Budgettips voor je kampeertrip, zo haal je alles uit jouw vakantie!

Staat jouw vakantie binnenkort in het teken van kamperen? Dan is dit artikel zeker de moeite waard om eens door te lezen! Bovendien profiteer je ook nog eens van de budgettips waardoor jouw kampeervakantie nog voordeliger uitvalt dan je had gedacht. Met deze tips weet jij zeker dat je het optimale uit je vakantie haalt en dat je weer wat geld in je portemonnee houdt want kamperen kan soms toch wat duurder uitpakken dan je in eerste instantie in gedachte had.


Bespaar op de reis

De echte kampeerders onder ons weten dat de reis naar je bestemming soms toch wat duur uit kan vallen. Natuurlijk tikt de benzine aan maar ook verschillende tolwegen zijn redelijk prijzig. Zo betaal je voor een ritje naar Spanje of Zuid-Frankrijk al gauw €60 tot €90 euro aan tolbelasting. Om dit enigszins te kunnen voorkomen kun je jouw TomTom instellen op de provinciale wegen zodat de tolwegen vermeden kunnen worden. Natuurlijk kun jij ook goedkoop uit zijn door jouw bestemming te wijzigen naar ons eigen kikkerlandje! Kamperen in eigen land is nog lang niet zo verkeerd, in Limburg is het landschap toch heel anders dan in het midden van het land. Kamperen in Duitsland is ook nog lang niet zo’n slecht idee aangezien Duitsland het meest goedkope kampeerland van West Europa is. Mocht je helemaal een hoop geld willen besparen om jouw kampeertrip zo goedkoop mogelijk te maken, dan kun je er altijd nog voor kiezen om de fiets te pakken! Ja echt de fiets! Dit vervoersmiddel is goedkoper dan de auto en mocht je bestemming niet heel ver zijn, dan is dit zeker de moeite waard om eens te overwegen. Wellicht kun je ook de trein pakken en met de fiets verder gaan. Zo bespaar jij weer heel wat geld op jouw vakantie!

vakantie


Anti-insecten

Iedereen kent het wel, je gaat op vakantie en komt terug met een lichaam vol muggenbulten. De hele nacht ben jij geplaagd door dat irritante gezoem om je hoofd. Om gek van te worden! Vooral als je gaat kamperen loop je het risico om extra veel geprikt te worden. Om dit te voorkomen dien je heel veel anti-muggen producten in huis te halen. Elke tent beschikt tegenwoordig wel over een soort hordeur om de muggen buiten te houden. Een reisklamboe is daarentegen ook geen verkeerde aankoop. Je shopt deze goedkope reisklamboes bij Kampeerperfect. Voor meerdere anti-insecten producten kun je terecht bij Kampeergoed. Hier vind je een breed assortiment aan de beste anti-insecten middelen zodat jij beschermd blijft tegen deze beesten. Van een citronella kaars tot aan DEET lotion, je vindt het hier allemaal!


Slapen

Jouw nachtrust bepaald hoe jij je de volgende dag voelt. Heel belangrijk dus! Een goed bed is dus van groot belang. Jouw slaapmatje, slaapzak of hangmat dient natuurlijk wel lekker te liggen. Voor goede nachtuitrusting ben je op het juiste adres bij Bever. Hier shop jij alles wat je nodig hebt tegenover een aantrekkelijke prijs. Bovendien shop je bij Bever een complete kampeeruitrusting, van matjes en tenten tot kookspullen en kampeeraccessoires. Helaas ben je voor een goede nachtuitrusting wel wat geld kwijt wil je kwalitatief de juiste producten hebben. Maar dan ben je wel verzekerd van een heerlijke nacht zodat jij goed uitgerust de volgende dag kan beginnen! Investeren is profiteren in dit geval! :)

hangmat


Koken

Op vakantie is de verleiding naar het lokale lekkers zeer groot. Om zo goedkoop mogelijk uit te zijn is het de kunst om vooral zelf te koken en de verleidingen te weerstaan. In de lokale supermarkt kun je in een handomdraai iets lekker op tafel zetten. Of wat dacht je van een reisbarbecue?! Dat hoeft niet duur te zijn en daarmee kan jij heerlijk eten! Je koopt een reisbarbecue al voor €5,25 bij Kampeergoed. Jij kan dus zeker wat geld besparen als het aankomt op het koken!


Gratis kamperen

Ben jij wel een avontuurlijk type en houd jij van reizen? Pak de auto eens en ga erop uit. Je kan een matrasje in je kofferbak leggen en daar is je eigen rijdende ‘tent’. Natuurlijk moet jouw auto wel groot genoeg zijn wil dit kunnen lukken. Of je kan jouw tentje gratis opzetten in een van de toegestane openbare kampeerplekken! Dit is geheel gratis waardoor jij weer wat geld bespaart! Zo’n low-budget vakantie heb je vast nog nooit gehad!

kamperen


Kampeeraanbiedingen

Als jij binnenkort op kampeervakantie gaat kun jij je nu alvast oriënteren op je kampeeruitrusting. Daarbij is het hartstikke fijn als je kan profiteren van kampeeraanbiedingen zodat jij weer wat goedkoper kunt kamperen. Daarom hebben wij speciaal voor jou alle kampeeraanbiedingen op een rijtje gezet.

  • Bij Kampeergoed profiteer je elke week van 25% korting op geselecteerde producten.
  • Ontvang 20% korting op diverse campingartikelen bij Kampeerperfect.
  • De sale bij Bever kan tot wel 50% korting op lopen.
  • Een Nomad slaapzak met €40,- korting bestel je bij Bever.
  • Profiteer van 30% korting op een Campingaz Gasbarbecue bij Boerenbond.

Benieuwd naar onmisbare kampeerbenodigheden? Dan moet je dit zeker doorlezen!