Goedkoop verblijven in het buitenland: alle budgettips op een rij!

Maak jij er ook altijd een sport van om zo voordelig mogelijk een vakantie te boeken? Wij wel! Daarom hebben wij alle budgettips voor je op een rij gezet hoe jij goedkoop in het buitenland kunt verblijven. Het is soms wat uitzoekwerk, maar je vlucht en plaats van overnachting los boeken kan je wel degelijke de nodige euro’s opleveren. Wij helpen je vast op weg!


Boek via Airbnb
Met Airbnb verblijf je via de website in het huis of appartement van een particulier, zij het met of zonder de eigenaar. Bij Airbnb kan je het zo goedkoop en duur maken als je zelf wilt door kamers of het gehele huis af te huren. Bovendien kom je de meest bijzondere en unieke verblijfsplaatsen tegen en krijg je met de kortingscodes ook nog eens tot €35,- extra korting op je boeking!

Hotelkamer


Huur (gezamenlijk) een huis via Belvilla
Een andere site om de mooiste vakantiehuizen door heel Europa te vinden is Belvilla. Hier vind je een uitgebreid aanbod aan (vrijstaande) huizen en landgoederen die ideaal zijn om even tot rust te komen. Ga jij met een groep of ander stel op vakantie? Dan kan je heel voordelig uit zijn voor een luxe verblijf (inclusief privé zwembad) door gezamenlijk te boeken en de prijs te delen!


Boek een Homestay
Ben jij wel in voor wat avontuur? Verblijf dan (een gedeelte van je vakantie) bij een local! Via Homestay.com vind je gastgezinnen in meer dan 160 landen waar jij voor een kleine prijs (slechts een paar euro per nacht) mag verblijven. Zo ben je niet alleen goedkoop uit, maar krijg je ook een hoop mee van de lokale bevolking en cultuur!

Vakantiehuis


Zomerkorting bij Expedia 
Expedia heeft de hele zomer door de leukste aanbiedingen voor je in petto. Zo zijn er regelmatig kortingscodes (houd de pagina dus goed in de gaten!), 72-uurs sales en algemene aanbiedingen waarmee je een hoop korting pakt op je boeking. Maak vooral ook een Expedia+ account aan, want dan krijg jij direct 10% korting op hotels!


Goedkope hotels via Agoda 
Boek duizenden accommodaties voordelig via Agoda. Van Azië tot Europa tot Amerika: vindt een ruim aanbod aan vakantiehuizen en hotels op Agoda.com. Bovendien pak je op al je boekingen direct korting die op kan lopen tot maar liefst -85%!


Heb jij nog een voordelige tips voor je accommodatie op vakantie? Deel hem in een reactie!