5 budgettips voor een voordelig Sinterklaas verlanglijstje

Officieel komt Sinterklaas pas zaterdag aan in ons koude kikkerlandje, maar dat wil niet zeggen dat we nog niet mogen beginnen aan ons verlanglijstje. Misschien heb je verlanglijstje al wel ingevuld en zit je ver boven het budget óf heeft jouw dochter een meterslange lijst geknutseld waar je de prijs eigenlijk niet eens van wilt weten. Dat komt goed uit! Wij hebben speciaal voor jou de beste budgettips op een rijtje gezet, zodat de financiële schade dit jaar meevalt. De decembermaand is niet de goedkoopste maand, dus wat voordelige cadeautjes zijn niet overbodig voor Sinterklaas. Lees snel verder en kom erachter hoe je jouw verlanglijstje zo voordelig mogelijk afwerkt en weer wat geld in je zak houdt!


1. Bepaal het budget

Het is natuurlijk slim om van te voren een budget te bepalen zodat je een richtlijn hebt voor wat je mag en kan kopen. Het kan soms erg lastig zijn om iemand te verrassen met een leuk en voordelig cadeautje. Je doet er dan ook slim aan om al een aantal weken van te voren te beginnen met je aankopen en alle reclamefolders door te bladeren zodat je zeker weet waar je de beste Sinterklaas deals kunt scoren. Mocht het een bedrag zijn rond de €20,- en heb jij geen idee wat je allemaal kunt geven voor dat bedrag, dan is het zeker aan te raden om eens een kijkje te nemen bij Cadeautjes.nl, Greetz of Intertoys. Hier kun je gemakkelijk het perfecte cadeau vinden doordat je kan zoeken op gebeurtenissen en op het budget. Ideaal als je even inspiratieloos bent wat betreft het verlanglijstje! Ook is het slim om je aankopen te verspreiden, zodat het een stuk minder pijn doet om alles in een keer uit te geven!

Cadeau


2. Vier cadeautjes regel

Deze regel is voor vele nog onbekend, maar het is een ontzettend handige manier om inkopen te doen voor 5 december en eigenlijk voor nog veel meer feestelijke gelegenheden. Cadeautjes hoeven niet alleen meer leuk te zijn, maar het is veel efficiënter als ze voldoen aan de 4 cadeautjes regel. De gedachte hierachter is dat je bij elke regel één cadeautje uitkiest.

Regel 1: Iets wat ze nodig hebben
Heeft jouw kind echt een nieuwe horloge nodig of misschien wel een nieuwe tas? Dan is dit de perfecte gelegenheid om een cadeautje te kopen dat bij deze regel hoort. Bij JD Sports moet je wezen als je op zoek bent naar de perfecte sporttas voor jouw kind (of jezelf). Je ontvangt hier nu namelijk 50% korting op de sale met onze kortingscode én je profiteert ook nog eens van gratis verzending! Twee vliegen in een klap dus!

Regel 2: Iets wat ze willen hebben
Deze regel is misschien het minst moeilijk om een cadeautje voor te kopen. Kies gewoon een cadeau uit wat ze graag willen hebben en klaar is kees! Zo weet je zeker dat je de plank niet volledig mis slaat.

Regel 3: Iets wat ze kunnen dragen
Deze regel is altijd leuk om een cadeautje voor uit te kiezen. Heeft jouw zoon bijvoorbeeld echt dringend nieuwe schoenen of kleding nodig of vind je het gewoon leuk om nieuwe kleren te geven? Dan is dit de perfecte gelegenheid om eens te kijken bij About You Met onze exclusieve kortingscode ontvang je nu €4,- korting op alles, pak je 25% korting op alles van FILA en profiteer je van gratis verzending. Gegarandeerd dat er mooie items bij zitten die jij nu nóg voordeliger kan inslaan! Of wat dacht je van een cadeau dat je koopt als verrassing, zoals Happy Socks. Hiermee maak jij elke schoen nog blitser! En zeg eerlijk, wie wordt er niet blij van een vrolijk paar Happy Socks? :-)

Regel 4: Iets om te lezen
Ook qua leesvoer zit je vrijwel altijd goed als je eigenlijk niet zo goed weet wat je nog meer moet kopen. Met een boek maak je iedereen wel blij, of geef bijvoorbeeld een abonnement op een tijdschrift cadeau! Gegarandeerd dat je met deze regel nooit verkeerd zit.

Schoenen


3. Budgetwinkels

Het is nooit een slecht idee om een kijkje te nemen in een van de budgetwinkels zoals de Action, Zeeman of online bij Koopjedeal. Hier vind je de beste koopjes voor de laagste prijzen en vaak vind je hier ook hele leuke unieke dingen die ontzettend leuk zijn om te geven. Zo kun je er momenteel een opvouwbaar Bluetooth toetsenbord kopen met ruim 70% korting! En als dat nog niet mooi genoeg is, ontvang je momenteel ook nog eens 5% korting extra op je bestelling.


4. Geef een persoonlijk cadeau

Wat ook erg leuk is om te geven is een persoonlijk cadeau. Hiervoor ben je zeker aan het juiste adres bij YourSurprise! Je vindt hier de meest leukste persoonlijke cadeaus. Wat dacht je van een gepersonaliseerd kinderboek van Woezel en Pip of een eigen kussensloop. Je kan het zo gek niet bedenken, ze hebben het er allemaal! Mocht dit toch iets te duur zijn dan kun je natuurlijk ook je eigen creativiteit de vrije loop laten om een zelf gemaakt persoonlijk cadeau te fabriceren. Het hoeft namelijk niet (veel) geld te kosten om iemand te verrassen met een persoonlijk cadeau. Een fotolijstje met de leukste foto van jullie twee is ook super leuk om te geven!

Fotolijst


5. Aanbiedingen

Voor degene die nog niet heel bekend zijn met de datum vrijdag 23 november, noteer het met dikgedrukte koeienletters in je agenda! Deze dag staat namelijk bekend als Black Friday en het is dé dag dat jij met enorm veel korting bij ontzettend veel winkels en webshops kunt shoppen! Houd Acties.nl goed in de gaten voor alle Black Friday kortingscodes! Op deze dag kun jij je hele verlanglijstje afwerken én profiteren van flinke kortingen. Zo scoor je de items op jouw verlanglijstje nog voordeliger! En als allerlaatste tip moet je zeker eens een kijkje nemen bij de Sinterklaas cadeaus van bol.com. Hier ontvang je namelijk flinke kortingen op die tot wel 60% kunnen oplopen. Zeker de moeite waard dus!


Heb jij nog tips voor een voordelig verlanglijstje? Laat ons weten hoe jouw verlanglijstje eruit ziet!