken. Het aanschaffen van goed materiaal is vaak een dure aangelegenheid, dus is het prettig dat Ruitersport momenteel een kortingscode heeft voor 10% korting op het hele assortiment. Zo haal jij alle benodigdheden met veel korting in huis!

Paardrijden


Tennis

Sla jij in het weekend graag een balletje op de baan? Dan mogen goede schoenen natuurlijk niet ontbreken! Bij Keller Sports vind je momenteel een kortingscode voor 10% korting op nieuwe tennisschoenen, en laat dat nu net wat fijner sporten! Wedden dat jij de volgende keer gewoon weer wint!


Kitesurfen

Fanatieke watersporters zijn al lang weer op het water te vinden en kunnen zwemkleding vaak goed gebruiken. Een beetje afwisseling is wel zo fijn op het water! Heb jij nog een nieuwe bikini, boardshort of goed paar slippers nodig? Bij Decathlon profiteer je in de sale van tot wel 40% korting op verschillende soorten wetsuits. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Perry Sport krijg jij daar nu ook 10% korting op je bestelling! Twijfel je over de maat? Lees dan goed de reviews van medeconsumenten of bestel een maat extra. Daarnaast mag retourneren bij webshops met fysieke winkels vaak gratis via een filiaal bij jou in de buurt.

Kitesurfen


Mountainbiken

Bij Decathlon kan jij als recreatieve, sportieve of cross country MTB niet alleen terecht voor voordelige fietsen, maar ook voor diverse accessoires en kleding om nog fijner en voordeliger die heuvel (of duin) af te gaan. In de sale profiteer je namelijk van 70% korting op diverse items en bovendien verzendt jouw bestelling gewoon lekker gratis naar je huis!


Wat is jouw favoriete buitensport?